Dudson napisał(a):PS. Łuki wczoraj zalepiłem lampy, wyglada całkiem fajnie, tylko za czerwono swieci, teraz jak jedzie za mną milicyjna nysa to nie włącze kierunku, znowu mi pewnie dowód zabiorą, ale co tam masz u mnie
Ciesze ze sie udalo...
www.mazdaspeed.pl
Dudson napisał(a):PS. Łuki wczoraj zalepiłem lampy, wyglada całkiem fajnie, tylko za czerwono swieci, teraz jak jedzie za mną milicyjna nysa to nie włącze kierunku, znowu mi pewnie dowód zabiorą, ale co tam masz u mnie
Bandyta napisał(a):mozesz pokazac efekt jak to wyszlo, bo sam jestem ciekaw jak to na 626 wyglada
Domer napisał(a):wiecie.. jak nie macie lepszych zajęć w soboteno to coś możemy chlapnąć u mnie
.. jeśli ktoś nie wie gdzie mieszkam to kontkatować się z Bandytą, Pałkersonem albo Lukano
![]()
a grilla z chęcią moge opier.. przy małym piwkuhehe
kadet napisał(a):Domer napisał:
wiecie.. jak nie macie lepszych zajęć w sobote no to coś możemy chlapnąć u mnie .. jeśli ktoś nie wie gdzie mieszkam to kontkatować się z Bandytą, Pałkersonem albo Lukano
a grilla z chęcią moge opier.. przy małym piwku hehe
Mi bardziej odpowiadalby jednak piatek...nie wiem jak reszta...niech suie wypowie...
Domer napisał(a):..jeszcze jedno, Dudson a jakbyś w kierunki wsadził na MAXA pomarańczowe żaróweczki ? to może by nie było tak bardzo czerwone i wtedy Milicja by nie miała nic przeciwko ?
Dudson napisał(a):Bandyta napisał:
mozesz pokazac efekt jak to wyszlo, bo sam jestem ciekaw jak to na 626 wyglada
moge, moge,ale to jeszcze nie jest dokończone, bo narazie to mi wystarczyło tylko na lampy, a blenda na klapie od bagażnika nie ruszana, ale już zamówiłem folie no i na 626 to jest trochi gożej przykleić niż u Ciebie bo Ty masz dosyć bardziej płaskie lampy z tyłu – chyba – a u mnie to zachodzą na błotniki i bez suszary do włosów nie szło tego nalepić, i na jednej lumpie troche spieprzyłem ale z daleka może być, fotke wrzuce po 15 bo teraz to w robocie jestem tylko ciiiiiii.......
Palkerson napisał(a):jeszcze wsteczny trzeba : a reszta wygląda [tiiit]
Domer napisał(a):pięknie jest.. hm hm hm
Domer napisał(a):p.s.
umyj go
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości