7-8 września 2013 – Piknik nad Zalewem Zegrzyńskim – III edycja
W każdym razie 9 września będziemy w tej kwestii o wiele mądrzejsi. Kto jest w ciąży, kto co brał przed, kto po, ile chloroformu poszło, a ile masła.
Bosman to na pewno skrupulatnie obliczy i poda do wiadomości publicznej. Czemuś ten monitoring ma służyć w końcu.
Dwa bochenki to u mnie na miesiąc idą
Bosman to na pewno skrupulatnie obliczy i poda do wiadomości publicznej. Czemuś ten monitoring ma służyć w końcu.
Dwa bochenki to u mnie na miesiąc idą
Stała pod ścianą prężąc kakao
Wpłaty od WodnikSzuwarek i DanyGoo zostały zaksięgowane. Dziękuje za szybką realizację
Sporo ludu będzie. Tak patrząc i łącząc nocujących i nie nocujących to z 60 trzeba liczyć

Sporo ludu będzie. Tak patrząc i łącząc nocujących i nie nocujących to z 60 trzeba liczyć
-
Szalotka
Pawciu napisał(a):powiedziałbym kameralne
Ja bym się tak nie cieszył....wiem ze sprawdzonego źródła że w drodze nad Zegrze jest delegacja z Mozambiku....mają znowu problemy z bólem głowy i chcą się widzieć z doktorem Cebulą

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
No ja jak nie pojadę w kolumnie na premierze nowej mazdy 3 to przyjadę w weekend nad zalew, ale to mam nadzieję że jakieś miejsce dla dwóch osób się znajdzie
wystarczy jedno łóżko 
Oczywiście zapłacimy żeby nie było, tylko żeby miejsce się znalazło
na wszelki wypadek wezmę śpiwór
jakby ktoś miał i nie byłby to problem to mógłby wziąć materac, ja niestety nie posiadam
Oczywiście zapłacimy żeby nie było, tylko żeby miejsce się znalazło
na wszelki wypadek wezmę śpiwór
jakby ktoś miał i nie byłby to problem to mógłby wziąć materac, ja niestety nie posiadam
- Od: 24 maja 2011, 15:20
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
rutkowski0075 napisał(a):tylko żeby miejsce się znalazło
Jak pisałem wcześniej. Oficjalnie jedno wolne jest. Będę gadał z Bosmanem jakby ktoś jeszcze chciał nocować
Ogólnie nie wiem co mam powiedzieć bo z tego pikniku zrobił się faktycznie zlot
Mogę tylko podziękować za zainteresowanie

-
Szalotka
Siw-y napisał(a):podłoga przyjmie wszystko
Nie bo znów ktoś będzie mnie podglądał i lekko skrobał do drzwi, strasznym okiem cyklopa radził gromił i drwił

Mój jest ten kawałek podłogi

-
Szalotka