Spot MazdaSpeed w Łomży

Postprzez Jerry » 10 maja 2005, 18:52

Kurde weekendy nas tu nie ma..................... :( a może jakies małe piwko w jakąś środe lub czwartek???Dodam również że nie jesteśmy tu mazdami tylko służbowymi furkami hihihi
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez brylant » 10 maja 2005, 19:23

Chłopaki, Jerry dobrze gada, trzeba się spotkać i jakiś browarek Klubowy wypić. Szkoda tylko, że jesteśmy w Białymstoku firmowymi autkami – ale minispocik to dobry pomysł. <faja>
Forumowicz

Od: 21 kwi 2005, 19:49
Auto: Seat Toledo 2.0TDI `07

Postprzez Jano » 10 maja 2005, 20:07

Ja niestety pasuje ze spotkania poza weekendem ponieważ od pon do piątku jestemw w wawie.
http://www.protege.prv.pl http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=5647 Obrazek
Forumowicz

Od: 18 maja 2004, 13:14
Auto: Biała Mazda Protege 1.8 16V-DX SOHC 93' 103KM

Postprzez Kamil T » 10 maja 2005, 21:30

Cześć....

Tak sobie patrzę, czytam posty... Hmmm Panowie, nie wiem, jak tam jest w Łomży z fajnymi miejscami, ostatnio, urządziliśmy sobie z moją dawną klasą, spotkanko <piwo> , nad Bugiem.... i było całkiem fajnie... Zawsze gdy byłem w okolicach Łomży, to podziwiałem piękno, okolic Narwii... :] A jakby tak, powiedzmy... w jakiś dogodny dla wszystkich Ciepły np. Piątkowy wieczór, urządzić sobie jakieś grillowanie, ognisko przy piwku... na łonie natury, a nie w MC? Cóż to tylko pomysł, jeden z wielu, takie moje 3 grosze, w ramach "Burzy Mózgów"... Ja osobiście, kombinuję jak mogę, rozmawiam z kim się da... żeby przedstawić, Wam żeczowo jak sie sprawy mają z organizacją spota na Lotnisku... Na bieżąco będę informował, o postępach... Jednak, muszę Wam przypomnieć, że jak to często bywa z władzami, wystarczy mała pierdoła i po ptokach... ( np Strażacy się nie zgodzą etc... etc...)
Pozdrawiam
KT
Forumowicz

Od: 17 lut 2005, 12:06
Auto: A6 C4 Avant 2.5TDI AEL
Citroen C5 x7 2.0HDI Exclusive Hydro