STARACHOWICE – spotkania regionalne
a tak swoja droga to juz byl raz japan spot
honda i mazda... udał się... tylko ze jeden mazdziarz nie umiał pogodzic sie z porażką i mała spina wyszla
Ci co są dłużej w dziale Starachowice i okolice, wiedzą o czym mowie 
miał być Japan style... a jest German Lans!
Stara miłość nie rdzewieje... Bo jest w ocynku!
- Od: 7 lut 2009, 18:15
- Auto: Mazda 323BJ sedan 2.0TD, Audi B3 Coupe 2.3
Priest napisał(a):ok to ja juz jade ;] spot we 2 osoby xD mega!
kurde Priest żebym wcześniej zajrzał na tę strone to bym podjechał , a teraz to lipa bo juz jestem po browarze , a tez dzis byłem na targowicy bo myślałem że a nóż widelec ktoś zajedzie ale pustki , tyle że byłem o 17 , no trudno
jak by coś było w sobote, a nie mial bym nic specjalnego do roboty, to chętnie bym wpadł na waszego spota 
miał być Japan style... a jest German Lans!
- Od: 7 lut 2009, 18:15
- Auto: Mazda 323BJ sedan 2.0TD, Audi B3 Coupe 2.3
KaZi_2005 napisał(a):ak by coś było w sobote, a nie mial bym nic specjalnego do roboty, to chętnie bym wpadł na waszego spota zeby
no to stsandardowo o 18, na targowicy a jak bedzie lało to zajedziemy pod wiadukt , więc kto się pisze , zróbmy choć raz porządnego spota na większa ilość aut tak jak kiedys co było chyba ze 14 mazdeczek , innych też zapraszamy.
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
oki to niech podjedzie kto może chyba że jakiś inny termin, przewciez –NIC NA SIŁĘ WSZYSTKO MŁOTKIEM 

Priest napisał(a):nie może jednak być wcześniej? jak może to nawet młotek przywiozę... ;]
no to o której, ale teraz to i tak juz za pózno bo się pewne do weselicha szykujesz , udanej imprezy