Witajcie,
Słuchajcie jeżeli o mnie chodzi to powiem to raz jeszcze ...
Nie chce nikogo tutaj wybierać jako głównego zaangażowanego w projekt, macie wolną rękę dogadacie się sami jeśli mam być szczery i proszę bez zbędnych spin pomiędzy sobą uważam po doświadczeniu z ostatniej imprezy dla dzieciaków, że najbardziej zaangażowaną osobą była Lulu dlatego myślę że i w tym roku nie zabraknie jej energii oraz chęci do tego by pociągnąć projekt z jeszcze większym zaangażowaniem, ja chce by ten nasz wspólny projekt zaangażował jak największą ilość osób więc macie sobie mamy sobie wszyscy wspólnie pomagać a nie patrzeć kto jest za co odpowiedzialny, tak więc
Lulu przejmujesz stery
Gromaciek pilnujesz Lulu i pomagasz jak tylko możesz ...

to na Was w tym roku spada odpowiedzialność za imprezę
Jak wiecie czasu jest coraz mniej ... musimy się zastanowić czy robimy tylko 1 dzień 1 imprezę jeśli tak to termin jaki wchodzi w grę to tylko i wyłącznie pierwszy weekend czerwca inne z wiadomych powodów odpadają ... padł pomysł by był to maj nie sądzę by nam się to udało więc trzeba szukać albo innego domu dziecka dla którego zorganizujemy imprezę, Uśmiech Mazdy to nie pomoc tylko dla jednego domu dziecka więc każde propozycje mile widziane, myślę że Kamil się nie obrazi, jeśli wybierzemy inną placówkę przykro bo tamte dzieciaki już znamy i wiemy czego się można spodziewać ale nowa placówka to również nowe wyzwanie dla nas ....
Co do konkretów, musimy się zastanowić kiedy rozpoczynamy zbiórkę jak rok temu na forum, póki co nie znamy planu nie znamy placówki nie znamy praktycznie niczego więc nie wiem czy jest sens pisać do ogółu bez konkretów.
Trzeba jak najszybciej znaleźć odpowiednią placówkę której pasuje nasz termin.
Trzeba określić co chcemy zorganizować i ile mniej więcej potrzebujemy pieniążków.
Zbieramy chętnych do pomocy, oraz pomysły od ludzi.
Ja ze swojej strony naturalnie służę pomocą na ile tylko będę wstanie, facebookiem się nie martwcie biore to na siebie jeżeli chcecie mogę użyczyć te same konto co rok temu bo nic się nie zmieniło jest to moje nie używane konto na co dzień więc jest do Waszej dyspozycji,
fajnie jak byśmy do końca przyszłego tygodnia więc wiedzieli dla kogo robimy imprezę i co chcemy zorganizować co będzie najkosztowniejsze, tak jak rok temu wiedzieliśmy że chcemy iść na gokarty żeby mieć świadomość kosztów jakie będziemy musieli ponieść z tego względu.