ŚLĄSK – Rozpoczęcie sezonu 2007 – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy
Z ankiety widzę że 29.04 jest najlepszym wyborem. Osobiście głosowałem za 28.04, lecz 29.04 także mogę się pojawić 
<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27641" target="_blank" class="postlink">moje byłe autko</a>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...
Coś słabiutko z frekfencją 12 tak na liczniku chętnych troche malutko jak na otwarcie sezonu tyle to było na mini spocie z okazji rajdu
Tremin 29 mi też pasuje chociaż szczerze wolałbym sobote no ale niedziela też może być jak najbardziej
co prawda jest jeszcze troche czasu miejmy nadziej że lista będzie większa a i musimy zrobić liste kto przyjedzie pod GO SPORT
Tremin 29 mi też pasuje chociaż szczerze wolałbym sobote no ale niedziela też może być jak najbardziej
co prawda jest jeszcze troche czasu miejmy nadziej że lista będzie większa a i musimy zrobić liste kto przyjedzie pod GO SPORT
www.BBTel.pl
W tej chwili cena wjazdu to 25zł, jeśli chcesz, żeby dopisać Cię do listy pewniaków to cena spada do 23zł 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja pod Go Sport również się zamelduję, jak już zresztą pisałem.
A co do terminu to jak widzę akcja rozgrywa się między 28 a 29 więc proponuje żeby wszystkie osoby które dotychczas nie głosowały w ankiecie zrobiły to
Mi osobiście 29 pasuje, aczkolwiek wolałbym 28, bo 4 maja mam pierwszą maturę i każdy dzień się liczy (na naukę
)
Pozdrawiam
A co do terminu to jak widzę akcja rozgrywa się między 28 a 29 więc proponuje żeby wszystkie osoby które dotychczas nie głosowały w ankiecie zrobiły to
Mi osobiście 29 pasuje, aczkolwiek wolałbym 28, bo 4 maja mam pierwszą maturę i każdy dzień się liczy (na naukę
Pozdrawiam
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
dziubek napisał(a):Kufaj man no daleko cie wywiewa ale witaj w Rybniku.
Gdzie zalapales pracke tak z ciekawosci?
Czyli dziennie witamy A4 bo 81 teraz w remoncie i mega zapchana.
Pozdrowka
dziubek
Witam, zalapalem sie do jedenej z firm ktora cos tam produkuje, ale nie wazne co, wazne jak sobie radzi w trudnych czasach kapitalizmu
Pozdrowka
Mazda na Isuzu...to musi być ciekawe 
- Od: 13 sie 2006, 21:28
- Auto: Mazda 323S BA 1,7 TDI
Kurcze – a myślałem, że się nie wyda
Kostek – wiem, że nie masz za bardzo teraz czasu, ale zmień proszę temat i zamknij ankietę
Kostek – wiem, że nie masz za bardzo teraz czasu, ale zmień proszę temat i zamknij ankietę
Trusted computing – Yes or No?
Wstępnie i ja się pisze na spotkanko, ale jeszcze nie na 100%
- Od: 3 paź 2005, 17:44
- Auto: Mazda 626 (GE) 2.0 FS 93r
No to skoro już wszystko jasne
Trzeba by ustalić godzinę i listę osób na spotkanie pod GO SPORTEM
Proponuję godzinę 8:00 na parkingu gdzie zawsze
A co do listy osób to z tego co widzę narazie jest :
1. michi (ja)
2. KamilBA
3. abdul69
4. Marcino
5. Mudzin
Pozdrawiam i czekam na dalsze info
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Proponuję godzinę 8:00 na parkingu gdzie zawsze
A co do listy osób to z tego co widzę narazie jest :
1. michi (ja)
2. KamilBA
3. abdul69
4. Marcino
5. Mudzin
Pozdrawiam i czekam na dalsze info
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9