sylwkoc napisał(a):Erastotenes napisał(a):Ta cisza jest względna, ale jak wszyscy nie będziemy za bardzo hałasować to do rana impreza murowana.
... kto wytrzyma do rana?
no jak to kto

kwestia zachowania, a jak się niektórym śpiewać zachce

www.mazdaspeed.pl
sylwkoc napisał(a):Erastotenes napisał(a):Ta cisza jest względna, ale jak wszyscy nie będziemy za bardzo hałasować to do rana impreza murowana.
Widzewianka_TM napisał(a): biorąc pod uwagę nasze możliwości, Mieciu wie o co chodzi![]()
sylwkoc napisał(a):Ja na miejscu Grupy Łódzkiej śmigał bym na Kielce, Opatów, Annopol, Kraśnik, a dalej jak już Daniel wspomniał.
W Janowie ktoś po Was wyskoczy albo wyrysujemy strzałki na jezdni
Widzewianka_TM napisał(a):zwiedzanie dobra rzecz, oby siła była na to![]()
![]()
ja tam się pisze z Mieciem, o ile wytrzyma![]()
Bartg napisał(a):EMS dobra opcja, zwiedzanie teżSpoko jak coś przyjedziemy dieselem
Widzewianka_TM napisał(a):nom, trafiła kosa na kamień, dobre stwierdzenie,kto się czubi ten się lubi![]()
Widzewianka_TM napisał(a):ludzie, cena paliwa idzie tak do góry, że nie wiem, co to będzie do next piątku
kajol napisał(a):Pojedziemy przez Skaryszew Ostrowiec i Kraśnik tak żeby zatrzymać się w ładnej Iłży na pyszne lody
kajol napisał(a):to była propozycja dla wszystkich![]()
jutro powinienem wiedzieć o której już będę wolny i oczywiste że chcę razem ze wszystkimi a o której Wy wszyscy się wybieracie?? i w ogóle kiedy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości