Piotruś napisał(a):RX niebardzo jest w stanie wystawowym,
szkoda...
www.mazdaspeed.pl
Mamy podac nr rejestracyjne by móc bez problemów wjechać na miejsce imprezy?Fiveopac napisał(a):Proszę wszystkich chetnych do wystawienia się na imprezie o podanie swoich numerów rejestracyjnych, tutaj lub na PW !
faraonka30 napisał(a):Mamy podac nr rejestracyjne by móc bez problemów wjechać na miejsce imprezy?
A jako,że nas troche się już uzbierało to jako klub wjedziemy po niższej cenie?Widziałam na tamtej stronce imprezy,że impreza darmowa ale tak jakby wjazd jest odpłatny.Fakt,że uważam że to nie są duze pieniądze.Jeszcze jedno pytanie:każdy wjeżdza sobie sam w zależności,o której przyjedzie czy umawiamy się w jakimś miejscu i wjeżdzamy kolumną?pytajnik??Ta druga opcja,przedstwiała by nas jako elegancki a zarazem zorganizowany klub. oczko oczko
Fiveopac napisał(a):mozna wjechac kolumna
Fiveopac napisał(a):mozna wjechac kolumna (prosciej, zalecam) mozna wjechac
faraonka30 napisał(a):W takim razie podaj godz i miejsce jakie nam proponujesz najbliższe miejscu docelowemu,np jakiś CPN.Ja też jestem za tym byśmy wjechali kolumną.Jacobs daj mi znać czy jedziesz ze mną na 100%,napisz na PW.Pozdrowionka
jacobs napisał(a):Five wszystkie zawody i konkursy będą pierwszego dnia, tak jak w tamtym roku? Co będzie drugiego dnia?
Piotruś napisał(a):Dzwonić możesz w każdej chwili.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość