Zlot Miłośników Japońskiej Motoryzacji
malutka napisał(a):siegu luzik oczko czyli jedziecie w piątek? bo my przyjedziemy w sobotę na lotnisko
Jeszcze nie ustalaliśmy szczegółów z Marcinem
egom bardzo proszę o wpłatę zaliczki (dane na PW), wypełnienie formularza i przysłanie go na adres frisson@wp.pl
Deltom Ciebie proszę o wypełnienie formularza
Deltom Ciebie proszę o wypełnienie formularza

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Może ja też bym przyjechał? Ale u mnie to raczej tylko część lotniskowa
Witam!
Właśnie dostałam info od JCFu, że proszą o wpłatę całości opłaty za zlot, ponieważ właściciel lotniska żąda całej wpłaty. Tak więc osoby, które wpłaciły do mnie zaliczkę w wysokości 30 zł proszone są o dopłatę 20zł – jak najszybciej ponieważ mamy czas do 17.04.
Druga sprawa – czy ktoś ma kontakt z egonem??
Właśnie dostałam info od JCFu, że proszą o wpłatę całości opłaty za zlot, ponieważ właściciel lotniska żąda całej wpłaty. Tak więc osoby, które wpłaciły do mnie zaliczkę w wysokości 30 zł proszone są o dopłatę 20zł – jak najszybciej ponieważ mamy czas do 17.04.
Druga sprawa – czy ktoś ma kontakt z egonem??
Ostatnio edytowano 29 lut 2012, 03:07 przez malutka, łącznie edytowano 1 raz

malutka napisał(a):Właśnie dostałam info od JCFu, że proszą o wpłatę całości opłaty za zlot
chyba każdy kto wysyłał formularz dostał takiego maila
a tak po za tym widzę malutka, że zajmujesz się organizacją wiec może ty udzielisz mi informacji
tak na marginesie.. formularz już mam posłany, tylko zostało mi jakby co uregulowanie kasy
- Od: 19 lis 2007, 12:35
- Auto: była: Mazda 323f BG '92
jest: Misttubishi Galant 2.5 V6 '98
–=wHiTe=– napisał(a):chyba każdy kto wysyłał formularz dostał takiego maila usmiech
być może tak – tylko że my się organizujemy na innych warunkach – wszystkie formularze (za całą grupę) wyszły z mojego maila, tak samo jak zaliczka za wszystkie osoby poszła z mojego konta...
–=wHiTe=– napisał(a):a tak po za tym widzę malutka, że zajmujesz się organizacją wiec może ty udzielisz mi informacji usmiech
owszem zajmuję się organizacją tutaj – zebraniem chętnych, zebraniem od nich formularzy i kasy oraz przesłaniem ich do zarządu JCFu... Jedna osoba za całą grupę żeby nie robić bałaganu.
Jeżeli chodzi o Twoje pytanie, to niestety nie wiem jak jest z wjazdem "na ostatnią chwilę". Ten zlot organizuje JCF, więc najlepiej zapytaj u nich np. napisz w temacie lub napisz PW np do ercreena. Zwłaszcza że zapisałeś się bezpośrednio na ich forum – nie komplikujmy już