Po naszymu, czyli po śląsku – Ślązacy też kochają Mazdy
a ze tak zapytam ... kto ma ta date ustalic
jezeli o mnie chodzi to moze byc nawet ta sobota/niedziela...
OK prosze sie wpisac kto jest chetny na spotkanie w niedziele 13 lutego na parkingu M1 przed NORAUTO
(przelotowka DK4 Bytom-Gliwice)
jezeli o mnie chodzi to moze byc nawet ta sobota/niedziela...
OK prosze sie wpisac kto jest chetny na spotkanie w niedziele 13 lutego na parkingu M1 przed NORAUTO

6,2s –> 100km/h
- Od: 11 lut 2004, 00:59
- Auto: Coupe R6
tylko Puchcio musisz tate namowic
chyba Panowie nie ma sensu w 3 auta sie spotykac ...
moze trzeba przykladem lodzkim ustalic date spota miesiac wczesniej, u nich sie przynajmniej kilkanascie autek w tym czasie zadeklarowalo.
aczkolwiek dla mnie to nie problem podjechac jutro i nawet w 3 madzie pogwarzyc
co proponujecie
chyba Panowie nie ma sensu w 3 auta sie spotykac ...
moze trzeba przykladem lodzkim ustalic date spota miesiac wczesniej, u nich sie przynajmniej kilkanascie autek w tym czasie zadeklarowalo.
aczkolwiek dla mnie to nie problem podjechac jutro i nawet w 3 madzie pogwarzyc
co proponujecie

6,2s –> 100km/h
ehhhh to ja moze sprobuje inaczej to rozegrac.....
zalozmy oficjalny watek o slaskim spotkaniu za 2-3 tygodnie okresonym konkretna data, godzina, miejscem, uwarunkowanym ze wzgledu na pogode...i wtedy mam nadzieje ujawni sie wiecej zainteresowanych, bo jak juz wczesniej napisalem mamy "silna" grupe w regionie tylko malo zorganizowana ...
jezeli wciaz sa chetni na jutrzejsze spotkanie to ja oczywiscie tez sie stawie..
zalozmy oficjalny watek o slaskim spotkaniu za 2-3 tygodnie okresonym konkretna data, godzina, miejscem, uwarunkowanym ze wzgledu na pogode...i wtedy mam nadzieje ujawni sie wiecej zainteresowanych, bo jak juz wczesniej napisalem mamy "silna" grupe w regionie tylko malo zorganizowana ...
jezeli wciaz sa chetni na jutrzejsze spotkanie to ja oczywiscie tez sie stawie..

6,2s –> 100km/h