Zlot Jesienny RYKI 2005

Postprzez Papajo » 2 gru 2005, 14:39

Chlopaki – dajcie juz na luz – myslalem, ze wszystko w temacie waszej "konkurencji" zostało juz powiedziane.
Mi osobiscie podoba sie robota Dizziego (sam dołozylem do niej przyslowiowe 5 groszy) i kilku osobom tez...
Crimer ma po prostu inny styl, ktory odpowiada niektórym – czyli raczej spokojne dlugometrazowe produkcje, a Dizzi robi "klipy" rodem z MTV :D
Lepiej połączcie sily i sie nie klóccie...

P.S. Produkcje Crimera są dla "spokojnych dziadków" hahaha hahaha
Dizzi robi teledyski dla hardcoreowych kolesi z "wypaczonym poczuciem humoru" hahaha hahaha

Tyle w tym temacie – a róznorodność musi byc !
...nigdy nie zrezygnuję z marzeń...
Obrazek
Forumowicz

Od: 14 wrz 2004, 15:45
Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II

Postprzez Crimer » 2 gru 2005, 14:48

Papajo napisał(a):myslalem, ze wszystko w temacie waszej "konkurencji" zostało juz powiedziane.

jakiej konkurencji?, ja przynajmniej nie widze żadnej konkurencji tylko kolejną osobe która tworzy relacje, sorki klipy ze spotkań.
Pozatym ile razy jeszcze mam powtarzać że nie chodzi mi o produkcje dizziego, tylko o jego podejście do ludzi, On jest wielki, a jeśli komuś sie coś nie spodoba to od razu ma dziwny gust i jest jakiś dziwny. Ale ok, po prostu już wiem jakim człowiekiem jest Dizzi i jak to powiedziałeś Papajo "tyle w tym temacie"
Pozdro
Obrazek
Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
Forumowicz

Od: 23 kwi 2004, 19:43
Auto: Mazda 3

Postprzez dizzi » 2 gru 2005, 14:52

Crimer

jakiej konkurencji?, ja przynajmniej nie widze żadnej konkurencji tylko kolejną osobe która tworzy relacje, sorki klipy ze spotkań.
Pozatym ile razy jeszcze mam powtarzać że nie chodzi mi o produkcje dizziego, tylko o jego podejście do ludzi, On jest wielki, a jeśli komuś sie coś nie spodoba to od razu ma dziwny gust i jest jakiś dziwny. Ale ok, po prostu już wiem jakim człowiekiem jest Dizzi i jak to powiedziałeś Papajo "tyle w tym temacie"
Pozdro

a ja nadal nie wiem co masz na mysli?

wes se przeczytaj uwaznie wątek to moze coś ci sie rozjaśni bo jak cibie to boli ze napisałem "dziwny gust " to moge to bardzo łatwo wyjaśnić ale mysle ze sam dojdziesz w czym rzecz ;)
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl

WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
Forumowicz

Od: 10 gru 2003, 17:02
Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP

Postprzez Papajo » 2 gru 2005, 15:01

Crimer napisał(a):jakiej konkurencji?

Papajo napisał(a):waszej "konkurencji"

dlatego napisałem """"""""konkurencji""""""""" (w cudzysłowie) bo wg. mnie nie ma zadnej konkurencji – obaj tworzycie cos na chwale naszego klubu i tylko to powinno sie liczyć.

Jedynie co moge powiedzieć na obrone Dizziego to to, ze niepotrzebnie wszyscy sie go czepili :|
Chlopak sie postarał, zrobił coś nowatorskiego a tu wszyscy, ze lipa, [tiiit] itd, itp...
Nie chcę znów rozogniać sytuacji, ale to Ty Crimer byłeś pierwszym, ktory skrytykował Dizziego w dość hmmm.. nazwijmy to moralizatorski sposób .... (proszę nie brać tego do siebie – po prostu staram sie byc obiektywny).
I jeszcze raz apeluję zebyście zakopali topór, bo najlepszym wyjsciem jest polaczenie sił i zrobienie czegoś razem :)
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Crimer » 2 gru 2005, 15:08

Papajo napisał(a):Nie chcę znów rozogniać sytuacji, ale to Ty Crimer byłeś pierwszym, ktory skrytykował Dizziego w dość hmmm.. nazwijmy to moralizatorski sposób

