Waluś napisał(a):Dobrze pamiętam jak wszyscy srali sie ze strachu czy przypadkiem dymu z tego nie będzie i czy wogóle nas na lotnisko wpuszczą.
wlasnie dlatego musi byc pelny legal lotnisko wynajete i stowarzyszenie zaresjtrowane
www.mazdaspeed.pl
Waluś napisał(a):Dobrze pamiętam jak wszyscy srali sie ze strachu czy przypadkiem dymu z tego nie będzie i czy wogóle nas na lotnisko wpuszczą.
XsiX napisał(a):jeżeli byliby chętni mogę zaproponować spota w moich okolicach (Konin – Wielkopolska)
lotnisko – z asfaltowym pasem o długości 800m, wc, buda z jedzeniem,
jeżeli byłaby odpowiednia ilość chętnych być może udało by się załatwić lot samolotem
jako że w okolicach jest mnóstwo jezior nie ma żadnych problemów z noclegiem
wszystko oczywiście 100% legal,
w razie zainteresowania mogę podrążyć temat bardziej, dodam jeszcze że na lotnisku
o którym mowa, organizują spoty ogólnopolskie kluby rovera oraz megane coupe
XsiX napisał(a):jeżeli byliby chętni mogę zaproponować spota w moich okolicach (Konin – Wielkopolska)
lotnisko – z asfaltowym pasem o długości 800m, wc, buda z jedzeniem,
jeżeli byłaby odpowiednia ilość chętnych być może udało by się załatwić lot samolotem
jako że w okolicach jest mnóstwo jezior nie ma żadnych problemów z noclegiem
wszystko oczywiście 100% legal,
w razie zainteresowania mogę podrążyć temat bardziej, dodam jeszcze że na lotnisku
o którym mowa, organizują spoty ogólnopolskie kluby rovera oraz megane coupe
wiec Tomek jak mozesz to zainteresuj sie ta sprawa czyli wypytaj sie co i jak a jak nei masz czasu to chociaz telefon do nich
Jesli faktycznie mowimy o takim terminie (czy mi sie wydaj, czy ktos o kwietniu pisal?), to chyba nic sie nie pali i spokojnie mozna wybrac KS i oddac mu robote.XsiX napisał(a):wg. mnie terminem byłby koniec sierpnia / początek września
mile widzianeXsiX napisał(a): foto-story
Inka napisał(a):Jesli faktycznie mowimy o takim terminie (czy mi sie wydaj, czy ktos o kwietniu pisal?), to chyba nic sie nie pali i spokojnie mozna wybrac KS i oddac mu robote.
ravo napisał(a):nawet rok potrzeba do przygotowanai porzadnego zlotu
Jerry napisał(a):Inka napisał(a): (czy mi sie wydaj, czy ktos o kwietniu pisal?
a gdzie tak czytałaś........................![]()
?
Crimer napisał(a):A ja myśle że to nie jest odpowiedni topic do tego typu dyskusji.
Temat brzmi "Spot Ryki, kwiecień 2005" a nie "Gdzie organizujemy letni spot. Zgadza sie trzeba o tym podyskutować ale może nie wtym temacie co?
Inka napisał(a):Crimer napisał:
A ja myśle że to nie jest odpowiedni topic do tego typu dyskusji.
Temat brzmi "Spot Ryki, kwiecień 2005" a nie "Gdzie organizujemy letni spot. Zgadza sie trzeba o tym podyskutować ale może nie wtym temacie co?
po trzecie – mowimy o otwarciu sezonu czy Megaspocie w koncu? – warto by sprecyzowac.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości