trewor weźniemy Cię w środek kolumny i będzie ok a poza tym jadąc spokojnie napewno żaden patrol cię nie złapie
ŚLĄSK – Zaporoszenie na ślub
Marcino napisał(a):trewor weźniemy Cię w środek kolumny i będzie ok a poza tym jadąc spokojnie napewno żaden patrol cię nie złapie
Jechałem bez blach pomiędzy dwoma samochodami – nie ma problemu, trzeba tylko trzymać małe odstępy
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Jechałem bez blach pomiędzy dwoma samochodami
Brii ja wracałem moją bez blach powiedzmy
z poznania jak ją kupiłem
powiedzmy dlatego że miałem zupełnie inne zagraniczne blachy
A taz wracałęm Tigrą na blachach z malucha bo też nie zdążyliśmyjej przerejestrować i też z poznania
więc luzik
www.BBTel.pl
W sumie jak są jakiekolwiek blachy i się na drodze człowiek podjerzanie nie zachowuje to nie mają powody żeby zatrzymać
Ważne, żeby mieć OC na dany samochód i tyle
Trusted computing – Yes or No?

hm, go sport;D no to bede musial jechac pod GO a4... ano jakos powolutku dojedziemyy, albo lepiej dolaczymy sie z braciszkiem gdzies do was, tylko podacie ktoredy jezdziecie, tak zebym nie musial SOLO glownej policji mijac:/ bo tam lubia sobie na motorkach stac na drodze do 3stawow.. a pozniej z kolumna to juz "lajtowo";)
AKTUALIZACJA:)
będziemy z braciszkiem.. na 100%:) dzisiaj załatwilismy celny + skarbowy;) miły urzednik dał na termin odbioru na piątek;) Pani w fiskusie chciała nas zadowolić terminem "za 7 dni roboczych z papierami z celnego" no ale po krótkich negocjacjach wielmożnego Łukasza> brat;D pokiwała na <tak> PIĄTEK:) wiec, załatwimy urzedasów, jedziemy do miejskiego po tablice, później raz dwa OC:) i na sobote Madzia "juz nie bez imienna":) aa.. i w pełnym blasku;) no ale o tym w temacie z naszą furką już nie bawem;) bo STAGE 1;) z 3;) został dzisiaj zakonczony
ktoś ma mozliwosci kupienia baloników:D? zrzucimy sie i ładnie przystroimy:P?