2-4.07.2004 Spot 3-dniowy Klubu MazdaSpeed w Rykach
Crimer napisał(a):marek napisał(a):specjalne wyrazy uznania dla Tomasza760, dzięki któremu nie musiałem nocować na dworcu głównym w wawie i który zapewnił mi moc atrakcji podczas pobytu!
hmhmhmhm![]()
![]()
![]()
Wiem że to może dziwnie brzmiało, ale Tomasz zapewnił atrakcyjne towarzystwo atrakcyjnych przedstawicielek płci przeciwnej oraz duże ilości browarku (bezalkoholowego oczywiście)
marek napisał(a):Crimer napisał(a):marek napisał(a):specjalne wyrazy uznania dla Tomasza760, dzięki któremu nie musiałem nocować na dworcu głównym w wawie i który zapewnił mi moc atrakcji podczas pobytu!
hmhmhmhm![]()
![]()
![]()
Wiem że to może dziwnie brzmiało, ale Tomasz zapewnił atrakcyjne towarzystwo atrakcyjnych przedstawicielek płci przeciwnej oraz duże ilości browarku (bezalkoholowego oczywiście)
no przecież o to mi właśnie chodziło

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):Jerry napisał(a):......a i jeszcze jedno mam nadzieje ze w Serpniu na koniec wakacji bedzie potórka Ryk.A wtedy chodżby sie waliło i paliło bede...........
Właśnie może jakiś Replay????

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Chcialem napisac, ze spot byl [tiiit]. Teraz kiedy slucham "La Bouche", przed oczyma staje mi Rykowy horyzontu kres.
A moze zrobmy wiekszego spota gdzies, gdzie mozna przez kilka dni wakacyjnie wypoczac i spotkamy sie z reszta teamu MazdaSpeed, ktory do Ryk ma bardzo daleko?
Właśnie może jakiś Replay?
A moze zrobmy wiekszego spota gdzies, gdzie mozna przez kilka dni wakacyjnie wypoczac i spotkamy sie z reszta teamu MazdaSpeed, ktory do Ryk ma bardzo daleko?
the right man in the wrong place...
tco_tm napisał(a):Chcialem napisac, ze spot byl [tiiit]. Teraz kiedy slucham "La Bouche", przed oczyma staje mi Rykowy horyzontu kres.
Właśnie może jakiś Replay?
Jestem ZA

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
XXX napisał(a):RYKI
Crimer napisał(a):Ja też jestem za Rykami
Ruszcie za przeproszeniem wasze cztery litery dalej....
Do ryk tylko Warszawa i Lublin ma blisko...
A np poznań jest ok: warszawa ma 300km, lublin ma 470km, koszalin 250km, trójmiasto 300 (chyba) wrocław ma chyba 175 i szczecin 230
Pozdrawiam
Wlasnie, macie jakies ciekawe miejscowy na zachodzie? 
Ja mogę się zainteresować bliżej Bednarami (20km od Poznania – lotnisko wojskowe i chyba jakiś tor tez jest). Porozmawiam o tym z Maciejem Polodym.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 11 lis 2003, 20:57
Globy napisał(a):OK, dzieki. Uzupelnie liste obecnosci. To ja Cie przylapalemByla jeszcze podobna ciemnogranatowa z Lublina na 14-calowych alufelgach ori. A Twoja to Comprex czy Pb? Poniewaz ktoras z tych milo klekotala, ale juz nie pamietam.
nooo wcale nieprzyjemnie – czasem mi stuka zawór i wkurza mnie to niemiłosiernie – po zmianie oleju tez to sie zdarza, mysle nad wymiana ale to wtedy musze wymienic chociaz 4 zawory... no pomyslimy pomyslimy – narazie zakupilem fele 15stki co by moja madziunia w ladniutkich aluminiowych adidaskach biagala

POZDRAWIAM
ReServeD626
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht