STARACHOWICE – spotkania regionalne
hehe i ja tez sorki ze nie przyjechalem, mimo tego ze obiecalem... ale wypadł mi bardzo ważny grill z kumplami
wyleciał mi ten spot całkiem z głowy 
miał być Japan style... a jest German Lans!
Stara miłość nie rdzewieje... Bo jest w ocynku!
- Od: 7 lut 2009, 18:15
- Auto: Mazda 323BJ sedan 2.0TD, Audi B3 Coupe 2.3
no czekamy pencel18 na Ciebie i na tą Twoją 323C
a z jakiego osiedla jesteś? bo ja na południu wsadzałem ulotkę w jedną srebrną 323C ale jak dotąd się nie zgłosiła... może by się tak pościgać na strefie w sobotę? co wy na to?
- Od: 9 sty 2009, 01:11
- Auto: Mazda 323f BA Z5
KaZi_2005 spadaj buraq myślisz, że masz 2.3l to cwaniak jesteś? ;p jak będziesz się Mazda ścigał to oka ;p masz 2.0 silnik 90km ja mam 1.5 90km możemy lecieć jak swoja rozgrzejesz trochę ;p a nie wyskoczy mi Audi Coupe 126km czy ile tam jest... chyba ze Ty będziesz max na 3ce jechał xD
Priest Mazda 2.0 to by sie rozpadła jak bym wyjechal sie nią ścigac
a w Audicy jest jedynie skromne 136km... a tak poza tym... ty masz mniejszą MASĘ 

Kazi ja sie chetnie z Tobą scigne:) musze cos sprawdzic u siebie a przy okazji sprawdzimy Twoją coupete ;]
- Od: 5 kwi 2009, 11:25
krzyzak[H] bardzo chętnie się z Tobą ścigne
tylko zarejestruje to ustrojstwo
Priest masa, masa, masa
:D:D
Priest masa, masa, masa
Priest ja na ochotnika??
nieeeeeee
mam takie pytanko jeszcze: czy wszyscy mieliście takie głupie uczucie przed pierwszym spotem?? wkońcu już się znacie a ja jestem nowy...

mam takie pytanko jeszcze: czy wszyscy mieliście takie głupie uczucie przed pierwszym spotem?? wkońcu już się znacie a ja jestem nowy...
Mazda 4ever- chociaż to mój pierwszy samochód w życiu...
- Od: 28 lut 2009, 12:30
- Auto: 323c BA Z5 '95
Xedos 6 CA KF '96
nie bój nic... ja jak jechałem pierwszy raz to w ogóle nie wiedziałem jak to będzie a szczególnie jak jeździłem czasem na spoty Hondy Starachowice jeszcze poprzednim samochodem to masakra, a teraz luzik... przywitamy Cie dobrze bracie polaku [ew. bracie maździarzu] 
pencel18 czy dalej szukasz jakiś kółek?
jak tak to widziałem koleś na parkingu u mnie w pracy ma ogłoszenie przyklejone ze zdjęciem na Skodzie ma fajne alusy185/60/14 , jak chcesz moge spisać numer i Ci przesłać ,
A co do nowego na spocie to tylko pierwsze pare minut bedziesz Nowy a potem to tak jak pisał Priest luźik
jak tak to widziałem koleś na parkingu u mnie w pracy ma ogłoszenie przyklejone ze zdjęciem na Skodzie ma fajne alusy185/60/14 , jak chcesz moge spisać numer i Ci przesłać ,
A co do nowego na spocie to tylko pierwsze pare minut bedziesz Nowy a potem to tak jak pisał Priest luźik
pencel18 OK. A wracając do spotów to chłopaki od Ciebie tez czasami zajezdzaja mimo że nie mazdą ale ale są np, TYNIU, ŻABA ,tak więc nie bedziesz się głupio czuł że nikogo nie znasz, narka