POZNAŃ 7 października (sobota) – Miałem sen
a ja biore ze sobą kumpla (ktoś musi mi się do paliwa dorzucić
) – chłopak zakochany w bmw jest (młody i głupi to można mu wybaczyć
) więc trzeba go nawrucić na mazdy 
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
loudner napisał(a):jak zobaczy jacy ludzie tu sa to napewno bedzie chcial miec mazde i byc w klubie z ludzmi a nie dresami![]()
![]()
mam chyba uprzedzenia
![]()
Ja chyba też, chociaż znając go nie wiem czy dobrze wybierze
<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Słuchajcie, niestety muszę się wycofać z Kąkolewa. Wyskoczył mi nieoczekiwany wydatek -MX6 co za tym idzie zostane bez żadnych funduszy. W sobote jestem umówiony na oględziny.
Na nastepnym zlocie mam nadzieje, że opijemy MXa
(jednak bedzie mnie czekac z nia sporo pracy)
Na nastepnym zlocie mam nadzieje, że opijemy MXa

- Od: 11 lip 2004, 00:08
- Auto: CX-60 MX-5 ND
Michallus napisał(a):Słuchajcie, niestety muszę się wycofać z Kąkolewa. Wyskoczył mi nieoczekiwany wydatek -MX6 co za tym idzie zostane bez żadnych funduszy. W sobote jestem umówiony na oględziny.
Na nastepnym zlocie mam nadzieje, że opijemy MXa(jednak bedzie mnie czekac z nia sporo pracy)
...nie nie nie nie bierz tej MX-6
Hej,niestety Michallus nie może jechać mnie w takim układzie też raczej nie będzie,moje auto jest ostatnio zbyt niepewne troszkę się obawiam jechać w trasę,zostaje ewentualnie pociąg,jesli jest jakies sensowne połączenie. 
- Od: 17 cze 2006, 18:42
- Auto: będzie nowe
Piotruś napisał(a):Michallus napisał:
Słuchajcie, niestety muszę się wycofać z Kąkolewa. Wyskoczył mi nieoczekiwany wydatek -MX6 co za tym idzie zostane bez żadnych funduszy. W sobote jestem umówiony na oględziny.
Na nastepnym zlocie mam nadzieje, że opijemy MXa (jednak bedzie mnie czekac z nia sporo pracy)
...nie nie nie nie bierz tej MX-6
Zgadza sie nie nie nie bierz jej!!!
Zoom-Zoom!
Witam mazdowiczy!
Tak sobie przeglądam od pewnego czasu wątek i wreszcie odważyłem sie na pytanie:
czy po japońskiej znajomości jakiś jeden swift może się również do Kąkolewa kopnąć?
bo jest taki jeden, żółciutki i chciałby bardzo
jeśli można, to wytłumaczę też parę rzeczy, które pojawiły sie odnośnie tegorocznego Zlotu Swiftów w Kąkolewie (te wątki też śledziłem)
1. W porównaniu do Klubu Suzuki Swift jesteście o wiele większym klubem, więc w żaden sposób nie można tych dwóch klubów porównywać. Organizacja na Zlocie Swiftów nie była czarująca
wiem, bo organizowałem. Fakt, sprawnościówka sie udała, dwóch kumpli z przeszłością w KJS-ach układało. Jeżeli znajdziecie wystarczająca ilość pachołków, to możemy ustawić coś podobnego (jeżeli sie oczywiście zgodzicie). Loudnerowi sie podobało
2. Co do pojedynku zdłubany Swift GTI vs. Honda Prelude (chyba też zdłubana, ale nie pamiętam dokładnie), to w efekcie, porównując dwa najlepsze czasy nie było kolosalnej różnicy 15,867 Pralka, 15,884 świstak, przy czym honda uzyskała ten czas podczas rywalizacji ze swiftem, natomiast guniowóz (bo to GTI to auto gunia) wykręcił najlepszy wynik rywalizując z innym GTI.
Tyle w temacie, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Tak sobie przeglądam od pewnego czasu wątek i wreszcie odważyłem sie na pytanie:
czy po japońskiej znajomości jakiś jeden swift może się również do Kąkolewa kopnąć?
jeśli można, to wytłumaczę też parę rzeczy, które pojawiły sie odnośnie tegorocznego Zlotu Swiftów w Kąkolewie (te wątki też śledziłem)
1. W porównaniu do Klubu Suzuki Swift jesteście o wiele większym klubem, więc w żaden sposób nie można tych dwóch klubów porównywać. Organizacja na Zlocie Swiftów nie była czarująca
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
2. Co do pojedynku zdłubany Swift GTI vs. Honda Prelude (chyba też zdłubana, ale nie pamiętam dokładnie), to w efekcie, porównując dwa najlepsze czasy nie było kolosalnej różnicy 15,867 Pralka, 15,884 świstak, przy czym honda uzyskała ten czas podczas rywalizacji ze swiftem, natomiast guniowóz (bo to GTI to auto gunia) wykręcił najlepszy wynik rywalizując z innym GTI.
Tyle w temacie, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
- Od: 1 paź 2006, 20:31
- Auto: SS 1.3 '05/Volvo C30
spoono dawaj dawaj 
Ja odpadam również...
K*rwa, jak nie urok to sr*czka jakl nie sr*czka to przemarsz wojsk...
Rodzice się zgodzili, no problrm, tylko mam 38C gorączki...
[cenzura]
To jest jakieś fatum. już drugi raz taki numer... aż mi głupio...
K*rwa, jak nie urok to sr*czka jakl nie sr*czka to przemarsz wojsk...
[cenzura]
To jest jakieś fatum. już drugi raz taki numer... aż mi głupio...
f*ck
czy po japońskiej znajomości jakiś jeden swift może się również do Kąkolewa kopnąć? zeby bo jest taki jeden, żółciutki i chciałby bardzo oczko
Posunalbym sie do stwierdzenia, ze jak ciebie nie bedzie to cie zbanujemy na forum

Dlatego sie zgodzili, bo wiedzieli ze masz goraczke i nie pojedziesz

Less roof, more fun

operator
myślę, że któryś chłopaków Cię odbierze z dworca, ale odezwij się w tej sprawie do nich
spoono – przyjeżdżaj – zbiórka wiesz kiedy i gdzie
Mev
Gdynia Główna Osob.
Bydgoszcz Główna
odj 04:47
przyj 07:05
myślę, że któryś chłopaków Cię odbierze z dworca, ale odezwij się w tej sprawie do nich
spoono – przyjeżdżaj – zbiórka wiesz kiedy i gdzie
Mev

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):http://pogoda.onet.pl/0,3778,38,miasto.html
tak średnio optymistycznie się to zapowiada
To warunki do driftingu się szykują
- Od: 16 cze 2005, 10:55