Biwak – Branice
czupan napisał(a):czy potrzeba sie zapowiedzieć czy wystarczy przyjechać
Przyjeżdżaj, tylko zapisz sobie nr komórki do ivo, który jest w jego podpisie, żebyś mógł nas odnaleźć
- Od: 12 kwi 2008, 22:59
- Auto: moja ex: 323 C (BA) Z5 '95
obecnie: Mazda Premacy '02
no mnie troche tez pogoda odstrasza ale sie powinienem przelamac:) no chyba ze pomyslicie nad innym terminem bo faktycznie sie ludzie wykruszaja..
ja do branic wiem jak trafic mam rodzine w lewicach:) kiedys mozna blo tez pza posrednictwem lekarza;) ot taki zarcik mi sie wkradl
pozdrawiam wszystkich
ja do branic wiem jak trafic mam rodzine w lewicach:) kiedys mozna blo tez pza posrednictwem lekarza;) ot taki zarcik mi sie wkradl
pozdrawiam wszystkich
- Od: 11 mar 2008, 20:34
- Auto: Mx-3 1.6 B6D '96r.
michi napisał(a):wszyscy nagle w robocie ysz
Jak popracujesz trochę u prywaciarza, to zobaczysz, że będzie miał w du** twoje wolne weekendy. Jak trzeba to Cie z urlopu ściagnie i pobiegniesz na rzęsach do pracy
Pewnych rzeczy nie da sie zaplanowac i przeskoczyć. Pisze tu teraz za siebie, ale podejrzewam że wielu ma podobne problemy w pracy. Nikt za mnie mojej roboty nie wykona i jak się coś wykrzaczy w weekend, to sorry – zbieraj tyłek i do roboty
michi napisał(a):A przecież data była znana ho ho dawno temu.... ehh
Grafik dyżurów niestety ustawiony jest dużo wcześniej i tego też się przeskoczyć nie da...
Mimo wszystko postaram się być. Ale jeżeli będzie jutro pod wieczór burza, to raczej nie dojadę. Będę musiał pousuwać awarie...
loockas nie unoś się bo dobrze wiesz, że nie kierowałem tej wypowiedzi do Ciebie. Akurat wiem, że Ty dołożysz wszelkich starań żeby się pojawić, nawet pomimo dyżuru w pracy i to się ceni
Smutno się po prostu czyta, że wszystkim nagle się wszystko powysypywało
Pracowałem u kilku i uważam, że prawie zawsze da się coś wykombinować, zwłaszcza jeśli dużo wcześniej zarezerwujesz sobie wolne. Co innego gdy masz ustalony od dawna dyżur i powinieneś normalnie tego dnia być w pracy
Dlatego właśnie na urlopie trzeba wyłączać komórkę
Smutno się po prostu czyta, że wszystkim nagle się wszystko powysypywało
loockas napisał(a):Jak popracujesz trochę u prywaciarza
Pracowałem u kilku i uważam, że prawie zawsze da się coś wykombinować, zwłaszcza jeśli dużo wcześniej zarezerwujesz sobie wolne. Co innego gdy masz ustalony od dawna dyżur i powinieneś normalnie tego dnia być w pracy
loockas napisał(a):Jak trzeba to Cie z urlopu ściagnie
Dlatego właśnie na urlopie trzeba wyłączać komórkę
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
michi napisał(a):loockas nie unoś się
nie unosze się. Pisałem to całkiem spokojnie, serio
michi napisał(a):Pracowałem u kilku i uważam, że prawie zawsze da się coś wykombinować, zwłaszcza jeśli dużo wcześniej zarezerwujesz sobie wolne
No to miałeś bardzo lajtowych pracodawców
michi napisał(a):Dlatego właśnie na urlopie trzeba wyłączać komórkę
Gorzej jak Ci dadzą służbową i zabronią wyłączyć
michi napisał(a):Smutno się po prostu czyta, że wszystkim nagle się wszystko powysypywało
Też żałuję ale co zrobisz... Większość goni za kasą, żeby Mazdy picować
no ja mysle że z pogodą nie będzie tak źle, choć już z samego rana mnie zdenerwowała, bo wczoraj mazde pucowałam, a dziś mi ją deszcz pobabrał
, po za tym moi drodzy liczy sie towarzystwo.
niestety ja dziś też jestem w pracy do 13, ale zjawię sie tyle ze troszkę później razem z Agatką i Mirkiem.pozdrawiam i do zobaczenia
niestety ja dziś też jestem w pracy do 13, ale zjawię sie tyle ze troszkę później razem z Agatką i Mirkiem.pozdrawiam i do zobaczenia
nie naśladuj innych, popełniaj oryginalne błędy
- Od: 25 wrz 2007, 15:47
loockas napisał(a):Swoją drogą niektórym się nie dziwie, że w ogóle nie jadą. Imprez mazdaspeed było sporo w tym sezonie i trudno wyrobić na każdą.
Dokładnie. Gdybym podliczył ile mnie zloty kosztowały w tym roku to ja pierdziu. Dlatego nie liczę

