POZNAŃ 7 października (sobota) – Miałem sen
Przykro mi to pisać, ale niestety nie będę mógł przyjechać. Mam służbe z soboty na niedziele i nie udało mi sie znaleźć zastępstwa. Przepraszam Was, ale mam nadzieje, że Wy będziecie sie bawić dobrze i opowiecie wszystko na forum po zlocie. Miłej Zabawy
V-max: 210 km/h – 28.07.2008 (626 GE)
Bimbak napisał(a):Sam bidula jedziesz czy zabierasz kogoś?
Jestem strasznie nietowarzyski w samochodzie, ciagle zajmujemy sie soba wzajemnie i nie ma czasu na pasazerow
A propos organizacji, to Ryki tez kiedys "lezaly"... Ale zgadzam sie z Manixem, malymi kroczkami mozna sie starac, by Kakolewo bylo jeszcze ciekawsze, chociaz nigdy nie bylem i dopiero ocenie
Nie denerwuj sie, Tomeczku, zlosc pieknosci szkodzi 
A co sie stalo?!
Fiveopac napisał(a):Aresztowali Faje ze skubnal sasiadowi mazde
...trochę biedny posiedzi

...na zlocie "Kąkolewo 2016" jednak postaraj się być

i jak zwykle ludzie na samym koncu mowia ze ja ta ja tamto normalka. Ludzie za nim napiszecie ze bedziecie to zastanowcie sie piec razy bo to sie skonczy tak ze bedzie 5 aut i koniec. ja jak sie deklaruje to jade. i stram sie zrobic wszytko co w mojej mocy by jechac. Jedynie ryki mi nie wszyły bo mialem dwa powody zmiana pracy i wypadek. i rozumiem tylko takie tlumaczenia. na dawjacie
na zlocie swifta fajny byl ten slalom

na zlocie swifta fajny byl ten slalom
- Od: 2 lip 2006, 20:46
- Auto: Mazda 323 1.9 GTX Turbo
ja juz dawno napisalem ze nie bede, moje auto idzie w sobote do warsztatu na zmaine silnika a potem zawiechy wiec ja odpadam na 100%, milej zabawy chlopaki i dziewczeta , geje rowniez niech sie dobrze bawia

-
Pyton162
KosteK napisał(a):... Dzisiaj zrobiłem już częściowe zakupy m.in. olej silnikowy
Z5 wymiata

tez lubilem ten silnik, nie kopcil , trzymal kompresje zajebisicie a olej bral, no ale ja mu nie zalowalem nigdy , chcial to mu lalem 

-
Pyton162
Winetou napisał(a):Globy napisał(a):Nie denerwuj sie, Tomeczku, zlosc pieknosci szkodzi
ja jestem tak brzydki, że już gorzej być nie może,
Jak zobaczysz mnie w sobotę zmienisz zdanie

<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Ja będę.. się melduję
... dziś już jadę do Poznania, zatem dołączę koło Lecha... madzia lśni... choć na zewnątrz niech wygląda dobrze hehe ....
Do zaś!
p.s.
Czolgista, nie daj się nabrać na jego nieskromną skromność... Winetou to calkiem urodny chłopak.. tj. Bimbak i my wszyscy z Wielkopolski

Do zaś!

p.s.
Czolgista, nie daj się nabrać na jego nieskromną skromność... Winetou to calkiem urodny chłopak.. tj. Bimbak i my wszyscy z Wielkopolski
... Madzia sprzedana ;(
- Od: 20 wrz 2005, 11:09
- Auto: Toyota Celica VII/Avensis T22