Śląsk – Letni Zlot MazdaSpeed – tor kartingowy Wyrazów k/Częstochowy – impreza 2 dniowa
Brii, czy możesz rzucić choćby nazwą ulicy przy której jest tor kartingowy?
Nie mam sumienia zwlekać mojej narzeczonej o 7 rano, więc przyjedziemy później do Was. Tylko chciałbym znać adres
Piter
Nie mam sumienia zwlekać mojej narzeczonej o 7 rano, więc przyjedziemy później do Was. Tylko chciałbym znać adres
Piter
- Od: 15 paź 2006, 18:38
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 Pb. 2002r.
"Comfort +"
Grey metallic
Więc tak dla zainteresowanych
Zbiorka pod realem w sosnowcu na przeciw mercedesa
godzina 6.30
odjazd 6.45
jak na razie jedzei nas 3ech
Abdul69 BA
Michi BA
Alartus CA
mam nadzieje że zdążymy na czas.
Piter
Ja i Michi też jedziemy z dziewczynami a w konwoju raźniej więc jak chcesz to zapraszamy
Zbiorka pod realem w sosnowcu na przeciw mercedesa
godzina 6.30
odjazd 6.45
jak na razie jedzei nas 3ech
Abdul69 BA
Michi BA
Alartus CA
mam nadzieje że zdążymy na czas.
Piter
Ja i Michi też jedziemy z dziewczynami a w konwoju raźniej więc jak chcesz to zapraszamy
www.BBTel.pl
Impreza się już zaczęła
Mogę, ale to nie jest w Częstochowie – to jest w Wyrazowie na ulicy (pewnie taką nazwę nadali przypadkiem) Wyścigowej
Jakby cuś to dzwoń – posyłam numer na PW
Jeszcze jedno Orin prosił o opublikowanie numeru: 692304492
Orin zbierze ludzi jutro rano na Orlenie od strony Katowic – jakby cuś to dzwońcie do niego.
Pitbu77 napisał(a):Brii, czy możesz rzucić choćby nazwą ulicy przy której jest tor kartingowy?
Mogę, ale to nie jest w Częstochowie – to jest w Wyrazowie na ulicy (pewnie taką nazwę nadali przypadkiem) Wyścigowej
Jakby cuś to dzwoń – posyłam numer na PW
Jeszcze jedno Orin prosił o opublikowanie numeru: 692304492
Orin zbierze ludzi jutro rano na Orlenie od strony Katowic – jakby cuś to dzwońcie do niego.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Plan awaryjny jest taki, że kombinuję chatki w ośrodku wypoczynkowym
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
zabieram czajnik turystyczny, jest nieduży chyba nawet troche poniżej litra ale ma gwizdek 
godzinke temu był przelotny deszczyk, teraz jest spoko, jak bedzie tak jak mówi icm to bedzie dobrze
malutka napisał(a):chyba ze Zanetka zacznie spiewac
chyba tez bede spac bo sie nie wyspałam... gorzej jak i Siwy zaplanuje spanie
nie zabijcie mnie jak sie pare min spoznie
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
A ja już wstałem i się powolij zbieram jak narazie to na zewnątrz nei wygląda za ciekawie ale zobaczymy do miłego zabaczyska no i wszytskim szerokiej drogi
www.BBTel.pl
No i
Coraz częściej mi się tak trafia – jak coś zaplanuję, to zawsze coś wypadnie.
Wczoraj wieczorem objawiono mi, że mam być rano na lotnisku we Wrocławiu i odebrać ważną osobę (rodzina). Z żalu trochę za długo bilardowałem po nocy i dopiero teraz się zwlokłem.
A tak chciałem "pokubicować" na tym torze
pzdr wszystkich i życzę dobrych czasów, pogody i humoru

Coraz częściej mi się tak trafia – jak coś zaplanuję, to zawsze coś wypadnie.
Wczoraj wieczorem objawiono mi, że mam być rano na lotnisku we Wrocławiu i odebrać ważną osobę (rodzina). Z żalu trochę za długo bilardowałem po nocy i dopiero teraz się zwlokłem.
A tak chciałem "pokubicować" na tym torze

pzdr wszystkich i życzę dobrych czasów, pogody i humoru

szybciej nie taniej: 666 066 580
witam po wyrazowie, było super,
pogoda w miarę dopisała,
były dodatkowe atrakcje
, ale się nie przyznam co to było
pozdrowionka dla wszystkich,
a co do tego ssania butelki
http://pl.youtube.com/watch?v=5Y82j3R7tXw
pogoda w miarę dopisała,
były dodatkowe atrakcje
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

pozdrowionka dla wszystkich,
a co do tego ssania butelki
http://pl.youtube.com/watch?v=5Y82j3R7tXw
Też właśnie dotrałem – padam z nóg...
Na forum zajrzę dopiero w środę, mam nadzieję zobaczyć już slajdszoł z niedzielnej mega-atrakcji
Teraz lecę się wykompać, potem dostarczam do Konradowa linki mocujące i idę spać
Na forum zajrzę dopiero w środę, mam nadzieję zobaczyć już slajdszoł z niedzielnej mega-atrakcji
Teraz lecę się wykompać, potem dostarczam do Konradowa linki mocujące i idę spać
Trusted computing – Yes or No?