Nie wiem czy wiesz ale Dizzi kiedyś napisał:
dizzi napisał(a):na co mam zwracać uwage ? jakie sa niedociągniecia ?
takie uwagi bedą dla mnie bardzo cenne

więc mu napisałem, ale widze że przez ten czas zmienił zdanie i "urusł w piórka" i dlatego już sie nie będe wypowiadał na ten temat bo mam już tego słodko dość.
Papajo napisał(a):proszę nie brać tego do siebie

nie biore, po prostu masz swoje zdanie i tyle, ja to szanuje :)
Obrazek
Forumowicz

Postprzez dizzi » 2 gru 2005, 15:21

oj widze ze Crimer nie czaisz bazy

ReServeD626 napisał:
matrix reaktywacja nikomu sie nie podobał bo był przekombinowany – zabawa efektami a brak klimatu.

i tu pada moja odpowiedz i teraz wyjasniam

rozsmieszyły mnie słowa mowiace ze :
-nikomu sie nie podobał bo był przekombinowany – zabawa efektami a brak klimatu. hahaha
co to znaczy ze nikomu? kto jest tym nikim? bo nie wiem jak mozna sie wypowiadac w tym temacie za gusta wszystkich .
– matrix reaktywacja to fajny film mi sie podobał i nie wiem gdzie mozna doszukac sie nawiazań matrix a moj klip?
– "był przekombinowany – zabawa efektami a brak klimatu." --> to jest najbardziej zastanawiajace ... co autor miał na mysli ( spuszcze na to zasłone milczenia)

i ostatnia kwestia , czemu twierdzisz ze sie wywyzszam i ze moj klip jest najlpszy na swiecie ? kiedy to powiedziałem ?

WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
Forumowicz

Postprzez Crimer » 2 gru 2005, 15:26

Po prostu sie nie rozumiemy, więc nie będe odpowiadał na twoje pytania bo to i tak nie ma sensu. Możemy tak sobie pisać nawet i 100 stron, ale to naprawde nie ma sensu.
Pozdro
Obrazek
Forumowicz

Postprzez dizzi » 2 gru 2005, 15:32

Crimer
Po prostu sie nie rozumiemy, więc nie będe odpowiadał na twoje pytania bo to i tak nie ma sensu. Możemy tak sobie pisać nawet i 100 stron, ale to naprawde nie ma sensu.
Pozdro

co nie ma sensu ? musimy sobie poważnie pogadac na jakims zlocie przy browarze to sie wyjasni pare kwestii :]

pozdrowka

WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
Forumowicz

Postprzez Crimer » 2 gru 2005, 15:46

dizzi napisał(a):musimy sobie poważnie pogadac na jakims zlocie przy browarze to sie wyjasni pare kwestii

i to jest rozwiązanie :)
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Bimbak » 2 gru 2005, 17:55

wow ..spokój już?? nikt się nie spiera?? .... fajnie.
Ale i tak musze powiedzieć że najlepsze klipy robię ja hahaha :P
Pozdrawiam, Tomek

Drinking wine and killing time
Forumowicz
CUP 2017 miejsce 2

Od: 17 maja 2005, 20:55
Auto: ponton i dziadkowóz, Moto: lyter

Postprzez ReServeD626 » 2 gru 2005, 20:31

dizzi napisał(a):ReServeD626

ciesze sie ze będzie jeszcze pełny klip bo (dizzi nie obraź się) ale dlatego matrix reaktywacja nikomu sie nie podobał bo był przekombinowany – zabawa efektami a brak klimatu.
Nie mówie ze chce widzieć tylko swój samochód na filmie ale ten klimat z BLAIRWITCH PROJECT i niebieska 626 XxX'a paląca gumę, brak ryku silnika, pioruny ze świateł wynaturzonych samochodów, monotonna muzyka to nie mój klimat...
Fajny Trailer ale nic poza tym...

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha <lol> <lol> <lol> wes sie opanuj człowieu bo nie wiesz co mówisz..

rozsmieszyłes mnie normalnie jak nigdy lol
masz dziwny gust...

widzisz drogi "kolego klubowy" napisałem w nawiasie żebyś się nie obraził ale mój komentarz widzę że bardzo Cie zranił... mógłbym tutaj dużo teraz napisać ale nie zaczynam wojny na forum – może tylko odwołam się do komentarza Crimera "więcej pokory"...
a jesli chodzi o mój gust i klip – zobaczysz co zrobi Crimer i zobaczysz reakcje ludzi – bo Twojego "filmidła" nikomu się nawet nie chciało komentować

Pozdrawiam
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
Forumowicz

Od: 11 cze 2004, 20:25
Auto: A acht V acht

Postprzez nemi » 2 gru 2005, 21:53

Crimer napisał(a):
nemi napisał(a):Crimer nie chcę Cię poganiać, ale ruchy, ruchy

jak to kiedyś pewien pan powiedział, "nie pospieszaj bo będzie wolniej" ;)

ja poprostu napisałem w skompliowany sposób: "nie mogę się doczekać" :).
Chyba nic na to nie poradzisz, że ludziska czekają na Twoje produkcje. Jakże mi przykro :P ;)
Forumowicz

Od: 21 sie 2004, 14:20

Postprzez Crimer » 2 gru 2005, 22:02

nemi napisał(a):Chyba nic na to nie poradzisz, że ludziska czekają na Twoje produkcje.

jedyne co moge poradzić to zrobić ją ;) wczoraj dostałem nowszą wersje oprogramowania i troche to schodzi bo niestety mój procek nie wydala :( , także chyba mnie czeka wymiana sprzętu, albo przynajmniej procka :(
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Papajo » 3 gru 2005, 12:17

Crimer – mam pytanko: czy nadal uzywasz Pinacle ? Moze juz czas przesiąść sie na AP Pro ??
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Papajo » 3 gru 2005, 12:32

ReServeD626 napisał(a):bo Twojego "filmidła" nikomu się nawet nie chciało komentować

Przestań już, bo sie tego czytac odechciewa.... Jak jesteś taki mądry to sprobuj zrobić jakiś klip samemu – zobaczymy wtedy komentarze ludzi....
Aha – i nie zapominajcie, ze to bylo PIERWSZE podejście Dizziego przy pomocy nowego programu, ktorego jeszcze nikt u nas w klubie nie używał. Chlopak sam sie wszystkiego nauczył, skręcił klip, wiec moze dacie mu spokój – a Ty ReServeD626 nie dziw się, ze Twoje uwagi trochę go "dotykają" – włożył w to ogrom pracy, aTy kwitujesz to textem..."nikomu się nie podobał, przekombinowany, brak klimatu itp..." – zamiast pieprzyć sam byś sie zabrał do roboty, albo chociaż przestał dołować ludzi ktorzy chcą coś zrobić. Mi klip Diziego sie podoba ! Wyznacza nowe trendy i nową jakość w klubowych produkcjach – nie zapominajcie o tym...
P.S. Przypominam, ze AP Pro to nie Pinacle – ten program jest troche bardziej skomplikowany i to co w Pinacle mozna bylo zrobić w 5 min w AP Pro zajmuje 15....
Pozdrawiam
Obrazek
Forumowicz

Postprzez nemi » 3 gru 2005, 12:46

Dajcie sobie już siana z tą jałową wymianą zdań... Z tego co zauważyłem najwięcej krzyczą autorzy...
Teledysk miał ok 6 wypowiedzi pozytywnych, więc niektórym się podoba, dla innych jest przekombinowany i looosss – nie każdy ma taki sam gust i już.
Jak się zdenerwuje, to jeszcze przemoderuje ten temat i po co wam to :P

PS. Potraktujcie to jako prośbę – po kija jedni drugim mają robić przyktość ??
Forumowicz

Postprzez ravo » 3 gru 2005, 12:50

nemi napisał(a): robić przyktość

szczegolnie jak ktos powswieca swoj czas wolny aby zrobic cos dla klubu czyli dla naswszystkich
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26

Postprzez nemi » 3 gru 2005, 12:51

no, no ;)
Tylko żeby nie było, że jestem przeciwny konstruktywnej krytyce ;)
Forumowicz

Postprzez Papajo » 3 gru 2005, 13:31

nemi – spoko :) ja wlasnie to mialem na mysli :
ravo napisał(a):szczegolnie jak ktos powswieca swoj czas wolny aby zrobic cos dla klubu czyli dla naswszystkich

i dlatego bede bronił Dizziego
A znając Go to wiem, ze nastepny klip zrobi 100 razy lepszy uwzgledniając wszystkie uwagi ;)
Pzdr....
Obrazek
Forumowicz

Postprzez marek » 3 gru 2005, 14:35

Mi się klip bardzo podobał, a wiem że następny będzie lepszy.
Wg mnie klip złożony w AP Pro wygląda bardziej profesjonalnie niz poprzednie klipy jakie mogliśmy oglądać.
Jedyne zastrzeżenie jakie mam to opracowanie muzyczne, wg mnie Crimer potrafi lepiej dobrać muzykę do nastroju klipu – np. w klipie z Torunia rewelacyjne było zakończenie z sentymentalnym kawałkiem i faktycznie czuło się że zlot się kończy i żal sie oglądającemu robiło.
Forumowicz

Od: 4 lis 2003, 02:08
Auto: FR+Django+Rail