Śląsk – Letni Zlot MazdaSpeed – tor kartingowy Wyrazów k/Częstochowy – impreza 2 dniowa
Eee tam, nie ma za co przepraszać.
Generalnie nie uważam że było źle
Może tylko osobiście momentami brakowało mi nieco ciszy bo taki zlot to dla mnie jedyna okazja wyrwania się z codzienności pracy na dwa baty i spania przez 6h dziennie, generalnie jednak było OK
Może poza kolesiami na crossach bo ci już ekstremalnie ryczeli xD
PS: Ja preferuję przeniesienie kosztów na następny zlot, fajnie będzie znów się tam spoktać
Generalnie nie uważam że było źle
Może poza kolesiami na crossach bo ci już ekstremalnie ryczeli xD
PS: Ja preferuję przeniesienie kosztów na następny zlot, fajnie będzie znów się tam spoktać
brii no problem, w końcu to nie była Twoja wina
Ja też myślę, że można kase zostawić na nasępny zlot i po prostu Ci którzy byli teraz będą mieli taniej lub za free
A zresztą sam zadecydujesz, w końcu Ty jesteś organizatorem
Pozdro
Ja też myślę, że można kase zostawić na nasępny zlot i po prostu Ci którzy byli teraz będą mieli taniej lub za free
Pozdro
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
Sokool napisał(a):Kto ma czasy z gokartów?
brii ma mój notes, pewnie tam są,
ale on będzie dzisiaj lub jutro bo w Poznaniu siedzi
Yo yo
Tak Wam powiem, że ma klocki do wymiany bo guzik z nich zostało po puszczeniu ich z dymem (dosłownie).
A tak poza tym to miło było Was widzieć i trochę pośmigać po tym jakże zatłoczonym torze.
Dziecko w brzuchu Agnieszki zaczęło gęściej przebierać nóżkami. Biegi zmienia czy co?
*Zdjęcia wrzucę jak tylko je spakuję do jednego worka (czyli zip'a).
*Abdul mam nadzieję, że dywaniki się sprawują bo chciałem Ci przypomnieć, że istnieją tylko dwa komplety dywaników z takim nadrukiem na świecie – póki co...
*Brii podziękuj swojej Pani za rundkę Subaraczkiem. Przepraszam, nie pamiętam imienia szanownej kierowczyni pojazdu – a innym mówię: Tak tak! Byłem trzeźwy dlatego mogłem się "karnąć"
Szkoda wielkie, że nie mogliśmy być też z Wami w niedzielę na torze. Cóż, nawet jeszcze nienarodzone dzieci wymagają wiele zainteresowania więc w niedzielę zamiast bajki do brzucha przeczytałem... Prospekt Mazdy! A jak!
Dobra to pozdro dla wsiem kobiet i facetów od Mazd uzależnionych.
Piter
Tak Wam powiem, że ma klocki do wymiany bo guzik z nich zostało po puszczeniu ich z dymem (dosłownie).
A tak poza tym to miło było Was widzieć i trochę pośmigać po tym jakże zatłoczonym torze.
Dziecko w brzuchu Agnieszki zaczęło gęściej przebierać nóżkami. Biegi zmienia czy co?
*Zdjęcia wrzucę jak tylko je spakuję do jednego worka (czyli zip'a).
*Abdul mam nadzieję, że dywaniki się sprawują bo chciałem Ci przypomnieć, że istnieją tylko dwa komplety dywaników z takim nadrukiem na świecie – póki co...
*Brii podziękuj swojej Pani za rundkę Subaraczkiem. Przepraszam, nie pamiętam imienia szanownej kierowczyni pojazdu – a innym mówię: Tak tak! Byłem trzeźwy dlatego mogłem się "karnąć"

Szkoda wielkie, że nie mogliśmy być też z Wami w niedzielę na torze. Cóż, nawet jeszcze nienarodzone dzieci wymagają wiele zainteresowania więc w niedzielę zamiast bajki do brzucha przeczytałem... Prospekt Mazdy! A jak!
Dobra to pozdro dla wsiem kobiet i facetów od Mazd uzależnionych.
Piter
- Od: 15 paź 2006, 18:38
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 Pb. 2002r.
"Comfort +"
Grey metallic
Pitbu77 napisał(a):*Abdul mam nadzieję, że dywaniki się sprawują bo chciałem Ci przypomnieć, że istnieją tylko dwa komplety dywaników z takim nadrukiem na świecie – póki co...
Dywaniki pasują a jak kurde zrobie foty i wrzuce niech inni wiedzą
abdul69 napisał(a):Wiem że jakieś kartki leżały u mnie w aucie bo Brii miał tam swoje biuro
Niestety nie znalazłem więc musi je mieć brii
www.BBTel.pl
Mam wszystko – nie zginęło
Opublikuję to dzisiaj na wieczór albo jutro – po weekendzie przedłużonym do dzisiaj mam kuuuupę roboty.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za stawienie się i super zabawę
Jak możecie to zapodajcie zdjęcia z Olsztyna
Opublikuję to dzisiaj na wieczór albo jutro – po weekendzie przedłużonym do dzisiaj mam kuuuupę roboty.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za stawienie się i super zabawę
Jak możecie to zapodajcie zdjęcia z Olsztyna
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
abdul69 napisał(a):Dywaniki pasują a jak kurde zrobie foty i wrzuce niech inni wiedzą język że mam funkel nowe dywaniki
No napewno w porównaniu do tamtych z opla są wypas

brii napisał(a):Jak możecie to zapodajcie zdjęcia z Olsztyna usmiech
W naszej paczce ze zdjęciami są fotki z Olsztyna
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
kiedy poszliście się turlać z górki z piachem
nawet tego nie pamiętam
nawet tego nie pamiętam
No i nadal, ani fotków Loczka i wyników 
bullet_0 napisał(a):No i nadal, ani fotków Loczka
Loczek jak sie ogarnie to wrzuci fotki najpredzej w przyszłym tyg.
ps. wiecie ze w ten sam weekend był Zlot miłośnikow Radia Maryja ?

.......tak święcilismy mazdy

Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Żanetka napisał(a):ps. wiecie ze w ten sam weekend był Zlot miłośnikow Radia Maryja ?wszyscy mysleli ze ja na ten zlot jade

<a href="http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=27641" target="_blank" class="postlink">moje byłe autko</a>
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 14 lis 2004, 19:40
- Auto: Żuczek i Jaszczurka...
Żanetka napisał(a):wiecie ze w ten sam weekend był Zlot miłośnikow Radia Maryja ?
a myslisz ze co to za autokary wyjezdzaly z tej lysej...znaczy sie jasnej gory

good girls go to heaven bad girls go everywhere...