gryzoon napisał(a):(choć nie wszystkie – 1/4 stanowczo za późno)
w piatek wieczorem robilem kazdy czas ponizej 15s, w sobote zawody a tu 15 z czyms to ja w szoku co sie stalo z autem
www.mazdaspeed.pl
gryzoon napisał(a):(choć nie wszystkie – 1/4 stanowczo za późno)
Chudy_323F napisał(a):anonimkaanonimka Adzia jak tam Hamulce dalej Ci daja do srodka razem z paliwem
Xenocyd napisał(a):[...]Wielkie dzieki dla Linka, Marty i Rafala za pomoc w rozstawianiu pacholkow rozety.
anonimka napisał(a):aaa i miałam napisać, że zostało mi ciut ciut mniej niż pół baku po dojechaniu do domu co jest ... nie potrafie tego wytłumaczyć)
a hamulce to nie mam pojecia z jakiego powodu tak się jarały
marek napisał(a):jeśli najpierw palił dużo
Troll Bagienny napisał(a):Tylko jak dorwe tych co do rana gadali za moim namiotem to tak jak obiecalem, zrobie im z du*y wylotowke na Kielce język oczko
jacus_r napisał(a):Troll Bagienny napisał(a):Tylko jak dorwe tych co do rana gadali za moim namiotem to tak jak obiecalem, zrobie im z du*y wylotowke na Kielce język oczko
ta ta... my sie po 30 min uspokoilismyto Ty zaczales gadac o jakiś namiotach w akademiku i innych pierdach
i do tego cala noc zes chrapal
![]()
![]()
ja bym chcial tylko dorwac ta co rano krzyczala "wstawac zwiedzac nie spac...":D:D
jacus_r napisał(a):ja bym chcial tylko dorwac ta co rano krzyczala "wstawac zwiedzac nie spac..."
jacus_r napisał(a):to Ty zaczales gadac o jakiś namiotach w akademiku i innych pierdach
jacus_r napisał(a):do tego cala noc zes chrapal
marek napisał(a):jeśli myślimy o tym samym MX-3 to nie był czarny a Noble Green język (rej. ZGL)
kinki napisał(a):ja chyba bylem na innym zlocie bo nic takiego nie slyszalem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości