Jak do mnie trafisz to bedziesz miał 10 minut jazdy do celuRiki napisał(a):choć nie wiem gdzie to jest
Mogę wyjechać po Ciebie
Spot Mazd z silnikami Diesla :) PN, RF, RF7, RF-CX, RF-T, DiTD, BA na Isuzu, CiTD – byle klekot
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
mam inny pomysl! Może zamiast spotykac sie stadnie ustalimy do kogo i o ktorej. Stawimy się tam np. srodkami miejskiej komunikacji. Ja wezme lewar, podnosnik i steteoskop. Do tego wielkie elektroniczne ucho i bede badal decybele w kazdym DITD. Jak nic nie ustale to wyjme z teczki poł litra i sam je obale. Ciagle wierze, że Polak potrafi (chociazby popsuc). A moze u kolegi Jarka male "How it's made?" A wlasciwe zmalpowac cos dla TV zarobic i kupic sobie lepszy wóz?
- Od: 3 sie 2006, 14:55
- Auto: 323F 2.0 DITD z IV 1999r.
Sobota do 12.00 -13.00 jestem wolny ( chyba ze ktoś sie umówi na jakąs robotę )Riki napisał(a):myślę że można już to dokładniej ustalić
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Ja też bym się pisał. Sobota jak najbardziej. Niedawno dołączyłem do forum więc witam wszystkich
.
-
maciek600
Najwcześniej mi pasuje ok godz. 11 ale napewno będe. Myślę ze 12 nie jest złą godziną niektózy dojeżdzają z pod warszawy a korki sniadanie wczesne wstanie itp 
Motocykle są wszędzie.... no i mazdy 
- Od: 2 lip 2006, 12:53
- Auto: 6-ka 2.0 Diesel 140 KM 2008 rok
Ja pracuje
( nie daja mi wolnego
) ale moze na chwilke wyskocze do Was.

smagur napisał(a):Najwcześniej mi pasuje ok godz. 11
Oki... dla mnie i 11.00 moze byc..
Jaksa napisał(a):moze na chwilke wyskocze do Was
Jarku, koniecznie!
Mała lista:
1. smagur
2. Jaksa
3. rexwolf
4. magicadm
5. bafanabafana
6. Tapir
7. k.el
8 mazurkiewicz
9. k.kierownik
10. Paweł M.
11. MarekW
12. maciek600
13. Riki
Mam nadzieję, że wszyscy w/w będą obecni
Podawajcie godzinę o której możecie przyjechać wtedy razem wspólnie ją ustalimy
P.S
Jeśli o kimś zapomniałem...z góry przepraszam..
Ostatnio edytowano 13 gru 2007, 18:07 przez Riki, łącznie edytowano 1 raz
Witam!To może nastepny taki zlocik nad morzem w Kołobrzegu?
Diagnostyka komputerowa vcds: audi, vw, skoda, seat. Kołobrzeg i okolice, Świdwin i okolice.
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
RF2A
Kiedyś będzie M 3 może M 6
Jak raz kupisz Mazdę to już nigdy nie zamienisz jej na inną markę
Mogę polecić dobrego mechanika z Redła (okolice Świdwina i Połczyna Zdroju) oraz z Piły
Witam! Postaram się być
- Od: 5 lis 2007, 11:50
- Auto: 323F BJ DITD
Witam! Postaram się być
- Od: 5 lis 2007, 11:50
- Auto: 323F BJ DITD
Riki, podaj dokładnie godzinę i miejsce , jakoś się wyrwe na chwilkę z roboty .
Bardzo bym chcial spotkac sie z wami w ta sobote ale niestety, przed swietami mam urwanie glowy w pracy i nie tylko.
Chętnie.topik napisał(a):Witam!To może nastepny taki zlocik nad morzem w Kołobrzegu?
Pozdrawiam
Jaksa napisał(a):Riki, podaj dokładnie godzinę i miejsce
Jarku, godzina nie jest jeszcze ustalona..
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Co do miejsca... moze miejsca parkingowe obok samego toru gokartów? (przypominam miejsce spotkania... FORT WOLA)
Został raptem jeden dzień.. proszę niech wpisują się wszyscy chętni
Pozdrawiam.