Dysuksja nad organizacją megaspota '05
Witam
To jest gdzieś lista obecności na którą można się zapisać?
bo szukam i znaleźć nie mogę.
A w terminie 15-17-07. to razem z moją szacowną małżonką się piszemy.
pozdrawiam
To jest gdzieś lista obecności na którą można się zapisać?
bo szukam i znaleźć nie mogę.
A w terminie 15-17-07. to razem z moją szacowną małżonką się piszemy.
pozdrawiam
Lista z dekleracjami i przedplatami na: a) wjazd na lotnisko b) miejsce noclegowe, bedzie uruchomiona lada chwila. Docieramy kwoty – duzo zalezy od tego ile rzeczy z potrzebnego ekwipunku uda sie nam zebrac wsrod nas samych i znajomych.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
no czas najwyższytco_tm napisał(a):Lista z dekleracjami i przedplatami na: a) wjazd na lotnisko b) miejsce noclegowe, bedzie uruchomiona lada chwila.
Globy chyba juz podal ilosc miejsc do wstepnej rezerwacji? Ustalamy koszt wjazdu – tutaj proponuje kwoty dla Klubowiczow i pozostalych osob, oraz zmniejszona kwote dla osob, ktore zdecyduja sie wplacic od razu. Oplata przy wjezdzie bedzie najwieksza. Oczywiscie mowimy o kwotach symbolicznych – pokrycie kosztow wynajecia lotniska i zorganizowania zawodow. Znajac kwoty mozemy tworzyc wiazace listy.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
hmmm no mi znana "wstępna" ilośc miejsc to 50 (?!?) Mam pytanie: kiedy stworzona zostanie konkretna lista chętnych??tco_tm napisał(a):Globy chyba juz podal ilosc miejsc do wstepnej rezerwacji?
Crimer napisał(a):Proponuje aby każdy z przedstawicieli regionów założył nowy temat w tym dziale, gdzie będzie kompletował ekipe ze swojego regionu
Wydaje mi się że przez mnożenie liczby tematów dział traci przejrzystość. Lepiej było jak była jedna lista.
Do rezerwacji i tak będzie potrzebna ogólna liczba chętnych. Po co utrudniać SimoneuSowi robotę rozrzucając to po nie widomo ilu tematach
Pozdrawiam,
Darek
Darek
Mam bardzo smutna wiadomosc – nastapilo, ze tak to nazwe, nieporozumienie i w lipcu poznanskie lotnisko jest zajete. Zostaly nam terminy sierpniowe. Tak czy inaczej zlot sie odbedzie na planowana skale, aczkolwiek srodek wakacji wiaze sie z oczywistymi trudnosciami w przybyciu niektorych osob. W imieniu swoim i Klubu bardzo mi przykro. Dalsze informacje ukaza sie w niedlugim czasie.
ravo napisał(a):napewno nie da rady spac w namiocie?
ravo... chce spac z toba...
Globy napisał(a):Mam bardzo smutna wiadomosc
Ujmujac inaczej, znow zostalismy wyruchani przez klub porki.
Panowie, bez jaj
!!!!!!!!
Globy, to sprawdzone w 100%tach??
Jeśli tak to ręce (i nie tylko) opadają.

Globy, to sprawdzone w 100%tach??
Jeśli tak to ręce (i nie tylko) opadają.