Regionalny Zlot Zimowy MazdaSpeed Poznań 10-11 marca 2007
Jak ktoś myśli, że ruszając stamtąd o godz. 15 zdąży dojechać do Qrnika w 30 minut to chyba pomylił środki lokomocji...Pyton162 napisał(a):w planie jest napisane ze przejazd do Kornika ok 15 – 15 30, pozdro
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
Przepraszam was bardzo za moją nieobecność, ale siedziałem w garażu i uprawiałem sport zwany "Pimp my ride" przed jutrem
A teraz do rzeczy:
Eat_My_Dust --->
wracaj szybko do zdrowia i zapraszam na spotkania lokalne
Seabas1236 ---> Napisz mi jakieś PW albo coś co się stało... Czy czołgista przyjedzie sam w takim razie ?
xANDy ---> w planie sporo się pozmieniało, ale po prostu brakuje mi czasu na wszelkiego rodzaju aktualizacje. Anyway jest bardzo dużo chętnych na hamownie (mam nadzieję, że to się utrzyma do ostatniej chwili, a nie że porezygnują) dlatego w którymś poście pisałem, że hamownia będzie prawdopodobnie trwać do samej wieczornej imprezy bo potrzeba 20-30 minut na auto. Na miejsce planuje dotrzeć w okolicach godziny 16stej, gdyż realna godzina wyjazdu z grunwaldu (bo tam pójdziemy na obiad ze względu na problemy z miejscami parkingowymi w centrum) oscyluje w okolicach 15:00 – myślę, że w godzinę dotrzemy na miejsce.
Jeżeli ktoś chce się pojawić tylko w kórniku to informuję, że będziemy na obwodnicy tego miasta (trasa na kostrzyn z tego co pamiętam drogowskazy) w okolicach ronda – są tam wysepki z boku drogi porozrzucane wzdłuż całej trasy co kilkaset metrów – będziemy na jednej z takich wysepek gdyż jest to jedyne rozsądne rozwiązanie, natomiast chciałbym zwrócić waszą uwagę, że nie ma tam miejsca dla 30stu samochodów i moim założeniem było, że pojadą tam tylko osoby zainteresowane czynnym udziałem w hamowni a z pozostałymi do czasu wieczornej imprezy się rozstaniemy po obiedzie. Jeśli ktoś bardzo chce przyjechać i się nie hamować to zapraszam, ale z góry uprzedzam, że poza pogadaniem będziecie się po prostu nudzić, gdyż żadne inne atrakcje nie są przewidziane – to jest droga publiczna, więc na ściganie się tam nie ma co liczyć.

A teraz do rzeczy:
Eat_My_Dust --->

Seabas1236 ---> Napisz mi jakieś PW albo coś co się stało... Czy czołgista przyjedzie sam w takim razie ?
xANDy ---> w planie sporo się pozmieniało, ale po prostu brakuje mi czasu na wszelkiego rodzaju aktualizacje. Anyway jest bardzo dużo chętnych na hamownie (mam nadzieję, że to się utrzyma do ostatniej chwili, a nie że porezygnują) dlatego w którymś poście pisałem, że hamownia będzie prawdopodobnie trwać do samej wieczornej imprezy bo potrzeba 20-30 minut na auto. Na miejsce planuje dotrzeć w okolicach godziny 16stej, gdyż realna godzina wyjazdu z grunwaldu (bo tam pójdziemy na obiad ze względu na problemy z miejscami parkingowymi w centrum) oscyluje w okolicach 15:00 – myślę, że w godzinę dotrzemy na miejsce.
Jeżeli ktoś chce się pojawić tylko w kórniku to informuję, że będziemy na obwodnicy tego miasta (trasa na kostrzyn z tego co pamiętam drogowskazy) w okolicach ronda – są tam wysepki z boku drogi porozrzucane wzdłuż całej trasy co kilkaset metrów – będziemy na jednej z takich wysepek gdyż jest to jedyne rozsądne rozwiązanie, natomiast chciałbym zwrócić waszą uwagę, że nie ma tam miejsca dla 30stu samochodów i moim założeniem było, że pojadą tam tylko osoby zainteresowane czynnym udziałem w hamowni a z pozostałymi do czasu wieczornej imprezy się rozstaniemy po obiedzie. Jeśli ktoś bardzo chce przyjechać i się nie hamować to zapraszam, ale z góry uprzedzam, że poza pogadaniem będziecie się po prostu nudzić, gdyż żadne inne atrakcje nie są przewidziane – to jest droga publiczna, więc na ściganie się tam nie ma co liczyć.
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
To dorbanoc i do zobaczenia jutro (nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie, że będę niewyspany...) 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
no ja wyjezdzam kolo 7:30 wiec czas pokaze kto najmniej pospi
do zobaczenia
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
mój przyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytanie, ponieważ mam sprawę podbramkową i muszę teraz jechać do pracy... spróbuje się wyrobić
...::: R X 8 :::...
ЬФЯВФ ЗЩЦУК
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25727
JA NIE JEŻDŻĘ ZA SZYBKO...JA LATAM ZA NISKO :d
ЬФЯВФ ЗЩЦУК
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25727

JA NIE JEŻDŻĘ ZA SZYBKO...JA LATAM ZA NISKO :d
- Od: 11 lip 2006, 20:16
- Auto: MAZDA RX-8 HIGH-POWER
Nie doczepiajcie sie do rozmiaru zdjec – zeby je wrzucic stracilismy ponad 2 godziny...
Kostek jako dezerter w ramach kary powinien zmniejszyc zdjecia
Kostek jako dezerter w ramach kary powinien zmniejszyc zdjecia

Trusted computing – Yes or No?