Marcinkoskyemu VRIS-y nie dzialaja

Moze nasz Kl-kowe vrisy nie ominela pluskwa millenijna w 2000 roku i dostaly szoku

A tak pozatym piekna jak kazda zadbana MX-szósteczka. HIHI żebyscie zobaczyli jaki Marcin był zadowolony z zakupu
www.mazdaspeed.pl
Jaksa napisał(a):m4rcin, faktycznie fotki extra – mam pytanie do Ciebie .... zafundowałem sobie dzisiaj ładne kółka do swojej madzi , wypada zrobic parę fotek – dasz radę kiedys ?
Super , jak mi nic nie wyskoczy , pojawię się we wtorek – dzięki.m4rcin napisał(a):Zapraszam we wtorek na cykliczny spocik lub jak wolisz indywidualnie
W tym wieku raczej nie realneP0L4K napisał(a):bedziesz wpadal
Jak będą nowe foty to oczywiscie Ty będziesz miał zajęcieP0L4K napisał(a): nie bedziesz potrzebowal nowych fotek
Jaksa napisał(a):W tym wieku raczej nie realne łoł
Jaksa napisał(a):roboty od pyty a tylko 4 łapki.....
Jaksa napisał(a):Jak będą nowe foty to oczywiscie Ty będziesz miał zajęcie język łoł
Aha, przypominam jeszcze o cowtorkowym spocie w CH Bemowo usmiech
Jak zwykle wszystkich serdecznie zapraszam usmiech
dizzi napisał(a):
- Kod: Zaznacz cały
Aha, przypominam jeszcze o cowtorkowym spocie w CH Bemowo usmiech
Jak zwykle wszystkich serdecznie zapraszam usmiech
a kiedy ?
dizzi napisał(a):co sie czepiacie ! ja nie czytam forum bo neta nie mami nie wiem czy zloty są co 2 tyg czy co tydzień ! . i sie nie czepiajcie bo NIE MAM NETA I NIE CZYTAM FORUM
CH Bemowo jest spore a dokładnie to gdzie ? ( jest szansa ze sie pojawie na 30 minut )Kubutek napisał(a):spocie w CH Bemowo
No i wszystko jasne....mbmaster napisał(a): Łatwo nas zlokalizowac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości