24.04.2004 XIX Zlotu Klubu MazdaSpeed Ryki
A tak swoją drogą – Danio, nic nie jest przesądzone, nawet przy potyczce MTX vs ATX wszystko sie moze zdarzyć, zawsze ktoś moze popełnic błąd i skiepścić start alboco Następnym razem spróbujemy (mam nadzieje). Poza tym to ciekawi mnie jaka jest rzeczywista róznica w bucie miedzy 2.5 ATX a 2.5 MTX, bo do dzisiaj jej nie znam....
Pozdrówka
Smirnoff
No skoro tak myslisz to czemu nie , nie jamysle ze sie poprosty podlizujesz .
Pozdrówka
Smirnoff
No skoro tak myslisz to czemu nie , nie jamysle ze sie poprosty podlizujesz .

- Od: 7 kwi 2004, 19:00
- Auto: mazda 626 2,5 v6
tiaaaa hugo im zakazal wsytawiania mordow bo to byl efekt uboczny najnowszej kolekcji zapachowej tego producenta...............takie mordy sie robia pozniej..........dizzi wiesz do czego by doszlo jakby to wyszlo na jaw................uuuuuuuuuuuu
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
luca napisał(a):Ale co by nie mówić, robi wrażenie
Oj tak, i to nie tylko jak stoi....
A fotki [tiiit]

Danio napisał(a):No skoro tak myslisz to czemu nie , nie jamysle ze sie poprosty podlizujesz .
No coś Ty, stwierdzam tylko fakt. wiem sam po sobie – dzisiaj skiepsciłem start i niestety byłem 3/3. Naprawde, wszystko sie moze zdarzyć. Poza tym, przecież i tak chodzi tylko o dobrą zabawę, wynik ma znaczenie marginalne, liczą się emocje

Pozdro
SM[/quote]
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Cze,
chcialem wszystkim goraco podziekowac za wspaniale spotkanie. Relacja oraz zdjecia prawdopodobnie ukaza sie jeszcze dzisiaj. W tym miejscu kieruje tez prosbe do wszystkich, ktorzy robili zdjecia, aby przysylali je na skrzynke klubowa lub dawali zrodla i linki do ich sciagniecia. Jesli chodzi o filmy, rowniez prosze o jakies przegranie/montaz. Ponadto, jesli ktos chcialby napisac cos o spocie, chetnie wrzuce to do relacji.
Teraz cos ode mnie – bylo fantastycznie dzieki Wam
Pomimo roznych trudnosci spocik byl udany, nawet pogoda specjalnie dla nas pohamowala popis swoich mozliwosci. Przy okazji Porschetek sie naogladalismy, a co niektorzy zarzekali sie, ze od dzis nienawidza tej marki
Milo bylo rowniez goscic posiadaczy aut innych marek, samochodow efektownie wygladajacych i jezdzacych (Type-R mniam, mniam). Madzinki wszystkie piekne, a kazda ladniejsza od drugiej (tak, Toyoty, a nawet VW tez
. Wsrod niespodziewanych gosci pojawila sie 323 GT-R (!). No i oczywiscie serdeczne dzieki dla szanownych panow ochroniarzy, ktorzy koili nasze nerwy i okazali wielka laske (5 min albo mniej
Klub wzbogacil sie o kilku nowych Czlonkow, mamy tez za soba pierwsze rozdanie podkladek klubowych. Nowator panstasio zamontowal je od razu, po czym zarzynal swoja Magdalenke na lotnisku
Chce podziekowac rowniez Dizzi'emu za swietna postawe (zapewnienie grilla, parasola itd.), Tomaszowi760 za zarzadzenie listy obecnosci i wszystkim, ktorzy byli na spocie za mozliwosc poznania sie na zywo i swietna atmosfere .
PS. Nie martwmy sie lotniskiem, bo jak zauwazyl wczesniej Smirnoff – na parkingu restauracji mozna bylo naprawde dobrze sie zaznajomic
Co do zdjec ochrony, umowa to umowa – nie bedzie ich. Za to o miskach nic nie bylo 
chcialem wszystkim goraco podziekowac za wspaniale spotkanie. Relacja oraz zdjecia prawdopodobnie ukaza sie jeszcze dzisiaj. W tym miejscu kieruje tez prosbe do wszystkich, ktorzy robili zdjecia, aby przysylali je na skrzynke klubowa lub dawali zrodla i linki do ich sciagniecia. Jesli chodzi o filmy, rowniez prosze o jakies przegranie/montaz. Ponadto, jesli ktos chcialby napisac cos o spocie, chetnie wrzuce to do relacji.
Teraz cos ode mnie – bylo fantastycznie dzieki Wam
Klub wzbogacil sie o kilku nowych Czlonkow, mamy tez za soba pierwsze rozdanie podkladek klubowych. Nowator panstasio zamontowal je od razu, po czym zarzynal swoja Magdalenke na lotnisku
PS. Nie martwmy sie lotniskiem, bo jak zauwazyl wczesniej Smirnoff – na parkingu restauracji mozna bylo naprawde dobrze sie zaznajomic

Wszystkie cztery zaciski sa do roboty, tarcze przegrzalem i sa w osemke ( jak sie zatrzymalem to byly fioletowe) a klocki ferodo to juz dawno padly . Dltego nie wierze w bajki ze forodo i juz git . Do tego trzeaba dobrac odpowiednie tarcze to podstawa.
- Od: 7 kwi 2004, 19:00
- Auto: mazda 626 2,5 v6
Heh, to musisz jeździc baaaardzo ostro, skoro ferodo nie załatwia sprawy
U mnie zdają egzamin. Co do tarcz, to kup sobie brembo, powinienes być zadowolony. W zestawieniu z ferodo powinno byc naprawde OK.
No chyba, ze kcesz hamulce wyczynowe
Pozdro
SM
No chyba, ze kcesz hamulce wyczynowe
Pozdro
SM
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Słyszałem o dobrym zestawieniu brembo + textar. Ale to OT chyba. ;–)
P.S. Juz jestem w domu. Spot byl przeswietny. Pozdrowienia dla parasola Dizziego.
Szkoda, ze nie moglismy go uzyc. 
P.S. Juz jestem w domu. Spot byl przeswietny. Pozdrowienia dla parasola Dizziego.
the right man in the wrong place...
Kilka zdjec ciekawszych z pierwszej lepszej partii: