20.06.2004 Spot we Wrocławiu
Witam, termin i miejsce spotu !
Wiec tak termin spotu to 20.06 czyli niedziela a miejsce to parking KFC przy office depot na bielanach
Podajcie więcej szczegółów od wjazdu z A-4 od strony Legnicy. Nie obiecuję, bo jestem uzależniony od dzieci (zakończenie roku) ale jak będę w okolicy to napewno przyjadę (lub ma żonka). Dam znać w drugiej połowie czerwca.
ZSW M926 MAZDA MX-3
- Od: 28 mar 2004, 23:24
- Auto: Mazda MX-3 1.6
Podajcie więcej szczegółów od wjazdu z A-4 od strony Legnicy.
Artus. Jak zjedziesz od strony Legnicy z A4 na Wrocław, to znajdziesz sie dokładnie na Bielanach. Kieruj sie na Wałbrzych. Potem do Tesco. Jadac w strone Tesco na pewno zobaczysz parking pod KFC i Office Depot.
Gdybys potrzebowal wiecej szczegolow, to pytaj.
Artus. Jak zjedziesz od strony Legnicy z A4 na Wrocław, to znajdziesz sie dokładnie na Bielanach. Kieruj sie na Wałbrzych. Potem do Tesco. Jadac w strone Tesco na pewno zobaczysz parking pod KFC i Office Depot.
Gdybys potrzebowal wiecej szczegolow, to pytaj.
Witam wszystkich fanatyków. Ulotka jest gotowa do rozdawania. Czesci z nas juz ją wyslalem z prosba o rozdysponowanie wsrod napotkanych Magdalenek
Jesli ktos jest jeszcze zainteresowany pomoca, to prosze o info na prv. Ulotka jest do skserowania i rociecia, a potem tylko wystarczy ją włożyc za wycieraczke.
Pozdrawiam i czekam na wszystkich chętnych.
Pozdrawiam i czekam na wszystkich chętnych.
Pepey napisał(a):witampostaram sie tam dotrzec
dam jeszcze znac
Serdecznie zapraszamy. Moze znajdzie sie wiecej chetnych? Do rozdysponowania sa ulotki, wiec jesli masz ochote pomóc, to zapraszam do wspołpracy
Pozdrawiam
Nightdream, u mnie w Kaliszu tylko ja jestem i bodajze Konrad (ktorego jeszcze nie poznalem, wyslalem PW ale nie odp) z klubu Mazdy! dostane podkladeczki to zaczne krzewic wiare madziarska hehe pozatym moge jakies ulotki podawac ludzia ktorych spotkam co maja mazde
moze sie skusza 
- Od: 20 maja 2004, 19:22
- Auto: Mazda 323 BG 1.3 16V 95'
Greg i Pepey!
Nie wiem co sie dzis dzieje ze skrzynka, ale nie dostalem nic od Was. Proponuje odezwac sie na moj adres, wtedy wysle Wam ulotke. Piszcie na adres: nightdream@wp.pl
Pozdrawiam
Nie wiem co sie dzis dzieje ze skrzynka, ale nie dostalem nic od Was. Proponuje odezwac sie na moj adres, wtedy wysle Wam ulotke. Piszcie na adres: nightdream@wp.pl
Pozdrawiam
UWAGA! W związku z sugestią GONZO 626 podaje adres (tylko czy on cos istotnie ułatwi?):
OFFICE DEPOT, Bielany Wrocławskie, gm. Kobierzyce, ul. Tyniecka 4. Dla ułatwienia podam jednak, ze to wyjazd z Wrocławia w strone Wałbrzycha, Świdnicy i Jeleniej Góry, wiec jest to poza terenem administarcyjnym miasta. Miejsce wygodne dla tych, ktorzy nie znaja Wrocławia, bo nie trzeba sie zaglebiac w samo miasto jadac od strony Wałbrzycha czy Jeleniej – wystarczy skrecic na chyba drugich swiatlach w prawo. Jadacy od strony Warszwy czy Poznania musza sie kierowac na Walbrzych lub Jelenia Góre. Z autostrady A4, wjezdzając od Opola trzeba zawrocic na krzyzówce za stacja paliw ARAL i jechac w kierunku na Walbrzych, Jelenią Góre. Od strony Legnicy, po zjechaniu z A4, kierowac sie na Wałbrzych i Jelenią Góre. A jadac od strony Kłodzka, skrecic na pierwszych światłach w stronę Tescko (w lewo) i dojezdza sie praktycznie do miejsca spotu. Uffffff......chyba niczego nie pominąlem
Jesli beda jakies jeszcze pytania, to postaram sie wyjasnic. A jak nie....to koniec języka za przewodnika
Wystarczy zapytac o dojazd na Bielany....każdy chyba we Wrocławiu wie gdzie to jest.
