Regionalny Zlot Zimowy MazdaSpeed Poznań 10-11 marca 2007
Hamownia super!
Po pierwsze wyszło, że mam tyle koni ile powinno być, tyle momentu ile fabryka dała a poza tym – takie przyspieszenie jak wynika z papierów. Czyli moja ciężka praca przy naprawianiu silnika w końcu przyniosła realne i sensowne efekty!!
Zlot dla mnie był super – bardzo dużo aut, chociaż możliwości "czegokolwiek" na takim placyku były niestety zbyt ograniczone. Trudno było dobrze wkleszczyć trójkę...
Przejechałem się inną GFką DiTD
jechałem RX8 (hmmmm
) Przewieziono mnie MPSką (ufff, za szybko jak na moje potrzeby), prowdziłem szóstkę w dieslu (mniam, mniam – diesel mazdy to jest to!), jechałem też innymi autkami (mondeo w dieslu) itd.
Dziękuję Wam za wyrozumiałość i wszelaką pomoc.
Po pierwsze wyszło, że mam tyle koni ile powinno być, tyle momentu ile fabryka dała a poza tym – takie przyspieszenie jak wynika z papierów. Czyli moja ciężka praca przy naprawianiu silnika w końcu przyniosła realne i sensowne efekty!!
Zlot dla mnie był super – bardzo dużo aut, chociaż możliwości "czegokolwiek" na takim placyku były niestety zbyt ograniczone. Trudno było dobrze wkleszczyć trójkę...
Przejechałem się inną GFką DiTD

Dziękuję Wam za wyrozumiałość i wszelaką pomoc.
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Jak wynika z mojego avataru oraz z nick'a – jestem księdzem, wieczorna Msza św. za mną przecież......jacobs napisał(a):xANDy nie zostałeś na dalszą część imprezy?
A jutro dalsza praca parafialna. Poza tym – jestem abstynentem z wyboru, cóż bym robił...

Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
ja tez jestem juz na miejscu , bylo fajnie , tylko pogoda do
No i fiata troche poganialem . Mialem nadzieje ze choc troche posmigamy po prostej, bo po zakrętach i tak razem z kolesiem z mazdy mx3 v6 z ZG byliśmy najszybsi. Ja mam duze problemy z trakcja , byłoby sucho to dopiero by fiacior pokazal na co go stac ,pozdr. Foto dam pozniej

No i fiata troche poganialem . Mialem nadzieje ze choc troche posmigamy po prostej, bo po zakrętach i tak razem z kolesiem z mazdy mx3 v6 z ZG byliśmy najszybsi. Ja mam duze problemy z trakcja , byłoby sucho to dopiero by fiacior pokazal na co go stac ,pozdr. Foto dam pozniej
-
Pyton162
Ja przed chwila wrocilem do domu... jeszcze sie troche pobawilem na autostradzie w drodze powrotnej
Rozbujalem moja Madzie do 208km/h (w papierach max: 202km/h) i dalej niestety przeszkodzil mi tir wiec musialem zwolnic zeby nie zaparkowac w przyczepie
A za zdjecia sie normalnie obraze... Nie widze pieknej czerwonej MX3 zwyciezcy slalomu 

- Od: 4 sty 2007, 17:31
I Pytona Bravolta tez nie widze... A w koncu 2 samochody z Zielonej zajely 2 pierwsze miejsca
:)
- Od: 4 sty 2007, 17:31
xANDy napisał(a):A jutro dalsza praca parafialna. Poza tym – jestem abstynentem z wyboru, cóż bym robił...
hehe a to fajnie by wyglądało jakby ksiądz w sutannie wymiatał na parkiecie

If you’re in control, you’re not going fast enough.
witam..
ja tez juz jestem w domu...faktycznie z ranca pogoda byla do bani..ale kolo poludnia sloneczko wszystkich ogrzalo...niestety kolo 13 musialem sie urwac wiec nei wiem co sie dzialo na Lechu pozniej...
wielki respekcik dla eriksika8..jak mi sie podoba ten samochodzik...
ja tez juz jestem w domu...faktycznie z ranca pogoda byla do bani..ale kolo poludnia sloneczko wszystkich ogrzalo...niestety kolo 13 musialem sie urwac wiec nei wiem co sie dzialo na Lechu pozniej...
wielki respekcik dla eriksika8..jak mi sie podoba ten samochodzik...

