Spot MazdaSpeed w Łomży
1, 2
Cześć....
Tak sobie patrzę, czytam posty... Hmmm Panowie, nie wiem, jak tam jest w Łomży z fajnymi miejscami, ostatnio, urządziliśmy sobie z moją dawną klasą, spotkanko
, nad Bugiem.... i było całkiem fajnie... Zawsze gdy byłem w okolicach Łomży, to podziwiałem piękno, okolic Narwii...
A jakby tak, powiedzmy... w jakiś dogodny dla wszystkich Ciepły np. Piątkowy wieczór, urządzić sobie jakieś grillowanie, ognisko przy piwku... na łonie natury, a nie w MC? Cóż to tylko pomysł, jeden z wielu, takie moje 3 grosze, w ramach "Burzy Mózgów"... Ja osobiście, kombinuję jak mogę, rozmawiam z kim się da... żeby przedstawić, Wam żeczowo jak sie sprawy mają z organizacją spota na Lotnisku... Na bieżąco będę informował, o postępach... Jednak, muszę Wam przypomnieć, że jak to często bywa z władzami, wystarczy mała pierdoła i po ptokach... ( np Strażacy się nie zgodzą etc... etc...)
Pozdrawiam
KT
Tak sobie patrzę, czytam posty... Hmmm Panowie, nie wiem, jak tam jest w Łomży z fajnymi miejscami, ostatnio, urządziliśmy sobie z moją dawną klasą, spotkanko
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam
KT
- Od: 17 lut 2005, 12:06
- Auto: A6 C4 Avant 2.5TDI AEL
Citroen C5 x7 2.0HDI Exclusive Hydro
1, 2