TUCZNO 2007 – Nieformalny zlot Letni MazdaSpeed
oooo.... widzę, że mój szczecińsko-ukraiński kumpel, przedstawiciel Pomorza Zachodniego, pisarz, poeta, brzuchomówca i szaman – bartezm zaszczyci Tuczno swoją osobą
Do zobaczenia Bartas 
Porek napisał(a):Piotruś mam takie niedyskretne pytanie, którym wehikułem przybędziesz?
jedynym jeżdżącym
kinki napisał(a):no chodzi mi o dziewczyne, Agnieszka jesli dobrze pamietam
no jedzie,jedzie
martwi sie ze bedzie mało kobitek i sie bedzie nudzić
tej,a Ty swoją w domu zostawiasz a o moją sie pytasz?z bani chcesz?buehehehe
no ja swoja zostawiam bo w niedziele idzie do pracy na rano a wiadomo ze ja rano nie bede w stanie prowadzic pojazdow mechanicznych wiec jej nie odwioze
a o twoja pytam bo zeby nie bylo samych samcow na parkiecie bo by sie zrobilo gej party 

kinki napisał(a):a o twoja pytam bo zeby nie bylo samych samcow na parkiecie bo by sie zrobilo gej party
heh,ale jadą inne kobitki też,wiec bez obaw-gej party wykluczone
zresztą nie wiem czy mnie parkiet jutro bedzie interesował bo mnie coś moje nowe mokasyny uciskają
a ten rumuński handlarz co mi je sprzedawał obiecywał że sie "rozejdą"

kinki napisał(a):Marcin_626 rozejda sie jak dasz je GRU na pare minut zalozyc
buehehehe
jeśli założy zanim zaśnie,bo na leżąco ciężko rozchodzić porządne brązowe mokasyny,tym bardziej że są z czerwonej skóry autobusowej.
No cóż, ja się zabieram do swojej pracy a wszystkim którzy są już na miejscu życzę dobrej zabawy
Tym co są w drodze – szerokości
Do zobaczenia na miejscu jutro!
Tym co są w drodze – szerokości
Do zobaczenia na miejscu jutro!
wole jednak nie ryzykować po niedzieli musze tym autem do pracy jezdzić.na dobrą sprawe to bym musiał jutro nie jechać do Was,tylko robic wydech/kolektor bo w niedziele po 17:00 jak wroce do chaty to u mechanika moge pocałować klamke-i to w najlepszym przypadku klamke