Spot w Łodzi 10.12.2005
Ja jestem za przesunięciem spotkania na jakąś 13.00.
A jeśli to ma być od rana to założę się że kilku osób na pewno nie będzie , co prawda dojadą poźniej , ale dlaczego mają być stratni, jeśli chodzi o zabawę. Ci co chcą przyjechac będą chcieli uczestniczyc we wszystkim .
Więc wydaje mi się ze powinnismy wybrać taką godzinę , która będzie pasowałą większości.
Wpisujcie propozycje godziny i niech wybierze większość.
pozdro
A jeśli to ma być od rana to założę się że kilku osób na pewno nie będzie , co prawda dojadą poźniej , ale dlaczego mają być stratni, jeśli chodzi o zabawę. Ci co chcą przyjechac będą chcieli uczestniczyc we wszystkim .
Więc wydaje mi się ze powinnismy wybrać taką godzinę , która będzie pasowałą większości.
Wpisujcie propozycje godziny i niech wybierze większość.
Prawdziwe życie zaczyna się po kupieniu MAZDY
!!!!!

- Od: 27 wrz 2004, 21:47
- Auto: 323 F BA 94 r 1.5 16V Z5
andruu napisał(a):Wpisujcie propozycje godziny i niech wybierze większość.
Dobry pomysl, tylko niech kazdy wezmie poprawke na fakt, ze teraz szybko sie robi ciemno!
No i druga sprawa, ze beda osoby spoza lodzi, wiec jezeli wszystko sie przesunie --> beda wracaly po nocy do warszawy.
Jezeli o mnie chodzi, jest mi wszystko jedno, ale wygodniej bedzie z powyzszych przyczyn organizowac spot od rana.
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
andruu napisał(a):13.00.

no może 12.59... tak żeby ktoś nie mówił że to pechowo.
Co do osób z Wawy to najlepiej jak sami wyraża swoje zdanie. Wiem, że niektórzy wolą jechać nocą.
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Nie godz 13 to stanowczo za poźno zanim zbierzemy sie i powiemy co i jak bedzie 14.Ta godzina odpada!!!
11.30 max 12 innej godziny nie przewiduje!!!ale lepiej 11.30 żeby najpoźniej o 12.30 zacząć zabawei o 16 być juz w Bacówce bo tam tez nam sie zejdzie ze dwie godziny!!!
11.30 max 12 innej godziny nie przewiduje!!!ale lepiej 11.30 żeby najpoźniej o 12.30 zacząć zabawei o 16 być juz w Bacówce bo tam tez nam sie zejdzie ze dwie godziny!!!
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Allo, Łódź – proszę o aktywność!! Borys dlaczego ja Cię jeszcze na liscie nie widzę – Ciebie, najaktywniejszego z aktywnych
Bastaman, Adi, Andruu, Mx-5 – Konrad, Radek – serdecznie zapraszamy na listę obecności
Bastaman, Adi, Andruu, Mx-5 – Konrad, Radek – serdecznie zapraszamy na listę obecności

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
madalena napisał(a):Borys dlaczego ja Cię jeszcze na liscie nie widzę – Ciebie, najaktywniejszego z aktywnych
Skarbie...nie wiem czemu nie widzisz...
Prawdopodobnie dlatego że nie czytasz dokładnie....

Boris86 napisał(a):Stawie sie obowiązkowo i jeśli bedzie taka potrzeba to tak, jak ustalaliśmy przy organizacji też pomoge.

RX-7 FD3S Innocent Blue:
Słuchajcie rozumiem że możecie być na mnie źli za małe ścięcie na forum w sprawie środowych spotkań ale chcemy zrobic wiekszego spota i deklaruja sie klubowicze z wawy,lecz jeśli nie bedzie wiecej ludzi na liście do końca przyszłego tygodnia to spotkanie zostanie odwołane.Nie rozumiem o co tu chodzi
!Szczerze to troche mi przykro z powodu tak małego zainteresowania 

Tu jest lista --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=16268
Jerry, moze trzeba bylo w tym temacie zrobic liste, bo sporo osob tu zadeklarowalo swoja obecnosc, a moze nie zauwazylo tamtego topicu
Albo po prostu nie chca sie zobowiazywac ? Cholera jedna wie.
Jak na razie zapowiada sie wiecej warszawiakow, niz lodziakow
Lipa.
Jerry, moze trzeba bylo w tym temacie zrobic liste, bo sporo osob tu zadeklarowalo swoja obecnosc, a moze nie zauwazylo tamtego topicu
Jerry napisał(a):lecz jeśli nie bedzie wiecej ludzi na liście do końca przyszłego tygodnia to spotkanie zostanie odwołane.Nie rozumiem o co tu chodzi !Szczerze to troche mi przykro z powodu tak małego zainteresowania
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
Kult – Park23
Kult – Park23
P0L4K napisał(a):to zrobmy spota w Wawie
w Wawie i tak dość czesto sie cos dzieje!!!
bajer0 napisał(a):Jerry, moze trzeba bylo w tym temacie zrobic liste
Chciałem aby był to nowy temat bo łatwiej byłoby mi sie zorientować ile miejsc zarezerwować w Bacówce a pozatym zawsze tak było że temat z lista obecności był osobnym tematem.Moze źle to zrobiłem ale niech juz tak zostanie nie bede kombinował.Zobaczymy jak to sie ułoży do konca tygodnia.
Jerry ja chyba jednak stawie sie dopiero w bacowce bo chyba bede z rodzinka (male dziecko i zona) i jak bys mogl podac mi adres bacowki i widzialem w wawie na rynku ze miales CB radio. czy jeszcze moze je masz?
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
sebek_69 napisał(a):i jak bys mogl podac mi adres bacowki i widzialem w wawie na rynku ze miales CB radio. czy jeszcze moze je masz?
Kurcze nie wiem dokładnie na jakiej ulicy zdaje mi sie ze Starorudzka ale ktos jeszcze sie pewnie wypowie w tym temacie.
Co do CB to mam jejeszcze ale nic po nim jak bedziemy juz w Bacówce.Jak coś to dzwon na pw wyśle Ci nr.
Jerry napisał(a):sebek_69 napisał(a):i jak bys mogl podac mi adres bacowki i widzialem w wawie na rynku ze miales CB radio. czy jeszcze moze je masz?
Kurcze nie wiem dokładnie na jakiej ulicy zdaje mi sie ze Starorudzka ale ktos jeszcze sie pewnie wypowie w tym temacie.
Co do CB to mam jejeszcze ale nic po nim jak bedziemy juz w Bacówce.Jak coś to dzwon na pw wyśle Ci nr.
ok to czekam na numer tel. bo ze wzgledu na dziecko (nie chce zeby marzlo) wpadniemy chyba odrazu do bacowki ale to jeszcze sie dogadamy. Pozdrawiam
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
tu jest info o bacówce http://www.rudzka-gora.pl/
Kult – Park23
Kult – Park23