Regionalny spot Mazdaspeed Lublin 2005 – propozycja
Kwoli ścisłości – tym razem spot nie odbędzie się w RYKACH ze względu na fakt, co by Ryki się wszystkim nie przejadły. W sumie w Rykach bylismy dośc niedawno i zapewne w kwietniu czeka nas ogólnopolski spot, który pewnie odbędzie się w Rykach, więc nie ma co przesadzać. Z resztą już przy organizacji ostatniego pamiętnego spotkania było dużo Rykosceptyków, mało tego – z regionu lubelskiego było baardzo mało osób, więc na razie Rykom mówimy NIE. Spotkanie odbędzie się w Lublinie lub (przy współpracy wcześniej omawianych regionów) w Sandomierzu. Chodzi o to, zeby na spotkaniu regionu było jak najwięcej uczestników, a nie o to, zeby znowu przyjechało parę osób na krzyż.
Pozdrawiam
Smirnoff
Pozdrawiam
Smirnoff
- Od: 20 paź 2003, 17:16
- Auto: ma$da CA KL-ZE – już nie ;) & CA B6
Smirnoff napisał(a):Kwoli ścisłości – tym razem spot nie odbędzie się w RYKACH ze względu na fakt, co by Ryki się wszystkim nie przejadły. W sumie w Rykach bylismy dośc niedawno i zapewne w kwietniu czeka nas ogólnopolski spot, który pewnie odbędzie się w Rykach, więc nie ma co przesadzać
Dobrze gada, wódki mu dać
Co do miejsca to w okolicach Lublina będę na pewno, dalej (Sandomierz) to już rzecz do dłuższych przemyśleń i ustaleń z moim grafikiem i nie tylko moim
Termin 12.02 wstępnie może być.
- Od: 10 cze 2004, 16:10
- Auto: 626 GE FS sedan
hehe Wy z Lublina coś nie lubicie chyba wyjżdzac co?
Wiesz w sumie umawialiśmy sie na Lubelski spot. Ja do Sandomierza sie nie wybieram
xXx napisał(a):P.S. Ja tym byłbym za urządzeniem spota na torze kartingowym. August, ile trzeba posmarować żeby wypożyczyć tor na parę godzin ?
no od ilosci aut , kwestie medyczne i ochronne mozna obejsc
jutro podjade do prezesa i jak bedzie mial chwilke to porozmawiam moze zmienia zdanie
a glowna przyczyna dlaczego tak niechetnie chca uzyczac toru to obawa przed zniszczeniem nawierzchni
ot caly problem
- Od: 11 lip 2004, 11:15
- Auto: MAZDA626GE 96r1.8 & GF 00r.SRI
w sumie to nieważne gdzie ja do looblyna mam 90 do sandomierza 120 więc ryba gdzie , wązne by balanga była
no i oczywiście wążne jest zaplecze noclegowe wtedy
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
Mam taką propozycje, u mnie leży mnóstwo śniegu i trzyma mróz, gdyby tak pogoda wytrzymała do 12 lutego to robiny zlocik na lotnisku, właśnie jak tam jest teraz na lotnisku? można troche podriftować? 

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Patyk dobrze gada.Jak Ryki to i Oliwia!!!xXx napisał(a):No, dorzućmy do tego jeszcze region mazowiecki o ile będzie chciał i jedziemy na lotnisko a potem popijawa w Olivii![]()
![]()
![]()
Pisze sie na to!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale 13 robimy spota u nas wiec może pasowałby wam 19-20 lub 26-27,02.W tych terminach ja sie pisze.
Nie wiem czy Ryki mogą sie znudzić,ale jesli tak to bardzo mi przykro
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Zdaje sie że umawialiśmy sie na Lublin. Ja sie pisze tylko i wyłacznie na Lublin. Do Ryk moge pojechać na otwarcie w np. Marcu
Przestańcie kombinwać i zostańmy przy tym co zostało ustalone
Przestańcie kombinwać i zostańmy przy tym co zostało ustalone
Khirali napisał(a):a do Ryk sie wybierzemy zdąrzymy nie uciekną nam