jakby poszło wszystko zgodnie z planem i bez turbulencji jesteśmy ok. 11.45 w Tarnowie nie gubiąc nikogo po drodze

www.mazdaspeed.pl
FeniX napisał(a):skoro nie ma propozycji skąd to ja się wychylę 1szymoże parking real'u na Bora Komorowskiego? o 10.00?? Ruszymy w kolumnie
a Ślązak musi wstać ciut wcześniej żeby do nas dołączyć
![]()
![]()
![]()
jakby poszło wszystko zgodnie z planem i bez turbulencji jesteśmy ok. 11.45 w Tarnowie nie gubiąc nikogo po drodze![]()
FeniX napisał(a):skoro nie ma propozycji skąd to ja się wychylę 1szymoże parking real'u na Bora Komorowskiego? o 10.00?? Ruszymy w kolumnie
a Ślązak musi wstać ciut wcześniej żeby do nas dołączyć
![]()
![]()
![]()
jakby poszło wszystko zgodnie z planem i bez turbulencji jesteśmy ok. 11.45 w Tarnowie nie gubiąc nikogo po drodze![]()
prezes83 napisał(a):O Wy!! tak wcześnie mnie rano budzić każą:P mnie pasuje myślę że trafię, nie zgubię się ewentualnie podeślijcie jakiś numer to będę dzwonił jak zaginę:D
p.s. i żaden ślonzakja tu tylko mieszkam
Benen a Ty skąd będziesz leciał? osiedle jakieś czy cóś:)
FeniX napisał(a):Zauważyliscie ,że na forum nie jest przestawiony czas z zimowego na letniii błędne godziny pokazuje wysłania postów?
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość