Edit: Tyle tego w miedzyczasie dopisujecie, zie moge juz po raz drugi wstawic swojego posta
Zlot regionu – Wisła 18-20.06.2010 wrażenia i relacje ;)
Dlatego ja podpisuje sie obiema rekoma pod sylwestrem w Maslonskich. W sumie duzej czesci z Was tam nie bylo, ale zapytajcie reszty bylo dekadencko. Fajne jest to, ze byli tam ludzie z prawie kazdego zakatka kraju + duzo ze slaska. Ehh za krotko bylo tym razem za krotko
.
Edit: Tyle tego w miedzyczasie dopisujecie, zie moge juz po raz drugi wstawic swojego posta
.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Ale nie wiecej niz Kamila a ona dala rade nawet jak juz nie bylo co pic
. Tak czy siak sie za nim wstawie, bo niejednokrotnie wygladalem jeszcze gorzej od niego. Poza tym pamietam, ze sie gdzies tam po drodze reaktywowal na jakis czas
:D:D:D.
Kurde znowu drugi raz nie mozna posta wrzucic.

Kurde znowu drugi raz nie mozna posta wrzucic.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
foteczki ode mnie:
http://picasaweb.google.pl/104938973700 ... 20Czerwca#
bierzcie do PAPLE!
a i jeszcze nicek prosił mnie o wklejenie tutaj linku:
http://biblia-online.nadzieja.pl/biblia-online/
http://picasaweb.google.pl/104938973700 ... 20Czerwca#
bierzcie do PAPLE!

a i jeszcze nicek prosił mnie o wklejenie tutaj linku:

http://biblia-online.nadzieja.pl/biblia-online/
Radex84 napisał(a):alk80 napisał(a):onajess napisał(a):ch*j z tym ...
no i właśnie o to chodzi, o twój ton i podejście kiedy coś nie jest tak jak ty chcesz, albo ktoś nie podporządkuje sie tobie, po twoich wypowiedziach można poznać jaka jesteś, może walczysz o swoje ale można to robić w cywilizowany sposób
Paulina kiedys mowilas o Ache i o Press ze zachowuja sie jak dzieci z gimnazjum. tak na prawde Ty zachowujesz sie gorzej od nich. i ze swoich obserwacji musze powiedziec ze zachwoujesz sie jak egoistyczne obrażalskie rozwydrzone dziecko
tak tylko wtedy to była błachostka bo oni gryzli sie o to ze ten nie moze byc z nia w pokoju bo jedzie z dziewczyna a ona ze nie chce byc z nim w pokoju ... A mnie nawet niewiem za co sie obrywa i nagle słysze ze wszyscy sa do mnie jakos negatywnie nastawieni bo zrezygnowałam z wyjazdu który sama zaproponowałam bo stało sie cos czego nie mogłam przewidziec. Napisałam do Lukasa czy jest szansa zwrotu zaliczki to mi napisałam ze mam rozmawiac z wlascicielem osrodka no to porozmawiałam Pan nie miał zadnego problemu a nagle łukasz zrobil jakies halo . Wiec wiesz to nie jest ta sama sytuacja , bo ja mam "zakaz wyjazdu" ;/ za to ze raz nie pojechałam ... szkoda naprawde mi słow bo jeszcze niedawo normalnie gadał a nagle takie cos tak samo jak Zyg i yellow, o Alku nie wspomne bo sie wcale nie poznalismy .
- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Po prostu Ssijcie!!
Bielu masz szczęście, że to wrzuciłeś na niepubliczny kanał
Mimo wszystko jednak mam mieszane odczucia czy to powinno tutaj trafić, w końcu każdy ma tu dostęp
A już na pewno wypadałoby zapytać mnie o zgodę

Bielu masz szczęście, że to wrzuciłeś na niepubliczny kanał
Mimo wszystko jednak mam mieszane odczucia czy to powinno tutaj trafić, w końcu każdy ma tu dostęp
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
onajess napisał(a):bo ja mam "zakaz wyjazdu" ;/ za to ze raz nie pojechałam ... szkoda naprawde mi słow bo jeszcze niedawo normalnie gadał a nagle takie cos tak samo jak Zyg i yellow, o Alku nie wspomne bo sie wcale nie poznalismy .
Skróciłaś to wszystko do minimum i zrobiłaś z siebie ofiarę. Na szczęście większość tutaj zna sprawę w pełnym wymiarze. Z resztą nie tylko nasz region o Tobie czytał
Widzę, że nadal masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.
Jeszcze raz proszę o pisanie tutaj na temat zlotu. Nie było Cię na nim więc specjalnie nie masz tu nic do pisania. Każdy Twój post nie na temat ląduje w koszu.
michi napisał(a):Po prostu Ssijcie!!![]()
Bielu masz szczęście, że to wrzuciłeś na niepubliczny kanał![]()
Mimo wszystko jednak mam mieszane odczucia czy to powinno tutaj trafić, w końcu każdy ma tu dostęp![]()
Michi jedno słowo a filmik znika
I tak widze, że temat przekształca się w jakąś bezsensowną polemike o problemach bliżej mi nie znanych
aaaaaaaaa przypomniał mi się tekst, chyba autorstwa Radka...
Komu nie bierze oleju niech pierwszy rzuci kamieniem

- Od: 28 sty 2010, 13:01
- Auto: 323f BA 94 1.5 – LPG sek. –>
323f 2.0 v6 :]