Jak do mnie trafisz to bedziesz miał 10 minut jazdy do celuRiki napisał(a):choć nie wiem gdzie to jest
Mogę wyjechać po Ciebie
Spot Mazd z silnikami Diesla :) PN, RF, RF7, RF-CX, RF-T, DiTD, BA na Isuzu, CiTD – byle klekot
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
mam inny pomysl! Może zamiast spotykac sie stadnie ustalimy do kogo i o ktorej. Stawimy się tam np. srodkami miejskiej komunikacji. Ja wezme lewar, podnosnik i steteoskop. Do tego wielkie elektroniczne ucho i bede badal decybele w kazdym DITD. Jak nic nie ustale to wyjme z teczki poł litra i sam je obale. Ciagle wierze, że Polak potrafi (chociazby popsuc). A moze u kolegi Jarka male "How it's made?" A wlasciwe zmalpowac cos dla TV zarobic i kupic sobie lepszy wóz?

- Od: 3 sie 2006, 14:55
- Auto: 323F 2.0 DITD z IV 1999r.
Sobota do 12.00 -13.00 jestem wolny ( chyba ze ktoś sie umówi na jakąs robotę )Riki napisał(a):myślę że można już to dokładniej ustalić
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Ja też bym się pisał. Sobota jak najbardziej. Niedawno dołączyłem do forum więc witam wszystkich
.
-
maciek600
Najwcześniej mi pasuje ok godz. 11 ale napewno będe. Myślę ze 12 nie jest złą godziną niektózy dojeżdzają z pod warszawy a korki sniadanie wczesne wstanie itp 
Motocykle są wszędzie.... no i mazdy 

- Od: 2 lip 2006, 12:53
- Auto: 6-ka 2.0 Diesel 140 KM 2008 rok
Ja pracuje
( nie daja mi wolnego
) ale moze na chwilke wyskocze do Was.
) ale moze na chwilke wyskocze do Was.Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
smagur napisał(a):Najwcześniej mi pasuje ok godz. 11
Oki... dla mnie i 11.00 moze byc..
Jaksa napisał(a):moze na chwilke wyskocze do Was
Jarku, koniecznie!
Mała lista:
1. smagur
2. Jaksa
3. rexwolf
4. magicadm
5. bafanabafana
6. Tapir
7. k.el
8 mazurkiewicz
9. k.kierownik
10. Paweł M.
11. MarekW
12. maciek600
13. Riki
Mam nadzieję, że wszyscy w/w będą obecni
Podawajcie godzinę o której możecie przyjechać wtedy razem wspólnie ją ustalimy
P.S
Jeśli o kimś zapomniałem...z góry przepraszam..
Ostatnio edytowano 13 gru 2007, 18:07 przez Riki, łącznie edytowano 1 raz
Witam!To może nastepny taki zlocik nad morzem w Kołobrzegu?
Diagnostyka komputerowa vcds: audi, vw, skoda, seat. Kołobrzeg i okolice, Świdwin i okolice.
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
Witam! Postaram się być

- Od: 5 lis 2007, 11:50
- Auto: 323F BJ DITD
Witam! Postaram się być

- Od: 5 lis 2007, 11:50
- Auto: 323F BJ DITD
Riki, podaj dokładnie godzinę i miejsce , jakoś się wyrwe na chwilkę z roboty .
Bardzo bym chcial spotkac sie z wami w ta sobote ale niestety, przed swietami mam urwanie glowy w pracy i nie tylko.
Chętnie.topik napisał(a):Witam!To może nastepny taki zlocik nad morzem w Kołobrzegu?
Pozdrawiam
Jaksa napisał(a):Riki, podaj dokładnie godzinę i miejsce
Jarku, godzina nie jest jeszcze ustalona..
Panowie 11.00 pasuje? Co do miejsca... moze miejsca parkingowe obok samego toru gokartów? (przypominam miejsce spotkania... FORT WOLA)
Został raptem jeden dzień.. proszę niech wpisują się wszyscy chętni
Pozdrawiam.