1 maja 2010 – Zlot integracyjno-alkoholowy w Tarnowie
W sprawie negocjacji cen to będę jeszcze rozmawiał z właścicielem campingu, chcę wspomnieć ze jest to pierwszy zlot MAZDY i do końca nie wiedziałem ile osób będzie chętnych. Teraz jest Nas rzeczywiście niezła grupka, więc postaram się wynegocjować jak najwięcej
. Jak będę coś wiedział napisze ( postaram się jak najszybciej)
.

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
[post usunięty] 
Ostatnio edytowano 20 kwi 2010, 08:22 przez ReeD, łącznie edytowano 1 raz
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
My z Solem i Grzybami zarezerwowaliśmy domek czteroosobowy. Cały weekend będziemy psuć moją Millenię 
I spawarki.
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Milczeć, macie być grzeczni 
Grzyby napisał(a):Powiedz Wieśkowi że ja przywiozę zestaw młotków. On się może ograniczyć do piły spalinowej
Wieśka nie będzie z tego co mi wiadomo, tak wspominał przy okazji rozmowy ze dwa dni temu. Ale jakby co to mam gumowy młotek hydrauliczny do krzywych uderzeń
Też mam zamiar pogmyrać nieco więc jeśli nie macie nic przeciw to rozłożę się z robotą w cieniu Millenii

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Przyjeżdża ktoś w piątek czy wszyscy w sobotę dopiero ?
Czy będzie jakiś problem z miejscówką w razie przyjazdu na dziko, bo nic nie rezerwowałem
Jakiś namiot czy cuś 
Dobrze Bazyl że bierzesz sprzęty...dam Ci pare zagadnień do rozwiązania

Czy będzie jakiś problem z miejscówką w razie przyjazdu na dziko, bo nic nie rezerwowałem
Dobrze Bazyl że bierzesz sprzęty...dam Ci pare zagadnień do rozwiązania
prezes83 napisał(a):Przyjeżdża ktoś w piątek czy wszyscy w sobotę dopiero ?
Czy będzie jakiś problem z miejscówką w razie przyjazdu na dziko, bo nic nie rezerwowałemJakiś namiot czy cuś
Dobrze Bazyl że bierzesz sprzęty...dam Ci pare zagadnień do rozwiązania![]()
Ja śpię w bagażniku, pewnikiem trzeba będzie za nammiot co najwyżej uregulować
A co do grzebania to będziemy się wszyscy uczyć

Adam44 napisał(a):Witam!!
Prezes83 nie bój żaby jak co to Cię przygarnę, pod moją strzechę na trawniku nie zostaniesz![]()
dzięki
Jak warunki pozwolą to się w namiociku ładnie rozłożę
ewentualnie u Bazyla będzie ciepło, bo przecież z 10 osób tam będzie w tym Jego rudzielcu

ale jak co... to tylko wcześniej musisz mi "gps-a" zakodować....przed pierwszym piwem/litrem
ale jak co... to tylko wcześniej musisz mi "gps-a" zakodować....przed pierwszym piwem/litrem
prezes83 napisał(a):Jak warunki pozwolą to się w namiociku ładnie rozłożęewentualnie u Bazyla będzie ciepło, bo przecież z 10 osób tam będzie w tym Jego rudzielcu
![]()
hehe

Bądź twardy – taka ilość ludzi nie trafia im się co tydzień.
Wątpię czy gdyby nie my mieliby tylu klientów.
Wątpię czy gdyby nie my mieliby tylu klientów.
buczos napisał(a):a wiadomo o której godzinie można już się kwaterować![]()
no właśnie, bo może by w piątek po pracy się już zamelinował... w sobotę od rana zaś korki będą ;/