Bardzo fajna relacja
Wrażenia po Rykach
Brrrr... Globy, moja mazda nie jest zlota
bardzo bym chcial ale ona jest jednak srebrna
Bardzo fajna relacja
. Pozdrawiam
Bardzo fajna relacja
-
Woytaz
spec napisał(a):po północy cała "brać " mazdowska to już spała , w komfortowych warunkach , 2 osoby na 3 łóżka więc nie było co relacjonować bo było grzecznie...

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Tommy_007 napisał(a):Długo trzeźwiałeś po Rykach skoro dopiero teraz wróciła ci wena do pisania
Musialem jeszcze sie dobic pare razy

Woytaz napisał(a):bardzo bym chcial ale ona jest jednak srebrna
Przystane jedynie na piaskowy lub bezowy

"Kawa z mlekiem", bo niestety nie znalazlem dokladnej nazwy koloru (potrzebuje tabliczki znamionowej ze slupka przednich drzwi pasazera):

brii, wpisalem wynik – dawaj nastepnym razem na podium! Wszelkie poprawki prosze zglaszac na PW, osoby towarzyszace i inne, tekst wrzucamy do naszej kolekcji wspomnien
Relacja
:P

- Od: 15 maja 2004, 16:37
Globy napisał(a):brii, wpisalem wynik – dawaj nastepnym razem na podium!
Dzięx – teraz się mogę qmplom chwalić
Następnym razem muszę stanąć na podium
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
mlody1921 napisał(a):kiedy letnie ryki
też się podłączam pod pytanie
brii Ty i tak przyjedziesz czy bedziesz wiezdziec wczesniej, czy pozniej 
- Od: 15 maja 2004, 16:37
spec napisał(a):2 osoby na 3 łóżka
przecież ty swoje zabrałeś do pokoju Brii

brii napisał(a):4:57 to też po północy
hyhyhy no no chyba tak ale wtedy samo wkręcała się impreza korytażowa

hehehehe i tu się mylisz!!! moje było out of service hehehehe wielkie dzięki dla patryka za użyczenie legowiska z jego pokoju...
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
No proszę – to aż tak się prezes postarał dobrze?? Nie wiedziałem

Jerry napisał(a):no malować to on umie
Wychodzi na to, że widziałem tylko połowę dzieła
a co z CRIMERowską relacją? A może Dizzi sklecił już jakąś dłuższą relację – naprawdę chciałbym mieć film z tych Ryk i to w dobrej jakości, nawet jeśli miałbym sciągać tydzień
Panowie będzie coś?
Panowie będzie coś?
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
ReServeD626 napisał(a):a co z CRIMERowską relacją? A może Dizzi sklecił już jakąś dłuższą relację – naprawdę chciałbym mieć film z tych Ryk i to w dobrej jakości, nawet jeśli miałbym sciągać tydzień oczko
Panowie będzie coś?
czypak napisał(a):Podlaczam sie pod pytanko zeby Czekamy, czekamy i... NIC usmiech Chyba, ze prace wciaz trwaja, ale po takim okresie czasu to sadze, ze bedzie to glowny pretendent do OSCARA
witam, no ja niestety nie mam żadnego materiału więc nie mam z czego sklejać

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
witam wszystkich,
troche mi zeszło zanim się zarejestrowałem ale w końcu jestem,
chciałbym wam podziękować za świetny zlot i dooooobrą imprezę – dawno tak dobrze się nie bawiłem, no i jestem na filmiku ze zlotu
,
mam nadzieję, że na letnie Ryki też uda mi się dojechać
gorące pozdrowienia dla wszyyyyystkich
troche mi zeszło zanim się zarejestrowałem ale w końcu jestem,
chciałbym wam podziękować za świetny zlot i dooooobrą imprezę – dawno tak dobrze się nie bawiłem, no i jestem na filmiku ze zlotu
mam nadzieję, że na letnie Ryki też uda mi się dojechać
gorące pozdrowienia dla wszyyyyystkich
no Panowie mieliście przesłać do Crimera swoje filmy – no prosze ogarnijcię się bo nie będzie relacji a chyba kazdy chciałby zobaczyć dzieło Crimera stworzone z naszych wygłupów – fajna pamiątka by była
O ile dobrze pamiętam to BRII deklarował że ma coś do przesłania...
O ile dobrze pamiętam to BRII deklarował że ma coś do przesłania...
ReServeD626 napisał(a):O ile dobrze pamiętam to BRII deklarował że ma coś do przesłania...
brii ma film mojego autorstwa, miał jakiś czas temu wysłać, zaraz mu maila wyśle
Witam!
Dałem w tygodniu paczkę z filmem siostrze żeby wysłała do Dizziego, bo czasu nie miałem ale ona dzisiaj się przyznała, że jeszcze nie wysłała
Jutro z rana osobiście uderzę na pocztę.
Co do załadowania na serwer to nie da rady – AP na uczelni się wiesza przy przesyłaniu takiej ilości danych
Crimer – wyślij mi na PW adres zwykły na który mogę posłać film – jutro rano będę na poczcie.
bullet_0 – witam serdecznie na forum – kolejna dusza uzależniona od MazdaSpeed
Dałem w tygodniu paczkę z filmem siostrze żeby wysłała do Dizziego, bo czasu nie miałem ale ona dzisiaj się przyznała, że jeszcze nie wysłała
Jutro z rana osobiście uderzę na pocztę.
Co do załadowania na serwer to nie da rady – AP na uczelni się wiesza przy przesyłaniu takiej ilości danych
Crimer – wyślij mi na PW adres zwykły na który mogę posłać film – jutro rano będę na poczcie.
bullet_0 – witam serdecznie na forum – kolejna dusza uzależniona od MazdaSpeed