Nie dziw się Marcinku temu niepokojowi po ostatnich "małych zamieszaniach"
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

P.S. Mnie naprawdę robi b. dużą różnicę tydzień w tą – tydzień w tamtą.
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Mi też...
ReServeD626 napisał(a):a skad data 26.08 Kto to ustalił? czy była jakas ankieta
ReServeD626 napisał(a):ALBO CHOCIAZ WĄTKU NA FORUM
ReServeD626 napisał(a):to prawo glosu mają tylko bywalcy spotów warszawskich
Grzyby napisał(a):Nigdy nie dopasuje się terminu tak, żeby pasował wszystkim
ReServeD626 napisał(a):nie powinno być ankiety
Grzyby napisał(a):Nigdy nie dopasuje się terminu tak, żeby pasował wszystkim
marcinkosky napisał(a):jak bys sie pojawial troszke czesciej na spotach warszawskich to pewnie bys wiedzial ze juz od dawna na ta wlasnie date jest planowany zlot
ReServeD626 napisał(a):szkoda że nie mamy jako klubowicze możliwości wypowiedzenia się w tej kwestii... myślę że w związku z takim obrotem spraw w Rykach zabraknie naprawde sporo osób
Piotruś napisał(a):I po co te nerwy, krzyki i takie tam
Violetka napisał(a):wkur...a mnie wasze gówniarskie podejscie do całej sprawy
Violetka napisał(a):czy pytaliście kogoś z władz klubu czy im w czymś pomóc, jakie mają problemy przy organizacji etc. może dalibyście jeszcze coś od siebie zamiast czekać na "gotowca"
ReServeD626 napisał(a): Problem dotyczy terminu o którym myślę powinni decydować wszyscy...
Piotruś napisał(a):dla niektórych Klub kończy się wraz z tablicą "Łomianki"
ReServeD626 napisał(a):PR czy ewentualnie prezes
ReServeD626 napisał(a):szkoda że nie mamy jako klubowicze możliwości wypowiedzenia się w tej kwestii...
Globy napisał(a):...ja prosze ponownie o zachowanie ciszy, bo termin jest kwestia zalezna od kilku czynnikow. Jak tylko sie wyklaruje, zosatnie podana stosowna informacja na forum
marcinkosky napisał(a):ciekawi mnie tylko co miales na mysli piszac to?
marcinkosky napisał(a):jak bys sie pojawial troszke czesciej na spotach warszawskich to pewnie bys wiedzial ze juz od dawna na ta wlasnie date jest planowany zlot
marcinkosky napisał(a):Piotruś napisał(a):dla niektórych Klub kończy się wraz z tablicą "Łomianki"
ciekawi mnie tylko co miales na mysli piszac to??????
Piotruś napisał(a):...przeczytaj swoje wypowiedzi i wyciągnij wnioski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość