10-11 wrzesnia 2011 – Piknik nad Zalewem Zegrzyńskim

Postprzez Xedo_more » 10 wrz 2011, 19:28

Pozdro dla ekipy z Łodzi no i oczywiście wszystkich pozostałych imprezo-mazdowiczów papa .

Cieszę się że pogoda wam dopisała. Jutro proszę o raport z impry. <czarodziej>
Forumowicz

Od: 12 paź 2010, 19:24
Auto: X6 v6, 92r. kol. F6

Postprzez Bartg » 11 wrz 2011, 16:19

Łódź melduje się w domku <faja> Dzięki wszystkim za super weekend, pogoda idealna, miejscówka super, klimat jak na mazurach :) No i trochę sportu zaliczone, meczyk w siatkę na plaży rewelacja :D
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

Od: 23 sty 2008, 22:25
Auto: Volvo V50 2.4 '04
EX Premacy FS Sportive '02
EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez Ania_TM » 11 wrz 2011, 17:22

Ja weszłam do domu i poszłam spać na godzinę :D
Dzięki wszystkim za udany weekend, pogoda nam dopisała naprawdę.
Podobał mi się ośrodek, klimat jak na Mazurach- racja.
Miłe towarzystwo jak zawsze, ognisko, tańce i pogawędki :D
Siatkówka- rewelacja :)

pozdrowienia dla Maćka, który to wszystko zorganizował <spoko>
Macie fajne miejsce na wypad na weekend ze stolicy.

Ave Cezar <faja> :P
Ania_TM

Postprzez Mazd Max » 11 wrz 2011, 17:40

My z Ewą także dziękujemy za wspaniałą atmosferę i nie wyobrażamy sobie już podobnych zjazdów bez Was :D Impreza super!! Miejscówka super!! Ale to Wy jesteście najlepsi!!! <jupi> Bo nie miejsce a ludzie są najważniejsi!! Na prawdę ten wyjazd zostanie w naszych głowach bardzo długo :D
Dzięki raz jeszcze i dozo <czarodziej>

p.s.
za ładną pogodę należy się po 10 zł od łba hahaha
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Ania_TM » 11 wrz 2011, 17:43

to Gutek był szamanem który zaklinał deszcz, był też Michaelem Jacksonem <lol> :P

dokładnie- nie liczy się miejsce, ale ludzie <spoko>
macie w Wawie bardzo fajne osoby i do tańca i do różańca :P

warszawsko-radomsko-cieszyńsko- łódzki wyjazd się udał :P
Ania_TM

Postprzez gutek_wrb » 11 wrz 2011, 21:15

Ja tez juz w chacie Cezar sobie autko odebrał szatan nie człek hahaha,
Też dziękuje wszystkim i Maćkowi zwłaszcza za organizacje i szampańską Imprezę,
miło był spedzić z wami te dwa dni papa
Forumowicz

Od: 13 mar 2010, 23:52
Auto: CeX-30 -AWD aktualnie

Postprzez CezaR83 » 11 wrz 2011, 21:18

Dzieki Za spotkanie, sorry ze nie moglem zostac na noc – siła wyzsza! :) ale i tak bylo fantastycznie Nie zapomne tego dlugo... dobra koniec tego stukania bo ju sie zmeczylem :P

Pozdro.
PS Dzieki za opiekę nad autkiem :]
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez Dominator » 11 wrz 2011, 21:24

To i ja się melduję :) Trochę przypieczony po rowerkach wodnych, ale było super :) Frekwencja godna podziwu, było tak jak byśmy sobie mogli wymarzyc :) Dziękuję wszystkim, i za to, że mogłem oglądać Michaela Jacksona z pierwszego rzędu i za darmo :D Jackson żyje <czarodziej> Choć bez podkoszulka przypominał Krzysztofa Krawczyka :D Weekend na mega wielki plus, czułem się jak na Megazlocie :)
Na koniec, choc powinno to byc na początku: wyrazy uznania, podziwu i wszystkiego najlepszego dla organizatora a zarazem PR-a Mazowsza gromaćka <faja> Dzięki Tobie przyjechało pół Polski że tak to określe a nawet Ukraińska ekipa z sąsiednich domków, bawiła się w rytmach naszej muzyki. Maćku <uklon> <uklon> <uklon>
...
Forumowicz

Od: 6 sty 2011, 23:36
Auto: Accord 8 2.2 gnojówka

Postprzez Ania_TM » 11 wrz 2011, 21:34

A ja się cieszę,że była okazja na pogawędki- Aro dzięki za Tigera :D
Miło było poznać Podbeskidzie lepiej.
fotki od nas będą jutro wieczorem ;)
Ania_TM

Postprzez Szalotka » 11 wrz 2011, 23:54

Na wstepie chciałem podziękować wszystkim obecnym na mozna to nazwać zlocie :)
Łódz, Podbeskidzie, Radom i Warszawa bawili sie swietnie. Cos przepieknego mozna tak to nazwać. Miejsce, ludzie, pogoda i atmosfera :) Ogólnie moge powiedziec juz w tej chwili ze tesknie za Wami.
Mysle ze dopiąłem wszystko na ostatni guzik jesli chodzi o zlota :)

Wszystkim Wam jeszcze raz bardzo dziekuje. 30 osob robi swoje swietnie sie bawiąc :)
Jestescie wielcy i za to Was wszystkich Kocham <serduszka>

Zdjecia mam tylko takie. Najwiecej bedzie z Widzewianki aparatu :)

Jeszcze raz dzieki za przybycie <spoko>

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Szalotka

Postprzez Wodnik » 12 wrz 2011, 07:53

Równierz dołączam podziękowania dla organizatora i współlokatorów z domku za przygarnięcie <spoko> i pozdrówka dla całej reszty. Szkoda że na słynny mecz siatkówki plażowej się spóźniliśmy ale na ognisko dotarliśmy i do końca dotrwaliśmy<jupi> i nawet zgubiony but się znalazł :P
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Forumowicz

Od: 16 lut 2011, 15:37

Postprzez Mieczyslaw » 12 wrz 2011, 11:04

Radom tez sie melduje. Wczoraj padlem jak kawka na wyro, styrany bylem straszliwie.
Wszystko co chcialem powiedziec zostalo juz powiedziane. Dziewiczy spot Macka udal sie w 110% wiec teraz tylko czekamy na nastepne rownie zajebiaszcze :P
Miejscoweczka rewelacja. Domki w porzo, siatkoweczka, grilik normalnie czulem sie jak na wakacjach a ludzie to juz w ogole, same wynalazki z calej Polski sie zjechaly :P
Gutek dance rozwalil kazdego na lopatki, wielki czlowiek i tez bym chcial miec taka werwe jak ja bede w takim wieku :P

Macku jeszcze raz, wielki szacun dla Ciebie <prosze> <peace>
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

Od: 3 lut 2008, 16:38
Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Szalotka » 12 wrz 2011, 11:12

Mieczyslaw napisał(a):Macku jeszcze raz, wielki szacun dla Ciebie

Dzieki <spoko> Naprawde ciesze sie ze wszystkim sie podobało :)

Nie ma to jak stare pedały <lol> Mietek ? Pokazałes wszystkim jak sie ciśnie pedała ;) hahaha

Ogólnie to nie moge sie w robocie skupić bo widze cały czas gutka w tych mega włosach Lajcika i kurtce zapożyczonej od nell8 hahaha Nie wspomne już o dywanie z Tajlandii <lol>

Czekam z utęsknieniem na fotki :)
Szalotka

Postprzez Mieczyslaw » 12 wrz 2011, 11:21

gromaciek napisał(a):Pokazałes wszystkim jak sie ciśnie pedała ;) hahaha

pewnie ze pokazalem, razem z Karolem :P tak cisnelismy pedaly ze az plulo woda do srodka <lol>
ale wydostac sie z tego zaulka bylo strasznie ciezko :P

gromaciek napisał(a):Ogólnie to nie moge sie w robocie skupić bo widze cały czas gutka w tych mega włosach Lajcika i kurtce zapożyczonej od nell8 hahaha Nie wspomne już o dywanie z Tajlandii <lol>

o fak zapomnialem o tym. Masakra co on wyprawial. haha chcialem z nim zatanczyc jak bym oparty o Cezara auto to mnie pogonil :P <lol> no i ten jego pulowerek hahaha
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Mazd Max » 12 wrz 2011, 11:29