hej ivo
mnie też nie będzie. Miałem nadzieje, że pojawie się do samego końca, ale jednak nie wyrobił bym później finansowo.
Nie uda się rewanż za Złoty Stok, czego bardzo żaluje
pozdrawiam i do następnej okazji!
mnie też nie będzie. Miałem nadzieje, że pojawie się do samego końca, ale jednak nie wyrobił bym później finansowo.
Nie uda się rewanż za Złoty Stok, czego bardzo żaluje
pozdrawiam i do następnej okazji!
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Jakaś godzine temu wróciłem z pracy. Przepraszam Was bardzo, ale nie przyjadę już. Zanim bym się pozbierał do kupy i dojechał będzie 3:00 w nocy. Dzięki Wam za telefony, miło było chwilke z Wami pogadać. Ivo, Ciebie w szczególności przepraszam, bo przygotowałeś z pewnością fajna wycieczkę, a frekwencja troszkę zawiodła. Mam nadzieję, że jeszcze razem poimprezujemy. Oby jak najszybciej
Miłej zabawy.
Miło się z Wami gawędziło w nocy przez telefon
Śpijcie dobrze i szczęśliwie wracajcie do domów – cieszę się, że wyjazd Wam się udał
Naprawdę żałuję, że nie mogłem ze wspaniałą brygadą śląską poimprezować tym razem...
Czekam na zdjęcia.
Śpijcie dobrze i szczęśliwie wracajcie do domów – cieszę się, że wyjazd Wam się udał
Czekam na zdjęcia.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
no to my jestesmy juz w domku
dzieki wam za mily weekendzik nikt sie tam nas niespodziewał ale mysle ze podnioslem troszku frekwencje hehe
pozdrawiam i dozobaczonka zas 
- Od: 23 wrz 2007, 12:29
- Auto: mazda 626GE KL 2,5V6 z1997r.
Melduję się z Ustronia!
Ale fajnie było znowu poimprezować z wielbicielami/-kami marki MAZDA
Podziękowania dla REŻYSERA i REŻYSERKI (ivo i Alinki) za organizację. Sobotnia i niedzielna wycieczka po Czechach – bajer! Super drogi i widoki... A lody jakie dobre
Szkoda tylko, że taka straszna nawałnica była w nocy i ta burza!
Podziękowania także dla wszystkich zlotowiczów
Miło było poznac nowych (Dawid jak głowa po wieczorze kawalerskim? Łukasz, żona przywitała Cię ciepło po 16-godzinnym dniu w pracy?) Borys dzieki za patronat WOPR
Edit: Foty
http://picasaweb.google.pl/agatamazda/B ... ce23240808
Ale fajnie było znowu poimprezować z wielbicielami/-kami marki MAZDA
Podziękowania dla REŻYSERA i REŻYSERKI (ivo i Alinki) za organizację. Sobotnia i niedzielna wycieczka po Czechach – bajer! Super drogi i widoki... A lody jakie dobre
Szkoda tylko, że taka straszna nawałnica była w nocy i ta burza!

Podziękowania także dla wszystkich zlotowiczów
Miło było poznac nowych (Dawid jak głowa po wieczorze kawalerskim? Łukasz, żona przywitała Cię ciepło po 16-godzinnym dniu w pracy?) Borys dzieki za patronat WOPR
Edit: Foty
http://picasaweb.google.pl/agatamazda/B ... ce23240808
Ostatnio edytowano 24 sie 2008, 22:10 przez AgaLew, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 12 kwi 2008, 22:59
- Auto: moja ex: 323 C (BA) Z5 '95
obecnie: Mazda Premacy '02
My również meldujemy się już z domku, choć mieliśmy chyba najdalej
Zlot na prawdę rewelacyjny, miejscówka świetna, te wycieczki po Czechach górskimi serpentynami no i widoki
Było bosko
I nawet pogoda wbrew wszelkim oczekiwaniom się spisała
Chciałbym podziękować wszystkim obecnym za doborowe towarzystwo, no i oczywiście gospodarzowi całego spotkania za Wszystko co dla nas zrobił
ivo spisałeś się na medal, ten zlot na pewno pozostanie nam na długo w pamięci
Fotki za jakiś czas, muszę się ogarnąć a mam okropnego lenia
Pozdrawiam
Zlot na prawdę rewelacyjny, miejscówka świetna, te wycieczki po Czechach górskimi serpentynami no i widoki

