www.mazdaspeed.pl
Widzewianka_TM napisał(a):ciekawe jak tam Podbeskidzie
Bartg napisał(a):kto dostał tytuł naczelnego pedała ?![]()
Macku Lajćik jest że śląska,sorki za powielenie postu ale pomyliłem knefleAro_2006 napisał(a):Melduje się Podbeskidzie , dotarliśmy do domu o 3 30 cali i zdrowi. Maćku dziękuję za wszystko, tacy ludzie jak Ty powinni w klubie organizować imprezy, zapięte wszystko na 100000000%
![]()
![]()
![]()
![]()
łącznie z pogodą i [tiiit] ludźmi. Ludziska dzięki za wspaniałą imprezę i opiekę nad dzieciakami ,wszyscy wiedzą o co chodzi po prostu szacun i chylę czoło. Dominator7 dzięki za nawigację telefoniczną
, Radom dzięki za wspaniałą kolumnę powrotną do domu. Lajcik tobie również dziękuję za wspaniałą kolumnę. Powiem w prost z takim przedstawicielem jak Maciek i ludźmi mogę jechać na koniec świata i choć nie wiem co by się działo zawsze będzie pomocna dłoń i wspaniała atmosfera. Jak człowiek sobie pomyśli że to już koniec i musi wrócić do szarej rzeczywistości to
![]()
![]()
![]()
![]()
się chce. Ludziska wielkie dzięki za spot a powiem więcej za mega zlot. Nie mogę się doczekać następnego spotkania będę z rodzinką na 100% nawet jak by to było na końcu świata.
Ps.Ave Cezar, pamiętam twoje słowa najlepsze zdjęcie wieczoru z moją córką, kto je ma? Widzewianka_TM nie ma za co cieszę się że mogłem zaradzić twojej prośbie. Sylwia nie martw się nie zmienię dilera![]()
.Fotki dodam wieczorem.
![]()
![]()
Aro_2006 napisał(a):.Kiedy następny spot
Aro_2006 napisał(a):Na 100% wieczorem będą fotki jeśli chodzi o mnie.
Ps. dać cenzurę![]()
![]()
czy walić wszystko?
Mazd Max napisał(a):Aro_2006 napisał(a):Na 100% wieczorem będą fotki jeśli chodzi o mnie.
Ps. dać cenzurę![]()
![]()
czy walić wszystko?
Jeśli są to fotki od pasa w górę to wal wszystkie![]()
Aro_2006 napisał(a):Mazd Max napisał(a):Aro_2006 napisał(a):Na 100% wieczorem będą fotki jeśli chodzi o mnie.
Ps. dać cenzurę![]()
![]()
czy walić wszystko?
Jeśli są to fotki od pasa w górę to wal wszystkie![]()
Zawsze można zakratkować![]()
![]()
Aro_2006 napisał(a):Zależy co nazywasz klatką
Aro_2006 napisał(a):..Radom dzięki za wspaniałą kolumnę powrotną do domu...
gromaciek napisał(a):Aro_2006 napisał(a):Tylko nie puszczaj![]()
Mam nie puszczać pedała ?
Mieczyslaw napisał(a):nie spuszczaj nogi z pedala![]()
Mieczyslaw napisał(a):a moja reakcja na apel? znajde i zniszcze
gromaciek napisał(a):b]Aro_2006[/b] chcesz loda ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości