mam zadzwonić
11 listopada 2011 – Karolinka
Nie opłaca się rezerwować, bo wynajęcie toru kosztuje 800 złotych. W zeszłym roku nie rezerwowałem właśnie z tego powodu i nie było przecież problemów z jazdą.
Mam jeszcze jedną propozycję – kręgle w "Szarej Willi" na Oleskiej – tor kosztuje do 18-tej 45 złotych a po 18-tej 60 zł. Mogę zarezerwować dwa lub trzy tory po 6 lub 8 osób na tor. Dziewczyny pobawiłyby się z nami, bo na gokartach nie wszystkie pojeżdżą.
Spotkać możemy się oczywiście o godzinie 11-tej pod Karolinką – potem sprawnościówka w znanym miejscu (Fasola wysłał mi pachołki, więc jutro albo w czwartek będą u mnie) – a na końcu albo gokarty albo kręgle.
Czekam na decyzję.
Pozdrawiam
Mam jeszcze jedną propozycję – kręgle w "Szarej Willi" na Oleskiej – tor kosztuje do 18-tej 45 złotych a po 18-tej 60 zł. Mogę zarezerwować dwa lub trzy tory po 6 lub 8 osób na tor. Dziewczyny pobawiłyby się z nami, bo na gokartach nie wszystkie pojeżdżą.
Spotkać możemy się oczywiście o godzinie 11-tej pod Karolinką – potem sprawnościówka w znanym miejscu (Fasola wysłał mi pachołki, więc jutro albo w czwartek będą u mnie) – a na końcu albo gokarty albo kręgle.
Czekam na decyzję.
Pozdrawiam
aLechu napisał(a):(Fasola wysłał mi pachołki, więc jutro albo w czwartek będą u mnie)
Dziwi mnie ,że dzisiaj ich nie dostałeś
-
Fasola
A mi to obojętne kręgle czy gokarty No to do zo 11 o 11 
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
pachołki do mnie doszły – trzy tory zarezerwowane na 2 godziny od godziny 15-tej
Plan spotkania:
11.00 spotkanie pod "Karolinką" – pogaduchy, zdjęcia itd.
12.00 lub 12.30 przejazd na sprawnościówkę
14.30 przejazd na kręgielnię w "Szarej Willi"
15.00 – 17.00 – bowling
W "Szarej Willi" jest możliwość zjedzenia czegoś ciepłego oraz przekąsek i napojów
Plan spotkania:
11.00 spotkanie pod "Karolinką" – pogaduchy, zdjęcia itd.
12.00 lub 12.30 przejazd na sprawnościówkę
14.30 przejazd na kręgielnię w "Szarej Willi"
15.00 – 17.00 – bowling
W "Szarej Willi" jest możliwość zjedzenia czegoś ciepłego oraz przekąsek i napojów
ja będe wkoncu sie pojawie
11:00 pod karolinka 
- Od: 2 lis 2006, 00:09
- Auto: mazda 323f 1.8 DOHC 16v 128 Ps