POZNAŃ 7 października (sobota) – Miałem sen
globy relacja pierwsza klasa tylko czemu nie jestem wymieniony w pierwszej czesci relacji gdzie jest wymieniana lista obecności klubowiczów? czyżby chwilowy brak Mazdy deklasował mnie z tego grona?
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX
To też japońska marka (chociaż większość produkcji w GB)... Nie martw się – nie wyrzucimy Cię o ile zapłacisz "wejściówkę"... 
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Oł jej, coz za faux pas... Sorka Manix, niedlugo poprawie!
Przepraszam wszystkich ale film uległ zniszczeniu. nośnik na którym był nagrany film został uszkodzony za co najmocniej przepraszam ale mozecie byc pewni i daje na to moje słowo ze na każdym następnym zlocie co bede to filmik bedzie nagrany i wyświetlony w normalnym czasie
- Od: 2 lip 2006, 20:46
- Auto: Mazda 323 1.9 GTX Turbo
Witam wszystkich.
Może ktoś zapodań jakiś kontakt do właściciela lotniska w Kąkolewie?
Organizuje zlot Vectr i chcemy wynająć lotnisko, ale nie mogę nigdzie znaleźć namiarów na właściciela.
Z góry dzięki za odpowiedź.
p.s. sory za odgrzanie kotleta:)
Może ktoś zapodań jakiś kontakt do właściciela lotniska w Kąkolewie?
Organizuje zlot Vectr i chcemy wynająć lotnisko, ale nie mogę nigdzie znaleźć namiarów na właściciela.
Z góry dzięki za odpowiedź.
p.s. sory za odgrzanie kotleta:)
-
Gość
501 554 224 lub 602 180 027 ale mówie odrazu że cena oscyluje około 3 tyś zł za dobe więc życzę udanego zlotu
Była Mazda 323F BA GT 2.0 V6 teraz jest BMW 320 e36 niestety markę zdradziłem ale w klubie zostaje i dalej kocham Mazdę
- Od: 4 sty 2006, 19:18
- Auto: BMW 320, Honda CBR 11000 XX