BIAŁYSTOK | Zlot sympatyków marki Mazda, 2 września godz 13
Dzięki za zaproszenie.Pewnie wpadnę.W końcu to niedziela
Tytułem zmian...także zmieniłem Hondę na Mazdę.Tylko dlatego ,że jedynie słuszne wydawało mi się mieć autko wyprodukowane małymi azjatyckimi rączkami
A Honda niestety nie wszystkie modele produkuje w Japonii.Chyba kocham obie i Magdę i Hankę.Tak więc wpadnę na spotkanie.Pozdrawiam
Marek61 .Wpadnij na spotkanie to sie poznamy i pogadamy troche o hondach i mazdzie premacy .Pozdrawiam Marek 
- Od: 25 lut 2007, 22:14
- Auto: Fiat Ulysse 2.0 Pb 136 km
poolek przyjeżdżaj, przynajmniej nor, nie będzie się czuł samotny
Poza tym uaktualniłem pierwszego posta, już jest wersja 4 ulotek na stronie, miłego drukowania
Z pozdrowieniami
Kamil
Poza tym uaktualniłem pierwszego posta, już jest wersja 4 ulotek na stronie, miłego drukowania
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Z pozdrowieniami
Kamil
I ja być może wpadnę pierwszy raz na zlocik. Szkoda że nie w sobotę, ale zrobię co w mojej mocy:)
Pzdr all
Pzdr all
Wiecie co, policzyłem zgłoszenia, jest obecnie 20 osób, jeśli tak będzie to będzie rekord
Już nie wspomnę, ze tutaj w Białymstoku zbieramy się dość często to wychodzi, ze coraz w większym gronie
Oby tak dalej.
PS. Kamil dzięki za tranzystorki
Przydały się, chociaż i tak inaczej zrobiłem pomiar prądu
A jak mają być konkurencje to trzeba by wymyślić jakieś nagrody.
Kto chętny na sponsora nagród 
PS. Kamil dzięki za tranzystorki
A jak mają być konkurencje to trzeba by wymyślić jakieś nagrody.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
Oby tylko wszyscy co się deklarowali, przyjechali. Bo zawsze jakoś wychodziło mniej osób niż się wpisywało. Ostatnio było 12, więc może damy radę
Z tranzystorami to nie ma problemu, jak coś jeszcze trzeba to daj znać
A z nagrodami to trochę gorzej będzie, ale coś wymyślimy![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Z tranzystorami to nie ma problemu, jak coś jeszcze trzeba to daj znać
A z nagrodami to trochę gorzej będzie, ale coś wymyślimy
Potwierdzam obecność!
Oby pogoda dopisała ...
wypada wypucować w sobotę ukochane autko
Do zobaczenia
Oby pogoda dopisała ...
wypada wypucować w sobotę ukochane autko
Do zobaczenia
- Od: 23 mar 2007, 12:29
- Auto: Mazda 6 kombi diesel 136 kM
Jakoś jeszcze chyba nikt nie wrócił, albo wszyscy boją się napisać
Każde kolejne spotkanie co raz to lepsze. Oprócz małej wpadki z tymi pachołkami, przez które nie było konkurencji i naklejkami, było naprawdę nieźle. Pogoda starała się jak mogła aby świeciło słoneczko (to pewnie dla palika, który nie przewidział pogody
), samochodów też zjawiło się sporo (19 sic!), miła atmosfera, no i oczywiście piękne samochody
Jedynie na co można narzekać, to fakt że ilość 6-tek ciągle rośnie, i nie długo nie będzie miejsca na starsze modele
PS. Zdjecia dodam już jutro, a i jakaś relacja też może się znajdzie
Każde kolejne spotkanie co raz to lepsze. Oprócz małej wpadki z tymi pachołkami, przez które nie było konkurencji i naklejkami, było naprawdę nieźle. Pogoda starała się jak mogła aby świeciło słoneczko (to pewnie dla palika, który nie przewidział pogody

PS. Zdjecia dodam już jutro, a i jakaś relacja też może się znajdzie
hehe, fajne spotkanie
A ja teraz wiem co mi nie działa. Zawzięcie testowałem ten dolot powietrza opuszczając zlot i pędząc bezdrożami w stronę Bielska Podlaskiego. Nie jest źle. A tutaj moje zdjęcia ze zlotu:
Pozmniejszałem rozdzielczość, aby dobrze to było widać na forum (zdjęcia pochodzą z telefonu więc proszę wybaczyć gorszą jakość).

Pozmniejszałem rozdzielczość, aby dobrze to było widać na forum (zdjęcia pochodzą z telefonu więc proszę wybaczyć gorszą jakość).
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
No a jakie pikne zdjęcia 
Liczy się bezpieczeństwo – a im więcej KM tym bezpieczniej
Teraz niestety troche mniej :–(
www.goldwinggl1800.blogspot.com
www.goldwinggl1800.blogspot.com
- Od: 24 lut 2006, 20:01
- Auto: Lancer 2.0 '04 AT
Ja pierdykam, alez moj rodzinny region rosnie w sile! Przepraszam, ze mnie nie bylo... Jestem z Was dumny