Zlot regionu – Wisła 18-20.06.2010 wrażenia i relacje ;)
Ze względu że mam do Wisły zaledwie 20km będę na 100% tylko szkoda bo wesele kumpla przypada na 19 czerwca więc będę musiał Was opuścić na jakiś czas z moja Ukochaną. Jak coś dla mnie:
Ja 2 X 30zł
Monia 2 X 30zł
Ja 2 X 30zł
Monia 2 X 30zł
Ostatnio edytowano 30 kwi 2010, 06:51 przez xXBartoXx, łącznie edytowano 1 raz
-
xXBartoXx
Dla mnie na 99%
Jo – 2 x 30 pln
Towarzyszka 2 x 30 pln
Na dniach przeleje hajs
Jo – 2 x 30 pln
Towarzyszka 2 x 30 pln
Na dniach przeleje hajs
Ostatnio edytowano 2 cze 2010, 09:19 przez Ache, łącznie edytowano 1 raz
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Dlaczego nie przeniesc tego tematu do dzialu zloty? Wtedy wiecej osob mialoby szanse to zobaczyc. Taki na przyklad zlot w Tarnowie co sie teraz odbywa jest na glownej. A wcale to nie jest mega zlot.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Szczerzę – Boję się. To pierwszy zlocik jaki organizujemy z Zygiem. Nie wiem jak wygląda ośrodek, nie wiem co tak do końca będziemy tam robić. Nie chciałbym, żeby ktoś przejechał przez pół kraju i się zawiódł.
Może coś się zmieni niebawem. Jedziemy na dniach z Zygiem obejrzeć ten ośrodek i obgadać szczegóły.
Ogólnie jednak zależy mi, żeby było jak najwięcej ludzików z naszego regionu. Frekwencja nie jest zła, ale brakuje mi na liście jeszcze sporo pozytywnych osób
Może coś się zmieni niebawem. Jedziemy na dniach z Zygiem obejrzeć ten ośrodek i obgadać szczegóły.
Ogólnie jednak zależy mi, żeby było jak najwięcej ludzików z naszego regionu. Frekwencja nie jest zła, ale brakuje mi na liście jeszcze sporo pozytywnych osób
No ja niestety na Wesele które mi wypada nie będę jednak decydował się na pokoje. Mam dość blisko więc Was odwiedzę w Wiśle.
19 ma ślub mój dobry kumpel z dzieciństwa więc nie chciałbym go zawieźć. Także liczę na zrozumienie a odwiedzić na pewno w Wiśle Was odwiedzę :
19 ma ślub mój dobry kumpel z dzieciństwa więc nie chciałbym go zawieźć. Także liczę na zrozumienie a odwiedzić na pewno w Wiśle Was odwiedzę :
-
xXBartoXx
ja tez wplaciłam na spocie 
- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Ośrodek odwiedziliśmy. Mamy kilka ładnych pokoi do dyspozycji. Ogólnie ośrodek w porządku i spełnia nasze oczekiwania.
Sprawę dalszych zapisów obgadaliśmy z właścicielem i wygląda to mniej więcej tak:
Do 10.05 tak jak było omawiane wcześniej zbieram zaliczki od zapisanych osób. Po 10.05 rezerwuje dla nich miejsca i wpłacam pieniądze. Możliwe są zapisy po tym terminie dla kolejnych osób z tym, że muszę to już ustalać z właścicielem ośrodka (miejsc których nie zabierzemy, odda innym gościom). Zanim jednak zadzwonię zaklepać miejsce dla tej osoby, oczekuję na wpłatę zaliczki. W przypadku braku miejsca zaliczkę zwracam.
Sprawę dalszych zapisów obgadaliśmy z właścicielem i wygląda to mniej więcej tak:
Do 10.05 tak jak było omawiane wcześniej zbieram zaliczki od zapisanych osób. Po 10.05 rezerwuje dla nich miejsca i wpłacam pieniądze. Możliwe są zapisy po tym terminie dla kolejnych osób z tym, że muszę to już ustalać z właścicielem ośrodka (miejsc których nie zabierzemy, odda innym gościom). Zanim jednak zadzwonię zaklepać miejsce dla tej osoby, oczekuję na wpłatę zaliczki. W przypadku braku miejsca zaliczkę zwracam.