WARSZAWA – towarzyski mecz siatkówki
jesli mi bedzie pasowalo z terminem to i ja bym troszke pogral!!! troszeczke kiedys gralem .Pozdrawiam wszystkich Carlos Wrr..

-
Gość
SoVa sklad sie wcale nie musi wykruszac zebys do nas przyjechal – mam nadzieje ze juz wiecej nie bede nawalac i w przyszlym tygodniu bedzie wszystko wiadomo wiec zapraszamy!! 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Malutka napisał(a):SoVa sklad sie wcale nie musi wykruszac
hm.. "organizowałem" (może lepiej napisać brałem udział) w spotkaniach "sportowych" w liceum... skład się zawsze wykruszał... na studiach – również... w pracy zaczęliśmy grywać po 18 osób w wakacje... skończyliśmy po 8... z doświadczenia wiem że zawsze się skład wykrusza ;–) zostają tylko ci najbardziej zapaleni ;–)
jeżeli chodzi o sport to ja bardzooooo chętnie choć teraz mam dużo na głowie zacząłem z powrotem zaglądać na forum i może zawitam... ale nic nie obiecuje bo kto wie ;–)
Kiedyś miałem Madzie
niezapomniane przeżycia ^^
- Od: 13 maja 2006, 02:20
- Auto: Nissan Almera 1997r 2,0 GTI
well... ostatni raz chyba w liceum (i to tak gdzies w polowie) mialem pilke do siatki w rekach
ale czemu nie, jak siatka nie bedzie za wysoko
to ja chetnie.
mozna wynajac hale na ochocie http://www.osirochota.waw.pl/hala.php?tresc=hala&strona=cennik – jesli bedzie sporo chetnych to mozna tam jednoczesnie grac na 2 boiskach.
mozna wynajac hale na ochocie http://www.osirochota.waw.pl/hala.php?tresc=hala&strona=cennik – jesli bedzie sporo chetnych to mozna tam jednoczesnie grac na 2 boiskach.
- Od: 8 lis 2005, 23:16
- Auto: MX-6 2.5 V6
zAgatka ty mi nie odpuscisz...
myslalam ze skoro juz powoli robi sie wiosna to moznaby jeszcze troszke poczekac,spotkac sie i zagrac na swiezym powietrzu np w Powsinie....

malutka napisał(a):zAgatka ty mi nie odpuscisz..
Nie odpuszcze.
A co do plenerowych boisk.... no nie wiem
Chyba hala byłaby lepsza.
No nie wiem
Wydaje mi sie, że trzeba zabrać ekipe która na 100% będzie grała, podzwonić troche po halach, popytać gdzie i za ile, zebrac wcześniej kase i tyle. No tak mi sie wydaje.

Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
- Od: 28 mar 2006, 23:28
- Auto: 323F 1.6 :)
jak w siatke to tylko na Hali, boiska na swiezym powietrzu sa zwykle z betonu albo piachu – upadek na takowe nie jest przyjemny a i pogoda niewazna jak na hali:)
zAgatka napisał(a):Wydaje mi sie, że trzeba zabrać ekipe która na 100% będzie grała, podzwonić troche po halach, popytać gdzie i za ile, zebrac wcześniej kase i tyle.
Mam ta liste ktora tu kiedys wrzucilam-najpierw podzwonie i zrobie wywiad cenowy, zobaczymy ile mniej wiecej wyjdzie na glowe. A pieniadze napewno zbierzemy wczesniej na spocie, zeby nie wyszlo tak jak z m4rcinem i quadami....
ale od razu uczciwie zastrzegam, wezme sie za dzwonienie w poniedzialek...

nie umarl...temat wciaz jest...tylko ja po prostu nie mam mozliwosci i czasu zeby usiasc i podzwonic, sprawdzic gdzie jest najlepsza oferta jezeli chodzi o sale
mam nadzieje ze naprawde w koncu uda sie zrealizowac ten meczyk...

w sumie jak nikt by nie miał nic przeciwko to też zagrałbym...Ponieważ moja rodzicielka jest nauczycielką więc mogę ją poprosić aby się dowiedziała czy nie da sie jakoś taniej wynająć sale u niej w szkole.A tam naprawdę maja ogromną hale 
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting