Fajne zdjecia, ciekawe ujecia zieleni [jak sadze] przed osrodkiem
Mam nadzieje, ze uda mi sie to jeszcze nadrobic w najblizszym czasie
www.mazdaspeed.pl
y napisał(a):Kurcze, jak to wszystko czytam to az smutno sie robi. Taka przyjemna imprezka i mnie tam nie bylo, nie daruje sobie smutny
y napisał(a):Fajne zdjecia, ciekawe ujecia zieleni [jak sadze] przed osrodkiem oczko widac, ze ktos ma zapedy artystyczno-fotograficzne zeby
michi napisał(a):A co do planowanego sylwka to Sylwia męczy mnie że w tym ośrodku nie ma miejsca do tańca
malutka napisał(a):to zawiazalam buty
Akar.Zaephyr napisał(a):że chciało Ci się taki kawał drogi zapierdzielać
Czarny Bestion napisał(a):Hmm... czy moze ktos przypadkiem wziol moj kocyk
Siw-y napisał(a):Czarny Bestion napisał(a):Siw-y Hmm... cos tam mowiles ze sie sokiem oblales i miales taka wstretna zolta plame na spodniach
to było dawno i nie prawda
Akar.Zaephyr napisał(a):Czarny Bestion napisał(a):Hmm... czy moze ktos przypadkiem wziol moj kocyk
A mój ręcznik?
Bestion – zostawiliśmy tam coś bo i tak wrócimy
Sokool napisał(a):A jak wyglądał? Taki może spory koloru hmmm brązowy/kawa z mlekiem?
Bimbak napisał(a):malutka napisał:
to zawiazalam buty
taaa.... sama?
malutka przeciez ja Ci bardzo ladnie te twoje buciki za 30zl zawiazalem.... przynajmniej Ci sie sznurowki nie walaly po ziemi hehehe
Czarny Bestion napisał(a):Hmm... czy moze ktos przypadkiem wziol moj kocyk Siw-y Hmm... cos tam mowiles ze sie sokiem oblales i miales taka wstretna zolta plame na spodniach o to mi chodzilo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości