Dysuksja nad organizacją megaspota '05
Tak, konkret, z cenami, lece do szefa zaklepac urlop na 2 pierwsze tygodnie sierpnia. Tylki mi potem terminu nie zmieniac!!!
aha, ile km od wawy jest toruń?
aha, ile km od wawy jest toruń?
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):ile km od wawy jest toruń?
rzut beretem
ja mam do torunia 250km więc podejrzewam że z wawy max 200km będzie bo to trochę bardziej na Pn
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
puzi napisał(a):jesus napisał(a): „Pokaż mi swoją Mazdę, a powiem Ci, kim Jesteś…”
to mnie trochę martwi, ...)
nikt przecież nie pisał o taksówkach i emerytach......
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 11 lis 2003, 20:57
noo – i to jest konkretna propozycja.
Teraz się musze zorientować jak tam wygladaja plany wakacyjne bo bardzo mozliwe ze w tym czasie bede akurat w borach tucholskich wiec bym podjechal sobie
Czekamy na listy w takim razie ...
Teraz się musze zorientować jak tam wygladaja plany wakacyjne bo bardzo mozliwe ze w tym czasie bede akurat w borach tucholskich wiec bym podjechal sobie

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
Nie udało się dograć w Kielcach (Masłów) to z wielką przyjemnością pojawię się z małżonką Magdą i oczywiście przyjedziemy też Magdą
Brawo jesus
!!
Brawo jesus

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Oczywiście dopiszcie też Kamila 323f BG Czyli razem 2 mazdeczki
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
A ja jeszcze grfiku na lipiec nie znam... A co dopiero na sierpien...
Plan urlopow tez dopiero na poczatku lipca (a zadeklarowalem od okolo 15sieprnia, z czego weekend 13-14 powinien być wolny – wiec kto wie? moze sie uda
)
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92