Wiecie co, jak się czyta te wszystkie posty odnośnie Zegrza to aż serducho rośnie. Nie było zasranych podziałów i chodzenia własnymi ścieżkami. Ludzie z całej Polski się zjechali....a wyglądaliśmy jakbyśmy się znali z piaskownicy <jupi> Tak trzymajmy! <spoko>
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Szalotka » 12 wrz 2011, 11:31

Mieczyslaw napisał(a):haha chcialem z nim zatanczyc jak bym oparty o Cezara auto to mnie pogonil

Mi sie wydaje ze specjalne zaproszenie trzeba dostac od Gutka jesli chodzi o taniec <lol>

Kierownik całego osrodka juz jak zdawałem wszystko powiedział ze MazdaSpeed zostanie mu długo w pamieci ze wzgledu na porządek jaki po sobie zostawilismy <spoko> Mimo takiej zabawy i ilosci osób potrafilismy sie zachować :)
Bardzo pozytywne wrazenie zostawilismy po sobie <spoko>
Szalotka

Postprzez Ania_TM » 12 wrz 2011, 11:32

to miło :)
pokój 13 rulez <lol>
Ania_TM

Postprzez Szalotka » 12 wrz 2011, 11:35

Widzewianka_TM napisał(a):to miło :)
pokój 13 rulez <lol>

Kupiliście już test ? <lol> Zaraz tu padne chyba. Morda mi sie sama cieszy :D
Szalotka

Postprzez Mieczyslaw » 12 wrz 2011, 11:39

Mazd Max napisał(a):Wiecie co, jak się czyta te wszystkie posty odnośnie Zegrza to aż serducho rośnie. Nie było zasranych podziałów i chodzenia własnymi ścieżkami. Ludzie z całej Polski się zjechali....a wyglądaliśmy jakbyśmy się znali z piaskownicy <jupi> Tak trzymajmy! <spoko>

swieta prawda. ja czulem podzial tylko wtedy jak pili beze mnie ale na szczescie malo takich akcji bylo :P

gromaciek napisał(a):Mi sie wydaje ze specjalne zaproszenie trzeba dostac od Gutka jesli chodzi o taniec <lol>

moze masz racje albo po prostu niszczylem mu tak dobrze dopracowany uklad choreograficzny <lol>

gromaciek napisał(a):Kierownik całego osrodka juz jak zdawałem wszystko powiedział ze MazdaSpeed zostanie mu długo w pamieci ze wzgledu na porządek jaki po sobie zostawilismy <spoko> Mimo takiej zabawy i ilosci osób potrafilismy sie zachować :)
Bardzo pozytywne wrazenie zostawilismy po sobie <spoko>

i to sa mega sympatyczne slowa. Najlepsze co moglo nam sie przydazyc na sam koniec, slowa pochwaly od wlascicieli. to jest dowod na to ze Mazda potrafi sie bawic ale nie zapomina tez o obowiazkach

gromaciek napisał(a):
Widzewianka_TM napisał(a):to miło :)
pokój 13 rulez <lol>

Kupiliście już test ? <lol> Zaraz tu padne chyba. Morda mi sie sama cieszy :D

spot zaliczony pozytywnie ?? :D <lol>
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Ania_TM » 12 wrz 2011, 12:21

szkoda,że nie mogliśmy zostać dłużej :(
jak wróciłam, to zasnęłam w domu na 90minut i moja robota papierowa legła w gruzach hahaha <glupek2> no nic, dziś nadrobię wieczorem :>
jak pisałam, foty będą po 20 jakieś, pewnie sporo się zejdzie zanim się wgrają :P

ciekawe jak tam Podbeskidzie :P
Ania_TM