bo tu kilka propozycji padlo
Po naszymu, czyli po śląsku – Ślązacy też kochają Mazdy
Ja bede o 14. Bokciu mowil ze tez chyba wpadnie. W najgorszym razie powinno byc nas trzech
Szkoda tylko ze bedzie padalo. Ale zawsze mozemy sie przeniec pod makro 500m dalej. Tam jest zadaszony parking. Ale wstepnie spotykamy sie po M1.
Sorry ze pojawiam sie pod koniec watku i ustalam tu terminy ale pieprzycie sie juz z tym od kilkunastu postow
.
WIEC NIEDZIELA GODZINA 14:00. TEREN PARKINGU M1 ZABRZE. (GDZIES W POBLIZU NORAUTO)
pozdro
Sorry ze pojawiam sie pod koniec watku i ustalam tu terminy ale pieprzycie sie juz z tym od kilkunastu postow

WIEC NIEDZIELA GODZINA 14:00. TEREN PARKINGU M1 ZABRZE. (GDZIES W POBLIZU NORAUTO)
pozdro
- Od: 22 sie 2004, 22:06
czesc, tak nawiazujac do tego watku spotkania na slasku (nie wiem czy sie w koncu spotkaliscie w lutym czy nie ale [tiiit] dobry pomysl, konstruktywny i konkretnie mądry), to mysle ze jakby sie zrobilo w marcu jakis zlocik w okolicach gliwic to ludzie z okolic typu rybnik, wodzislaw czy zory mogli tez sie zjawic. w tych rejonach tez troche mazdek jezdzi. Mozna by nad tym pomyslec, pewnie cos by moglo z tego byc...

witam
proponuje spotkanie. w gliwicach, moze marzec +/– 19, sobota, termin do negocjacji oczywiscie (jak i miejsce, dokladnie co gdzie ..), zeby mazdy sie mogli zebrac etc
...no i narazie to tyle z mojej strony, poczekamy na 'rozwoja' sytuacji, moze cos z tego bedzie.
Zwłaszcza ze niedługo zapowiadają wiosnę i pora była by idealna na małe spotkanie i może właśnie zorganizowanie jakieś stałej Śląskiej Grupy.
Jestem jak najbardziej za zorganizowaniem jakiegoś spotkania na Śląsku a miasto może być dowolne choć popieram idee zorganizowania tego poza centrum większych miast
Anade 
- Od: 28 lut 2005, 14:48
- Auto: 323f BA 1.5 Z5 r. 95
Witam! No i jak z tym zlotem na śląsku ja też sie na to pisze
a więc jedna mazda więcej. Pozdrawiam wszystkich!!!
<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/digital.swf?hex=2AF1" width="150" height="75" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">
- Od: 22 sty 2005, 18:28
- Auto: MAZDA 323 C
na poczatek wypadało by ustalić miejsce (gdzie) i termin (kiedy)
jak juz to bedziemy mieli to wybrało by sie plac na ktorym sie spotkamy
>>>mazda traffic

ZABRZE koło NORAUTO :–) Tam jest dużo miejsca i dobra lokalizacja łatwo trafić 

<embed src="http://www.site-clocks.com/flash/clocks/digital.swf?hex=2AF1" width="150" height="75" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash">
- Od: 22 sty 2005, 18:28
- Auto: MAZDA 323 C
jak jest łatwa lokalizacja, łatwo trafić i dużo miejsca to może być :–)
jak z terminem: sobota 16 , niedziela 17..?
prosze o wypowiedzi i sugestie
_____ _____ _____ _____
>>>mazzdddaaaa
jak z terminem: sobota 16 , niedziela 17..?
prosze o wypowiedzi i sugestie
_____ _____ _____ _____
>>>mazzdddaaaa