Jacek_CK napisał(a):chciałbym wiedzieć czy ktoś z kielc jedzie co by można ustalić wspólny wyjazd.
jakby jechali ot by sie tutaj odezwali. i mam nadzieje ze w koncu sie tlumy rzuca na ten balet
www.mazdaspeed.pl
Jacek_CK napisał(a):chciałbym wiedzieć czy ktoś z kielc jedzie co by można ustalić wspólny wyjazd.
Mieczyslaw napisał(a):jakby jechali ot by sie tutaj odezwali
Mieczyslaw napisał(a):ciekawy jestem tylko w jaki sposob sie dowiedziales o tym temacie bo jak narazie ot udzielamy sie z Disarem i Jacek_CK
Grzyby napisał(a):mogą się też namawiać w temacie kieleckim
Grzyby napisał(a):Ja się cały czas zastanawiam – jutro będę wiedział na 100%
Grzyby napisał(a):Jak dobrze rozumiem – w przypadku nie nie skorzystania z opcji zwiedzania zabytków oraz imprezy – po prostu sama jazda ze wszystkimi – koszt tej wyprawy to tylko paliwo?
Globy napisał(a):Zmienilem troche temat na bardziej informacyjny, moze ktos jeszcze bedzie chetny![]()
Globy napisał(a):Staram sie czytac cale forum, pewnie temat jest znany wiekszej rzeszy osob – a zapowiada sie ciekawie, zarowno od strony motoryzacyjnej, jak i krajoznawczej.
Globy napisał(a):Czyli poza flaga nic wiecej nie bedzie potrzebne? Do zobaczyska!
Disar napisał(a):Dobra, musimy podsumowac
Lista:
6. Kumpel Miecia
Disar napisał(a):Mysle, ze spotkamy sie gdzies w Przysusze na stacji benzynowej, albo na dworcu PKP i razem pojedziemy na parking imprezy.
Z Kielc, Wawy, Opoczna jest zupelnie inne trasa do Przysuchy, wiec nie damy rady zgarnac sie po drodze nie nadrabiajac kilometrow :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość