Temat brzmi "Spot Ryki, kwiecień 2005" a nie "Gdzie organizujemy letni spot. Zgadza sie trzeba o tym podyskutować ale może nie wtym temacie co?
Debata na temat organizacji Mega Spota Mazda Speed
A ja myśle że to nie jest odpowiedni topic do tego typu dyskusji.
Temat brzmi "Spot Ryki, kwiecień 2005" a nie "Gdzie organizujemy letni spot. Zgadza sie trzeba o tym podyskutować ale może nie wtym temacie co?

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):Temat brzmi "Spot Ryki, kwiecień 2005" a nie "Gdzie organizujemy letni spot

Nikt nie powiedział że Megaspota ogólnopolskiego mamy organizować w Rykach.
Znajdźcie inne propozycje, zróbcie ankiete, załużcie osobny topik i nie widze problemu. Na 2 czy 3 dni ja osobiście chętnie moge wybrać sie gdzie indziej niż tylko do Ryk
Ale w tym topiku Jerry zaproponował Kwietniowy spot w Rykach. Chętnych partu jest, więc wybaczcie.......
Sorry jak kogoś wkur@#$%m
tak , Waluś dobrze mówi , to jest mój człowiek z san diego
A co do innych spotów to dobrze Crimer napisał że przyjdzie czas na inne ustalenia , aktualnie na tapecie mamy ryki , więc niech żyje nam RYKOWISKO 2005

A co do innych spotów to dobrze Crimer napisał że przyjdzie czas na inne ustalenia , aktualnie na tapecie mamy ryki , więc niech żyje nam RYKOWISKO 2005

ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Popieram Walusia
topic tyczy spota w Rykach
nie trzeba sie wypowiadac i glosowac skoro ktos nie ma ochoty w tym momencie jechac do Ryk na spot
jest to zwykly najnormalniejszy spot dwudniowy w Rykach
a nie mega super duper spocisko klubowe
wypowiadajmy sie na temat terminow w to konkretne miejsce
zreszta nie zaszkodzi stworzyc ( o ile juz sie nie stowrzyla) tradycje
otwarcie sezonu zlotowego w Rykach i Olivii i to cala spiewka
mi najbardziej pasuje 16nie wiem jak zjazdy ale kij ze szkola najwyzej
druga sprawa ravo-mi nie przeszkadza dymanie tyle i tyle kilosow jesli okarze sie ze lotnisko zamkniete
wtedy spot sie przenosi odrazu do olivii
a trzecia sprawa ravo – jakie sluzby medyczne??
kazdy chyba ma swoj patent na kaca:|
topic tyczy spota w Rykach
nie trzeba sie wypowiadac i glosowac skoro ktos nie ma ochoty w tym momencie jechac do Ryk na spot
jest to zwykly najnormalniejszy spot dwudniowy w Rykach
a nie mega super duper spocisko klubowe
wypowiadajmy sie na temat terminow w to konkretne miejsce
zreszta nie zaszkodzi stworzyc ( o ile juz sie nie stowrzyla) tradycje
otwarcie sezonu zlotowego w Rykach i Olivii i to cala spiewka
mi najbardziej pasuje 16nie wiem jak zjazdy ale kij ze szkola najwyzej
druga sprawa ravo-mi nie przeszkadza dymanie tyle i tyle kilosow jesli okarze sie ze lotnisko zamkniete
wtedy spot sie przenosi odrazu do olivii
a trzecia sprawa ravo – jakie sluzby medyczne??
kazdy chyba ma swoj patent na kaca:|
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
NO i nie było mnie tu dwa dni i wystarczyło do zrobienia bałaganu!!!
TO JEST TEMAT ODNOŚNIE RYK JEŚLI KOMUŚ NIE PASUJE NIE MUSI SIE TAM POJAWIĆ.
Był czas kiedy domagałem sie spota w Poznaniu na torze i w Częstochowie był projekt również dlaczego nikt nie wyciągnie tych tematów i tam ie zacznie pierdzielić na temat legalnych zlotów!!!
Ravo czy Ty kiedykolwiek organizowałeś jakikolwiek zlot legalny zlot???Bo zdaje mi sie że cześć osób myli tu pojęcia!!!!!!
Co weźmiesz na siebie organizacje takiego spota???Bo ja nie!!!Załatwisz karetke,policje,ochrone i tym podobne??Od paru lat zajmuje sie dyskoteką na blisko 2 tys ludzi,wiem jakie są koszta takiej jednodniowej imprezki nie licząć wynajęcia lokalu,sama OCHRONA która umie zająć odpowiednie stanowisko a nie lać po moradach jak chłopki z za stodoły kosztuje kupe kasy!!!Jeśli chcesz zapraszać na zloty inne osoby niż klubowicze to chyba nie zdajesz sobie sprawy ile niebezpieczeństw czeka na nas!!!!!!!!!!!!Kible.....gastronomia...........chłopie.Jeśli chodzi o zlot na Słowacji to nie organizuje go Majki tylko właściciel toru i chłopaki nie muszą sie martwić o ochrone,jedzenie itp bo to tam już jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A Ty i ja za to zapłacimy o ile sie tam wybierasz.Organizowałem również spot Fbody klubu i wiem ile to zachodu,od blisko dwóch lat organizuje ćwiartke w Skierkach i żeby nie znajomości na komedzie to badziewie bym załatwił.
Albo ja jestm z innego świata albo niektórzy nie kumają o co w Tym chodzi.
Ryki to ma być zlot klubowiczów Mazda Speed a nie zlot aut tuningowych i mysle ze jesteśmy wstanie poradzić sobie sami ze sobą bez osiłków przy bramie i na terenie lotniska!!!!!!!!!!
Chcesz legalu to prosze bardzo..........................BILELICE słyszaqłeś coś o tym???Piękne wojskowe lotnisko obiekt myśle ze 3 razy większy niż Ryki.Raz już tam nawet śmigałem z kolegami ze Skierniewickiego klubu i można sie wyszaleć.Mam tam wejście i bez problemu możemy tam robić spota tylko musimy spełnić pewne kryteria i sądze że obecnie jesteśmy za ciency na taką imprezke.Nie chciałbym organizując spota mazdy zapraszać tłumów przybyłych,a ilość klubowiczów jest zbyt mała by stać nas było na taką impreze,chyba że masz pare wolnych papierków to ja moge Ci pomóc.
TO JEST TEMAT ODNOŚNIE RYK JEŚLI KOMUŚ NIE PASUJE NIE MUSI SIE TAM POJAWIĆ.
Był czas kiedy domagałem sie spota w Poznaniu na torze i w Częstochowie był projekt również dlaczego nikt nie wyciągnie tych tematów i tam ie zacznie pierdzielić na temat legalnych zlotów!!!
Ravo czy Ty kiedykolwiek organizowałeś jakikolwiek zlot legalny zlot???Bo zdaje mi sie że cześć osób myli tu pojęcia!!!!!!
Co weźmiesz na siebie organizacje takiego spota???Bo ja nie!!!Załatwisz karetke,policje,ochrone i tym podobne??Od paru lat zajmuje sie dyskoteką na blisko 2 tys ludzi,wiem jakie są koszta takiej jednodniowej imprezki nie licząć wynajęcia lokalu,sama OCHRONA która umie zająć odpowiednie stanowisko a nie lać po moradach jak chłopki z za stodoły kosztuje kupe kasy!!!Jeśli chcesz zapraszać na zloty inne osoby niż klubowicze to chyba nie zdajesz sobie sprawy ile niebezpieczeństw czeka na nas!!!!!!!!!!!!Kible.....gastronomia...........chłopie.Jeśli chodzi o zlot na Słowacji to nie organizuje go Majki tylko właściciel toru i chłopaki nie muszą sie martwić o ochrone,jedzenie itp bo to tam już jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A Ty i ja za to zapłacimy o ile sie tam wybierasz.Organizowałem również spot Fbody klubu i wiem ile to zachodu,od blisko dwóch lat organizuje ćwiartke w Skierkach i żeby nie znajomości na komedzie to badziewie bym załatwił.
Albo ja jestm z innego świata albo niektórzy nie kumają o co w Tym chodzi.
Ryki to ma być zlot klubowiczów Mazda Speed a nie zlot aut tuningowych i mysle ze jesteśmy wstanie poradzić sobie sami ze sobą bez osiłków przy bramie i na terenie lotniska!!!!!!!!!!
Chcesz legalu to prosze bardzo..........................BILELICE słyszaqłeś coś o tym???Piękne wojskowe lotnisko obiekt myśle ze 3 razy większy niż Ryki.Raz już tam nawet śmigałem z kolegami ze Skierniewickiego klubu i można sie wyszaleć.Mam tam wejście i bez problemu możemy tam robić spota tylko musimy spełnić pewne kryteria i sądze że obecnie jesteśmy za ciency na taką imprezke.Nie chciałbym organizując spota mazdy zapraszać tłumów przybyłych,a ilość klubowiczów jest zbyt mała by stać nas było na taką impreze,chyba że masz pare wolnych papierków to ja moge Ci pomóc.
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Jerry napisał(a):Ravo czy Ty kiedykolwiek organizowałeś jakikolwiek zlot legalny zlot???Bo zdaje mi sie że cześć osób myli tu pojęcia!!
Co weźmiesz na siebie organizacje takiego spota???Bo ja nie!!!Załatwisz karetke,policje,ochrone i tym podobne??
nie ale moglbym sproboac nie sam tylko z pomoca innychprzedstawicieli a nad nami by stal kordynator
Jerry napisał(a):Chcesz legalu to prosze bardzo..........................BILELICE słyszaqłeś coś o tym???Piękne wojskowe lotnisko obiekt myśle ze 3 razy większy niż Ryki.Raz już tam nawet śmigałem z kolegami ze Skierniewickiego klubu i można sie wyszaleć.Mam tam wejście i bez problemu możemy tam robić spota tylko musimy spełnić pewne kryteria i sądze że obecnie jesteśmy za ciency na taką imprezke.Nie chciałbym organizując spota mazdy zapraszać tłumów przybyłych,a ilość klubowiczów jest zbyt mała by stać nas było na taką impreze,chyba że masz pare wolnych papierków to ja moge Ci pomóc.
jesli chcemy zlotu z prawdziwego zddarzenia a szczegolnie prawdziwego legalnego klubu to musimy zaryzykowaci sprobowac to zorganizowac
ravo napisał(a):jednej karetce w jeden dzien
Kiepski jesteś???????????
A wiesz ile kosztuje wynajęcie karetki bez znajomości?????????
ravo napisał(a):jesli chcemy zlotu z prawdziwego zddarzenia a szczegolnie prawdziwego legalnego klubu to musimy zaryzykowaci sprobowac to zorganizowac
i co taki zlot sprawi że bedzie to legalny klub

Skoro nie pasuje Ci piękne wojskowe lotnisko to może chcesz zrobic to na jakimś strzezonym parkingu łatwiej bedzie sie rozliczyć z kasą

Jerry napisał(a):A wiesz ile kosztuje wynajęcie karetki bez znajomości?
ja mam znajomosci
Jerry napisał(a):co taki zlot sprawi że bedzie to legalny klub
nie bedzie profesjonalny bo za ta co sie teraz dziej z naszymi mega zlotami mi wstyd

Jerry napisał(a):Skoro nie pasuje Ci piękne wojskowe lotnisko to może chcesz zrobic to na jakimś strzezonym parkingu łatwiej bedzie sie rozliczyć z kasą
bardzo smieszne jerry
ravo napisał(a):nie bedzie profesjonalny bo za ta co sie teraz dziej z naszymi mega zlotami mi wstyd !
No to mi przykro,bo mnie sie one podobają.Widze że Ci sie nie przetłumaczy.Może Ty pomyliłeś sie z powołaniem i obecna pozycja to jakaś pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proponuje aby Ravo został Koordynatorem spotkań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bardzo chciałbym zobaczyć spota w Twoim wykonaniu!!!!!!!!!!!!
Jerry napisał(a):Bardzo chciałbym zobaczyć spota w Twoim wykonaniu!!
to zobacz relacje z wroclawskich spotkan tylko ze one sa czysto spontaiczne bo nie sa mega spotami ktore mial by byc reklama dla klubu
Jerry napisał(a):No to mi przykro,bo mnie sie one podobają
ja nie mowie ze sa zle tylko mowie ze jak ma byc to profesjonalny klub to chociaz powino nas byc stac chociaz na jeden porzadny zlot
Jerry napisał(a):Proponuje aby Ravo został Koordynatorem spotkań
dziekuje za nominacje buheheh ale juz mam pare obowiazkow w klubie
Jerry napisał(a):Może Ty pomyliłeś sie z powołaniem i obecna pozycja to jakaś pomyłka!!
zglos do dzialu projekty i organizacja klubu moze rzeczywiscie jestem kordynatorem przez pomylke
Jerry napisał(a):!!!!!!!!!!!!!!!!
nie krzycz tak
Jerry napisał(a):Czekam na realizacje zapału RAVO bo normalnie od gadania to tu dożo osób jest.
wlasnie od gadania jest malo wszyscy siedza tylko cicho i boja sie swojego zdania wedlog mnie nastapi w koncu ta chwila jak powiedzial to ktoss nie powiem kto ze w koncu jedni pojda w strone profesjonalnych spotkan i profesjonalnego klubu a inni w spotkania na dziko i pelne spontany i niestety to sie rozpadnie bo duzo osob wyraza swoje nie zadowolenie mam nadzieje ze tak nei bedzie bo ja jestem jak najbardziej za spontanicznymi zlotami poniewaz sam takie organizuje ale takze uwazam ze musi byc jeden megaspot ktory musi byc zorganizowany profesjonalnie, ja nie koncze swojej wypowiedzi bo uwazam ze to ma sens i ze kazda dysjusja me sens bo nie mozna siedziec cicho i patrzec na to co sie dzieje, jesli chodzi o organizacje mega spotu wyrazam swoja pomoc kordynatorowi spotkan ktorego mam nadzieje jak najszybciej powolamy
Do momentu powołania do życia "STOWARZYSZENIA" niestety ale nie ma szans na organizację takiego spota jakiego domaga się ravo.
Jeżeli jakimś cudem uda się jednak zrobić to będziemy bardzo szczęśliwi
Pozdrowionka
Jeżeli jakimś cudem uda się jednak zrobić to będziemy bardzo szczęśliwi
Pozdrowionka
Marcin783
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
MarciniAnia napisał(a):Do momentu powołania do życia "STOWARZYSZENIA" niestety ale nie ma szans na organizację takiego spota jakiego domaga się ravo.
O i tu jest pies pogrzebany. Dopuki nie będzie osobowości prawnej to sobie najwyżej pogadać możemy i pomażyć o leprzych czasach.
Bez sponsorów to sie możemy najwyżej umówić w Rykach albo na innym otwartym obiekcie, lub parkingu pod McD. Bez legalizacji klubu nie będzie kasy, bez kasy nie będzie prawdziwego spota.
A druga sprawa, sorry Ravo, że do ciebie pije ale to chyba ty powiedziałeś, jak mamy zaprosić dużą liczbe nie powiem że klubowiczów, ale innych użytkowników mazd, może nawet miłośników którzy nie mają w domciu netu i nic o nas nie wiedzą, jak nawet nie możemy dać pieprzonego odłoszenia w prasie, które wyemitowane mogło by szybko zakończyć naszą "nieformalną" działalność. Ja ze swojej strony mam zamiar wystosować odpowiednie pismo do gościa który kupił odemnie GD a mieszka niedaleko Ryk o spocie w kwietniu.
Więc Ravo, przestańmy mażyć bo dopóki sie, że tak powiem nieustatkujemy to zostańmy przy takich spotkaniach jakie jak narazie udaje nam sie, uważam że jak do tej pory z dobrym skutkiem, organizować.
Zakończcie już tą dyskusje bo ona do niczego nie prowadzi, a otwórzcie dalszy ciąg dyskusji nad rozważaniami nad legalizacją klubu, co trudno, będzie się niestety pewnie wiązało ze zmianą logo i nazwy, ale niestety chyba nie ma sensu nadal brnąć w niebyt.
Pozdrawiam wszystkich.
a mnie te dzikie spoty kręcą
jakbym chciał mieć wsio poukładane i załatwione to zrobiłbym spota w parcy
dopóki nie będziemy stowarzyszeniem pewnych spraw nie przeskoczymy , ale jak zostaniemy stowarzyszeniem to pewne sprawy nam nie przejdą
wiec powiem tak że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...

dopóki nie będziemy stowarzyszeniem pewnych spraw nie przeskoczymy , ale jak zostaniemy stowarzyszeniem to pewne sprawy nam nie przejdą
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Zapominacie, ze to co dla niektorych jest kul, dla innych jest nie do przyjecia. Dlatego spotkanie, ogolnopolskie spotkanie, musi byc wywazone i zapewniac rozrywke, oraz komfort nie tylko ludziom, ktorzy nie maja zobowiazan i czuja w sobie krew 17-latka.
Sponsoringu raczej nie zalatwimy, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby wynajac pewien teren, tor, etc. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby zorganizowac bezpieczne i zabezpieczone chociaz w podstawowym stopniu zawody sprawnosciowe, zapewnic mozliwosc posilenia sie i napicia, oraz zrobienia siusiu.
Pierwszy i ostatni megaspot (no, prawie "mega") obnazyl pewne braki organizacyjne, ktore po czesci bylo ciezko przewidziec, po czesci byly brakiem srodkow finansowych (wcale nie takich duzych), a w najwiekszej czesci braku organizacji.
Jesli w tym roku, z odpowiednim wyprzedzeniem i powaga podejdziemy do tego tematu (sorry, ale na hop-siup, jak sie niektorym wydaje, to nawet pierwszy i ostatni megaspot bylby kaszana), to jest szansa zrobic cos wyraznie lepszego niz poprzednio i niech nikt mi nie mowi, ze nie ma co sie wysliac...
Pozdrawiam.
Sponsoringu raczej nie zalatwimy, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby wynajac pewien teren, tor, etc. Nic nie stoi na przeszkodzie, aby zorganizowac bezpieczne i zabezpieczone chociaz w podstawowym stopniu zawody sprawnosciowe, zapewnic mozliwosc posilenia sie i napicia, oraz zrobienia siusiu.
Pierwszy i ostatni megaspot (no, prawie "mega") obnazyl pewne braki organizacyjne, ktore po czesci bylo ciezko przewidziec, po czesci byly brakiem srodkow finansowych (wcale nie takich duzych), a w najwiekszej czesci braku organizacji.
Jesli w tym roku, z odpowiednim wyprzedzeniem i powaga podejdziemy do tego tematu (sorry, ale na hop-siup, jak sie niektorym wydaje, to nawet pierwszy i ostatni megaspot bylby kaszana), to jest szansa zrobic cos wyraznie lepszego niz poprzednio i niech nikt mi nie mowi, ze nie ma co sie wysliac...
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
tco_tm napisał(a):Jesli w tym roku, z odpowiednim wyprzedzeniem i powaga podejdziemy do tego tematu (sorry, ale na hop-siup, jak sie niektorym wydaje, to nawet pierwszy i ostatni megaspot bylby kaszana), to jest szansa zrobic cos wyraznie lepszego niz poprzednio i niech nikt mi nie mowi, ze nie ma co sie wysliac...
o tym wlasnie mowie popieram w 100 procentach tco
Waluś napisał(a):A druga sprawa, sorry Ravo, że do ciebie pije ale to chyba ty powiedziałeś, jak mamy zaprosić dużą liczbe nie powiem że klubowiczów, ale innych użytkowników mazd, może nawet miłośników którzy nie mają w domciu netu i nic o nas nie wiedzą, jak nawet nie możemy dać pieprzonego odłoszenia w prasie
z tego co wiem od tego jest odpowiedni kordynator jak bedzie spot porzadnie zorganizowany ze bedzie mozna dac oglosznie wtedy kasa na to bez broblemu bedzie daje moje slowo.
ravo napisał(a):jak bedzie spot porzadnie zorganizowany ze bedzie mozna dac oglosznie wtedy kasa na to bez broblemu bedzie daje moje slowo
Ravo tu nie chodzi o kase. Już raz Globy nieopatrznie dał do prasy ogłoszenie. Dobrze pamiętam jak wszyscy srali sie ze strachu czy przypadkiem dymu z tego nie będzie i czy wogóle nas na lotnisko wpuszczą.