Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
no niestety mnie tam nie było załuje!!!
moze zorganizujmy cos po nowym roku co wy na to??Moze bedzie snieg mamy w krakowie kilka miejsc gdzie sie mozna pokrecic
Miło by było sie spodkac w N.Roku co 
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
Witam.
Jestem bardzo za jesli tylko bede mogl, ale wstepnie to moze tak jak kolega troszke wyzej napisal, pierwszy tydzien stycznia 8 sobota.
Nie gwarantuje, poniewaz moi szefowie nie wiedza co to jest planing , wiec jesli tylko bede w chacie to przyjade.
Jestem bardzo za jesli tylko bede mogl, ale wstepnie to moze tak jak kolega troszke wyzej napisal, pierwszy tydzien stycznia 8 sobota.
Nie gwarantuje, poniewaz moi szefowie nie wiedza co to jest planing , wiec jesli tylko bede w chacie to przyjade.
- Od: 28 sie 2004, 00:24
- Auto: Mazda626 GE FP,bordo,sedan,SGI
Ja popieram olka. Ostatnie spotkanie zostalo ustalone dzien wczesniej (w piatek ustalalem na poczatku z olkiem a w sobote mielismy male spotkanie).I nawet ze byl krotki okres miedzy propozycja a spotkaniem uwazam ze bylo udane.Bylo 5 osob , 4 autka , nie liczac kolegi Dzaby ktory sie spoznil , ale mile zostawil kartke ze byl.Wystarczy rozeslac wiadomosci poprzez maila gg lub zostawienie wiadomosci na forum.
Tak to zostalo rozwiazane ostatnim razem .
Pozdrowienia
NewArK
PS.Na takie spotkania ja jestem zawsze otwarty i zawsze moge pomoc w organizowaniu spotkania.
Ostatnie spotkanie organizowalem z olkiem co do miejsca i czasu ale to jest zawsze do ustalenia , wystarczy rzucic haslo.
Tak to zostalo rozwiazane ostatnim razem .
Pozdrowienia
NewArK
PS.Na takie spotkania ja jestem zawsze otwarty i zawsze moge pomoc w organizowaniu spotkania.
Ostatnie spotkanie organizowalem z olkiem co do miejsca i czasu ale to jest zawsze do ustalenia , wystarczy rzucic haslo.
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
To co panowie robimy sobie spotkanko po Swietach???Mam do zaproponowania dwie daty 8.01.2005 albo 15,16.01.2005 to sa soboty no 16 to niedziela powiedzmy ze w godzinach od 16 jak tam wiekszosci bedzie pasowało miejsce tez mozemy ustalic ja proponuje Plaze? parking pod ziemia???co wy na to???
ja wybieram ósmego stycznia, co do miejsca spotkania jest OK, ale w sobote w plazie jest w pigułe ludzi i nawet na zewzątrz trudno znależć miejsce do zaparkowania, ale miejsce nie jest tak istotne bo zawsze mozna zalezc inne wiec jak na razie moze byc plaza
- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
na osmego nie mam nic zaplanowanego , co do miejsca to nie ma znaczenia ale wyszukam jakies ciekawe miejsce i rzuce propozycje na forum :–).
Tak poza tym to w styczniu mial byc zlot ogolnopolski ale chyba nic z tego.
Choc moim zdaniem to jak sie bardziej poznamy (mam na mysli mazdowiczow z krakowa) to w pozniejszym czasie dojdzie do skutku taki spot i bedzie lepiej zoorganizowany.
Pozdrowienia
NewArK
Tak poza tym to w styczniu mial byc zlot ogolnopolski ale chyba nic z tego.
Choc moim zdaniem to jak sie bardziej poznamy (mam na mysli mazdowiczow z krakowa) to w pozniejszym czasie dojdzie do skutku taki spot i bedzie lepiej zoorganizowany.
Pozdrowienia
NewArK
mozemy sie spotkac
a tak przy okazji redoo jestem kobietka
a tak przy okazji redoo jestem kobietka
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
No to moze takie spotkanie nie w 5 nie w 10.
To rzucam propozycje na przyszla srode 29.12.04 ( po swietach a przed sylwestrem) .
Co do godziny mozna ustalic . Moze gdzies kolo 18.00.
Miejsce tez sie ustali.
Spotkanie nie musi trwac dlugo.
Pozdrowienia
NewArK
To rzucam propozycje na przyszla srode 29.12.04 ( po swietach a przed sylwestrem) .
Co do godziny mozna ustalic . Moze gdzies kolo 18.00.
Miejsce tez sie ustali.
Spotkanie nie musi trwac dlugo.
Pozdrowienia
NewArK
wiesz co ja mysle newark??ze w ta przerwe to nie wszyscy moga byc w Krakowie ja np wyjezdzam poza KR.ale zawsze moge wpasc bo to jedyne 70km co to dla madzi
no ale jak reszta to potwierdzi to oki czemu nie!!ale ja i tak bardziej jestem za tamta data
aa fajniej bedzie jak bedzie wiecej osob
ale jak narazie to i tak nie ma zbyt wielkiego zainteresowania 
Redoo napisał(a):ale jak narazie to i tak nie ma zbyt wielkiego
zainteresowania
Nie panikuj, źle nie będzie, miejsce pasowało by takie w którym można by sobie spokojnie klapnąć, niestety śniegu niema, bo był plan na wspólne ślizganie.
- Od: 15 wrz 2004, 10:47
- Auto: Mazda 626GE 1.8 16V 95r.
czesc dla nas sroda po swietach kolo 18 moze byc
jezeli beda chetni to spotkajmy sie tam gdzie poprzednio
pozdrawiam
jezeli beda chetni to spotkajmy sie tam gdzie poprzednio
pozdrawiam
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
Redoo to najwyzej bedziemy we dwojke , choc ostatnio z olkiem tez sie tak umawialismy i bylo 5 osob.
W takim razie ja bede o 18:00 pod mcdonalds kolo makro.
Pozdrowienia
NewArK
W takim razie ja bede o 18:00 pod mcdonalds kolo makro.
Pozdrowienia
NewArK