I nawet pogoda wbrew wszelkim oczekiwaniom się spisała
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Chciałbym podziękować wszystkim obecnym za doborowe towarzystwo, no i oczywiście gospodarzowi całego spotkania za Wszystko co dla nas zrobił
ivo spisałeś się na medal, ten zlot na pewno pozostanie nam na długo w pamięci
Fotki za jakiś czas, muszę się ogarnąć a mam okropnego lenia
Pozdrawiam
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
No to i ja w pierwszej kolejności składam podziękowania dla organizatorów czyli
( Iva i Alinki )
było naprawdę fajnie.
Również podziękowania dla wszystkich którzy zjawili się na spotkaniu. Był to mój pierwszy zlot bo od niedawna jestem posiadaczem madzi i zapewniam że na pewno nie ostatni.
Opuściłem was wczesnym rankiem w niedziele bo musiałem przygotować się na popołudnie do pracy.
Agatko – moja Ilonka stwierdziła że się wykończę jak będę tak dużo pracował
no i w końcu wyjawiłem jej tajemnicę i zrobiło się miło i przyjemnie
A teraz kilka fotek z pierwszego dnia:
Oczekiwanie na Mirka juz po Czeskiej stronie:
Rozhledna Uvalno wieżyczka z tarasem widokowym na okolice :
Lody i spacer po pięknym Krnovie:
Grilowanie w Branicach koło basenu :
Mały barek przenośny i nasza barmanka Agatka
Krzychu dzwoni do Iva że właśnie dojeżdża :
No i późną nocą poszliśmy spać.
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia z drugiego dnia i jeszcze raz dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę
Również podziękowania dla wszystkich którzy zjawili się na spotkaniu. Był to mój pierwszy zlot bo od niedawna jestem posiadaczem madzi i zapewniam że na pewno nie ostatni.
Opuściłem was wczesnym rankiem w niedziele bo musiałem przygotować się na popołudnie do pracy.
Agatko – moja Ilonka stwierdziła że się wykończę jak będę tak dużo pracował

A teraz kilka fotek z pierwszego dnia:
Oczekiwanie na Mirka juz po Czeskiej stronie:

Rozhledna Uvalno wieżyczka z tarasem widokowym na okolice :

Lody i spacer po pięknym Krnovie:

Grilowanie w Branicach koło basenu :

Mały barek przenośny i nasza barmanka Agatka

Krzychu dzwoni do Iva że właśnie dojeżdża :

No i późną nocą poszliśmy spać.
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia z drugiego dnia i jeszcze raz dziękuję wszystkim za wspaniałą atmosferę
Jako ten reżyser obdarowany tym mianem przez Agatę dziękuję serdecznie wszystkim tym, którzy się zjawili na zlocie.
Mam nadzieję, że jesteście usatysfakcjonowani, mimo, że nie skorzystaliście z głównej atrakcji, jaką miała być woda w basenie
Szczególne podziękowania za niespodziewaną wizytę dla Krzycha i diduśka
Do następnego razu
Mam nadzieję, że jesteście usatysfakcjonowani, mimo, że nie skorzystaliście z głównej atrakcji, jaką miała być woda w basenie

Szczególne podziękowania za niespodziewaną wizytę dla Krzycha i diduśka

Do następnego razu

szybciej nie taniej: 666 066 580
I ja sie podziele wrażeniami
.
Co tu dużo mówić było świetnie, IVO i Alinka przygotowaliście sporo atrakcji z pewnościa nikt sie nie nudził. Jestem pod wielkim wrażeniem szczególnie jazdy w kolumnie po czechach, wspaniałe widoki i świetne drogi wiec można było poszaleć mazdą
. Zamek, tama, widoki z Wieży, piękne miasteczko Krnov to wszystko będe długo wspominał. Ale przede wszystkim miło wspominam wspaniałą atmosfere przy griliu w nocy. Była naprawde świetna zabawa. Miło było spotkac nowych dla mnie mazdowiczów krzycha i michi z dziewczynami, diduśka,dawida.
Dzięki Aga , Natalia, Mirek + Ala za towarzystwo na zlocie i w drodze powrotnej.
Jeszcze raz dzięki wszystkim i do zobaczenia oby jak najprędzej
P.s. 180 km/h za Agą – bezcenne
Co tu dużo mówić było świetnie, IVO i Alinka przygotowaliście sporo atrakcji z pewnościa nikt sie nie nudził. Jestem pod wielkim wrażeniem szczególnie jazdy w kolumnie po czechach, wspaniałe widoki i świetne drogi wiec można było poszaleć mazdą
Dzięki Aga , Natalia, Mirek + Ala za towarzystwo na zlocie i w drodze powrotnej.
Jeszcze raz dzięki wszystkim i do zobaczenia oby jak najprędzej
P.s. 180 km/h za Agą – bezcenne
- Od: 28 lut 2007, 16:24
- Auto: MAZDA 6 GJ 2.5 2016
MAZDA 6 GH 2.0 2009 MAZDA 323F BA 1.5 1996