OFFICE DEPOT, Bielany Wrocławskie, gm. Kobierzyce, ul. Tyniecka 4. Dla ułatwienia podam jednak, ze to wyjazd z Wrocławia w strone Wałbrzycha, Świdnicy i Jeleniej Góry, wiec jest to poza terenem administarcyjnym miasta. Miejsce wygodne dla tych, ktorzy nie znaja Wrocławia, bo nie trzeba sie zaglebiac w samo miasto jadac od strony Wałbrzycha czy Jeleniej – wystarczy skrecic na chyba drugich swiatlach w prawo. Jadacy od strony Warszwy czy Poznania musza sie kierowac na Walbrzych lub Jelenia Góre. Z autostrady A4, wjezdzając od Opola trzeba zawrocic na krzyzówce za stacja paliw ARAL i jechac w kierunku na Walbrzych, Jelenią Góre. Od strony Legnicy, po zjechaniu z A4, kierowac sie na Wałbrzych i Jelenią Góre. A jadac od strony Kłodzka, skrecic na pierwszych światłach w stronę Tescko (w lewo) i dojezdza sie praktycznie do miejsca spotu. Uffffff......chyba niczego nie pominąlem
Jesli beda jakies jeszcze pytania, to postaram sie wyjasnic. A jak nie....to koniec języka za przewodnika
A jutro postaram sie zeskanowac kawałek mapy i moze uda mi sie to wrzucic na stronke.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
duze dzieki moze to glupie ale ja jezde duzo po polsce i wiezcie mi ze ludzie niewiedza na jakiej ulicy mieszkaja:) i sorki za klopot postaram sie was odwiedzic szkoda ze to nie w ten wekend jak jest rajd polski bo pewnie nanim bede:)
pozdro
pozdro
- Od: 22 maja 2006, 22:36
- Auto: 929 HB 2.0 benz
Pozdrowienia ze Świnoujścia, chętnie weznę udział w spocie ale nie wiem jak z pracą bo ten termin niezbyt mi leży i u mnie jest świeżo po BALTOPSIE ale jak uda mi się to będę. Potwierdzę uczestnictwo około 14-15 czerwca.
ZSW M926 MAZDA MX-3
- Od: 28 mar 2004, 23:24
- Auto: Mazda MX-3 1.6
GONZO 626 napisał(a):duze dzieki moze to glupie ale ja jezde duzo po polsce i wiezcie mi ze ludzie niewiedza na jakiej ulicy mieszkaja:) i sorki za klopot postaram sie was odwiedzic szkoda ze to nie w ten wekend jak jest rajd polski bo pewnie nanim bede:)
pozdro
Kłopot to zaden

artus napisał(a):Pozdrowienia ze Świnoujścia, chętnie weznę udział w spocie ale nie wiem jak z pracą bo ten termin niezbyt mi leży i u mnie jest świeżo po BALTOPSIE ale jak uda mi się to będę. Potwierdzę uczestnictwo około 14-15 czerwca.
Byłoby super, gdyby Ci sie udalo nas odwiedzic. Trzymam kciuki
Pozdrowienia dla Pomorza...
Mapke z miejscem spotu wyslalem zeskanowaną do Tomka i poprosilem o wstawienie do postu. Wiec uzbrojcie sie w cierpliwosc
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jestem nowym posiadaczem mazdki mx3 i myślę, że wezmę udział w tym spocie, ale najpierw muszę uporać się ze spalaniem mojej mazdki bo coś z nią jest nie tak prawie 19l na 100km (to chyba sondy lambda, świeczki i przewody wys. napięcia oraz korekta komputerka) jak się z tym uporam to napewno przybędę fotki mojej mx możecie zobaczyć w dziale "Nasze Mazdy". POZDRAWIAM wszystkich mazdowiczów!!
kiedys byla mazda mx3 1.8 V6 24
pozniej golf IV variant
teraz : http://img193.imageshack.us/img193/9062 ... ekora1.jpg
pozniej golf IV variant
teraz : http://img193.imageshack.us/img193/9062 ... ekora1.jpg
- Od: 9 maja 2004, 19:43
- Auto: M6 "09" 2.0 de 140 HP sedan
sekora2005 napisał(a):Jestem nowym posiadaczem mazdki mx3 i myślę, że wezmę udział w tym spocie, ale najpierw muszę uporać się ze spalaniem mojej mazdki bo coś z nią jest nie tak prawie 19l na 100km (to chyba sondy lambda, świeczki i przewody wys. napięcia oraz korekta komputerka) jak się z tym uporam to napewno przybędę fotki mojej mx możecie zobaczyć w dziale "Nasze Mazdy". POZDRAWIAM wszystkich mazdowiczów!!
Witam kolejnego chętnego na spota
Pozdrawiam
moze ten spot wyjdzie
albo to tylko slony zapal ludzi 
- Od: 20 lis 2003, 20:51
- Auto: VW Passat B5 1,9 TDI
Miejmy nadzieje,ze bedzie nas przynajmniej 10 aut, przynajmnije tyle sie zapowiada poki co. Wyslalem w maila z zaproszeniem do jakis 18 osob, ktore moglby wpasc na spota, zobaczymy jaka bedzie reakcja. Jeszcze jest troche czasu. W okolicach 10 czerwca sie przypomne mailem. poza tym jeszcze mamy ulotki, ktore bedzie rozdawalo 6 osob poki co, wiec moze cos z tego wyjdzie.
Trzymajmy kciuki za powodzenie tego spota
Pozdrawiam.
Trzymajmy kciuki za powodzenie tego spota
Pozdrawiam.