- Od: 19 lis 2006, 23:57
- Auto: mazda 626 '90 2.2l 12v 115KM
bimbak prosze ci zrob cos z tym silnikiem , bo niedługo bedzie chodzil jak puziego benzynowy – diesel 

-
Pyton162
Ja też już jakiś czas siedzę w domku. Było super, to mój pierwszy większy zlot. Na początek zdjęcia typu panoramka.
Wersja full wypas do rozglądania się:
http://img105.imageshack.us/my.php?imag ... ma3oi1.swf
Zdjęcie powstało przez złożenie pięciu stąd duchy bez nóżek itp
Hamownia działa całkiem fajnie – jak dostanę wyniki to się pochwalę, puki co nie chcę robić zamieszania w tym wątku.
ps. Dzięki Tomek za wspólną podróż i cierpliwość dla mojego żuczka. Pozdrowienia dla taty.

Wersja full wypas do rozglądania się:
http://img105.imageshack.us/my.php?imag ... ma3oi1.swf
Zdjęcie powstało przez złożenie pięciu stąd duchy bez nóżek itp

Hamownia działa całkiem fajnie – jak dostanę wyniki to się pochwalę, puki co nie chcę robić zamieszania w tym wątku.
ps. Dzięki Tomek za wspólną podróż i cierpliwość dla mojego żuczka. Pozdrowienia dla taty.
Kiedyś Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
Teraz Toyota Camry 2,4L 2002r
- Od: 14 kwi 2006, 13:20
- Auto: Mazda 626GE1.8 1994 gaz SEQ24
Toyota Camry 2002r. 2.4L
Ja wróciłem godzinę temu, było fajnie, szkoda że padało z początku, no i szkoda że fordem (ale przecież Mazda teraz to prawie ford
)
Z hamowni podam wynik jak będę miał wagę to zweryfikujemy prawidłowość pomiaru.
Z hamowni podam wynik jak będę miał wagę to zweryfikujemy prawidłowość pomiaru.
Pewnie na imprezke w alibi sie spoznilem......
PS. taksowka tez dala rade
PS. taksowka tez dala rade
- Od: 2 mar 2006, 23:42
- Auto: Mazda 323F 1,6 16V 1994
no witam i ja juz jestem w domku zasiedzialem sie u siorki troche zeszlo
mimo krótkiej wizyty na spocie i niezawesolej pogody bylo milo no i mam nadzieje do nastepnego razu
teraz to chyba bedzie w maju cos wiekszego
Pozdro dla wielkopolski
Pozdro dla wielkopolski
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Byłem Pierwszy Raz Ale Było Fajnie Załapałem SIę Na Hamownie MAzdzinka Nie Straciła MOcy Nadal 130KM i 8.6 DO Setki...
P
House Music
- Od: 6 mar 2007, 21:14
- Auto: mazda 323 1.8 16V 128KM `92
siemak wszystkim po imprezce bylem po raz pierwszy na takim zlociku i juz mowie ze nie ostatni bylo super a juz niedlugo amatorski filmik bedzie odstepny dam znac jak zaladuje
bylo odjazdowo
- Od: 5 lut 2007, 20:21
- Auto: mazda 323f BA 1,5 16v
M6 GG 2.0 141km 03r
Reszta fotek.
Na początek najfajniejsze autko na zlocie, przynajmniej dla mnie:
Było deszczowo ale licznie:
Coś mi przybyło zanim skończyłem pełny obrót:
Jedna z gwiazd poznańskiego zlotu:
Jedzonko:
Jedziemy się hamować:

Na początek najfajniejsze autko na zlocie, przynajmniej dla mnie: