Pozdrawiam
Spotkanie w Warszawie, 30 stycznia, Fort Bemowo.
jestem jak najbardziej za spocikiem 30
w ten weekend sie nie wyrobilem:(
co do placu fso-snieg narazie sypie u mnie i wszystko idzie ku najlepszej drodze aby móc tam poszalec
zreszta gdzieby nie bylo jestem za spocikiem:)
w ten weekend sie nie wyrobilem:(
co do placu fso-snieg narazie sypie u mnie i wszystko idzie ku najlepszej drodze aby móc tam poszalec
zreszta gdzieby nie bylo jestem za spocikiem:)
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
Papajo napisał(a):Inka: wpisz mnie na liste (2 osoby)
Potwierdzam przybycie 30.01 – ALE NARTY ODPADAJA – w razie czego moge walic browary z mbmasterem
Hehe... to ja chyba na spot autobusem przyjade
Ja bede na 100% + (90% Ola) i to zalezy gdzie bedzie zlot to znajomkow moze zabiore
Zoom zoom Zoom
Witam Wszystkich,
sorki za tego dziwnego posta, coś mi komputerek zgłupiał
jutro z samego rana sprawdze Ursus i dam znać czy się nadaje do poślizgania, reszte mozliwości sprawdzę z Inką w środę
oczywiście chętnie pisze się na 30-tego
sorki za tego dziwnego posta, coś mi komputerek zgłupiał
jutro z samego rana sprawdze Ursus i dam znać czy się nadaje do poślizgania, reszte mozliwości sprawdzę z Inką w środę
oczywiście chętnie pisze się na 30-tego
nie nabijajmy postów:)
- Od: 12 sty 2005, 23:53
- Auto: mazda xedos 6, 1996
marek stamdat jest jakies 10 kilosow do tej chaty co inka pisala w nieporecie albo zawsze sieznajdzie jakis klubik albo knajpka sie znajdzie
Jest mila knajpka OLIMPIA z okien ktorej mozna lookac na pieknosci czekajace na dworzu
mozna obskoczyc McDonalda i kilka innych miejsc ale gorzej z parkingiem wtedy
Jest mila knajpka OLIMPIA z okien ktorej mozna lookac na pieknosci czekajace na dworzu
mozna obskoczyc McDonalda i kilka innych miejsc ale gorzej z parkingiem wtedy
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
Byłem na rekonesansie w miejscach zaproponowanych przez Bobiego200.
Moim zdaniem tereny byłego Ursusa sie nie nadają, z racji na dziury w uliczkach i nie ma żadnego sensowanego placyku. Poza tym nie ma w pobliżu żadnej knajpy.
Na terenach byłej Legii przy Powązkowskiej są ładnie zaśnieżone i gładkie uliczki, chociaż brakuje większego placyku. Jest knajpa, przed nią parking conajmniej na kilkanaście aut. Ceny piwa ok. 5-6pln, jedzenie 8-14pln.
Myślę, że miejsce jest całkiem sensowne, możnaby tam rozegrać konkurencje sprawnościowe, a i do poślizgania miejsce się znajdzie.
Moim zdaniem tereny byłego Ursusa sie nie nadają, z racji na dziury w uliczkach i nie ma żadnego sensowanego placyku. Poza tym nie ma w pobliżu żadnej knajpy.
Na terenach byłej Legii przy Powązkowskiej są ładnie zaśnieżone i gładkie uliczki, chociaż brakuje większego placyku. Jest knajpa, przed nią parking conajmniej na kilkanaście aut. Ceny piwa ok. 5-6pln, jedzenie 8-14pln.
Myślę, że miejsce jest całkiem sensowne, możnaby tam rozegrać konkurencje sprawnościowe, a i do poślizgania miejsce się znajdzie.
Została jeszcze jedna potencjalna lokalizacja do sprawdzenia, ale to jutro.
Paniestasiu, Pan się odezwie do Marka w temacie wiadomym – z łaski swojej – ładnie prosimy
----------------
Przypominam o dopisywaniu się do listy, jeśli planiujecie się wybrać.
pozdrawiam
Paniestasiu, Pan się odezwie do Marka w temacie wiadomym – z łaski swojej – ładnie prosimy

----------------
Przypominam o dopisywaniu się do listy, jeśli planiujecie się wybrać.
pozdrawiam
323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08
witam,
Marek- nie wiem czy dotarłeś na terenach Legii do dużego niestety nieutwardzonego placu – tam mozna szaleć do woli ale trzeba sprawdzic podloże, pewnie zrobimy to jutro z Inką
pozdrawiam
Marek- nie wiem czy dotarłeś na terenach Legii do dużego niestety nieutwardzonego placu – tam mozna szaleć do woli ale trzeba sprawdzic podloże, pewnie zrobimy to jutro z Inką
pozdrawiam
nie nabijajmy postów:)
- Od: 12 sty 2005, 23:53
- Auto: mazda xedos 6, 1996
Wspólnie z Inką i z Bobim200 przeprowadzilismy ponowny rekonesans w dwóch miejscach, natomiast panstasio przeprowadził rekonesans i wyslał mi fotki placu FSO, za co mu serdecznie dziekujemy.
Wybraliśmy tereny CWKS Legia, gdyż jest tam dużo śniegu oraz kawałek placu (podłoże trawiaste, ale całkiem równe) a kilkadziesiąt metrów dalej jest knajpa. Poza tym dookoła placu są górki nadajace się świetnie do zjeżdżania na sankach, więc można zabrać ze sobą.
Teren przedstawia się następująco, lepsze zdjęcia dostarczymy w sobotę:
Zbiórka o godzinie 12.00 na parkingu przy McDonald's na rogu ul. Wrocławskiej i Powstańców Śląskich na Bemowie.
Mapka z miejscem zbiórki oraz docelową lokalizacją spota

Wybraliśmy tereny CWKS Legia, gdyż jest tam dużo śniegu oraz kawałek placu (podłoże trawiaste, ale całkiem równe) a kilkadziesiąt metrów dalej jest knajpa. Poza tym dookoła placu są górki nadajace się świetnie do zjeżdżania na sankach, więc można zabrać ze sobą.
Teren przedstawia się następująco, lepsze zdjęcia dostarczymy w sobotę:

Zbiórka o godzinie 12.00 na parkingu przy McDonald's na rogu ul. Wrocławskiej i Powstańców Śląskich na Bemowie.
Mapka z miejscem zbiórki oraz docelową lokalizacją spota